Dead Sea Mineral - Mŕtve more na dosah


Vitajte!

Dnes by som Vám veľmi rada predstavila pre mňa na začiatku testovania neznámu no dnes veľmi obľúbenú značku kozmetiky s minerálmi z Mŕtveho mora Mon Platin a ich podznačku Dead Sea Mineral, ktorých hlavnou zložkou je unikátne bahno a mineráli z Mŕtveho mora. Kozmetika Mon Platin je dovážaná priamo z Izraela a všetky produkty sú výhradne dovážané firmou a tak môžu ponúknuť luxusnú kozmetiku za skvelú cenu.
Všetky produkty nájdete na stránke deadseamineral.sk

Na stránke okrem rady Dead Sea Mineral nájdete aj radu Black Caviar Collections, ktorá je obohatená o čierny kaviár, ktorý obsahuje vyvážené obsahy olejov a vitamínu A, ktorý je nenahraditeľný pre obnovu pokožky a tým zabezpečí anti-aging účinky. 
Novinkou je rada Gold Edition Premium obsahujúca 24 karátové koloidné zlato a zlaté kapsule, pri ktorom sa všetky potrebné látky dostanú do pokožky vo vysokých koncentráciach. 

Pleťový peeling bez obsahu mydla s vôňou levandule 

Jeho zloženie má skvelé účinky, ktoré pleť čistia do hĺbky, stimulujú krvné riečištie a tým napomáhajú lepšej regenerácii a stimulácii tvorby kolagénu.


 Pleť je po aplikácii jemná, zamatovo hebká bez pocitu pnutia s príjemnou nevtieravou vôňou, ktorú úplne zbožňujem. Ja ho používam každý druhý až tretí deň a moja pleť je teraz skutočne úžasná, bez vyrážok, bez akýchkoľvek problémov na pleti.

Krásna, zdravá a musím aj napísať, že sa mi viditeľne stiahli póry v oblasti nosa a líc.
Peeling odstraňuje odumreté bunky a obsahuje čiastočky, ktoré sú primerane veľké a tým pleť doslova "neorajbú".


Peeling je obohatený o harmanček, vitamín E, bylinné výťažky a ďalších 26 minerálov z Mŕtveho mora.
Peeling si aplikujete na mokrú tvár a jemne masírujete, kým sa Vám mierne nespení a nevsiakne časť gélu.
Peelingu si nemusíte vôbec dávať veľa stačí menšie množstvo na celú tvár a pekne pleť vyčistí.
Balenie je skutočne veľké má 250 ml a cena je necelých 7€ a nájdete ho na stránke tu
Predáva sa v rôznych prevedeniach napríklad vanilka a kvetinový mix. Toto je pre mňa must have produkt, ku ktorému sa určite budem vracať, používať a odporúčať ďalej.

Mud cleansing gel

Čistiaci gél s bahnom s minerálmi z Mŕtveho mora, obohatený o vitamíny A a C, extrakt z harmančeka a granátového jablka jemne a šetrne zbaví nečistôt Vašu pleť. Čistiaci gél hĺbkovo a dôkladne čistí nahromadené a odumreté kožné bunky a zároveň odstráni prebytočnú mastnotu z pórov, takže vyhladzuje a čistí pleť, po použití zanecháva pleť príjemnú a vláčnu na dotyk.



Gél má čiernu gelovitú farbu a konzistenciu, je trošku redší takže s ním pracujte opatrne. Môžete ho využiť na odstránenie make-upu a je vhodný pre všetky typy pleti, pričom pre suchú úplne vhodný nebude keďže odstraňuje aj mastnotu z pokožky.
Má veľmi príjemnú jemnú vôňu, nič vtieravé a dokáže pleť nie len vyčistiť, ale aj dočistiť po inom odstraňovači make-upu.

Dvojfázový odličovač make-upu


V odličovači sa nachádzajú dve zložky, jedna olejovitá, ktorá rozpúšťa vodeodolný make-up a druhá zložka je na báze vody, ktorá je obohatená o mineráli, vitamíny B5 a E, ktoré pleť zanechajú výživenú a jemnú.
Po jednoduchom zatrasení sa zložky rýchlo zmiešajú a jednoducho všetko odlíčite.


Odličovač si poradí s mnohými produktami, ktoré sa dajú odlíčiť ťažko (napr. Maybelline či Les Macarons rúže).
Je vhodný pre všetky typy pleti aj keď sa píše, že je vhodný aj pre citlivú pleť nie som si istá, keďže mňa z neho oči štípu.
Neobsahuje parabény, parfémy ani alkohol.
Jedinú nevýhodu, ktorú má je, že po použití je pleť mastnejšia.
Nájdete ho na stránke tu

Detský šampón 

Som veľmi rada, že aj naša Alžbetka otestovala niečo tejto značky.


Šampón je obohatený o mineráli z Mŕtveho mora a je vyrobený z jemných zložiek. Má príjemnú vôňu a konzistenciu, na vláskoch pení dostatočne aj pri použití malého množstva. Po umytí sú vlásky jemné, do čista umyté, aj keď mne osobne sa trošku horšie rozčesávali.


Oceňujem, že je balenie formou dávkovača, pretože sa dieťa zabaví a vy použijete primerané množstvo produkty bez rozliatia.
Neviem posúdiť či štípe v očkách, ale na stránke uvádzajú, že je schválený a testovaný očnými lekármi.

Po dlhšom používaní sme však šampón prestali používať, keďže Alžbetka mala vysušenú pokožku hlavy a po usušení lupinky.

Produkty od Dead sea Mineral som si veľmi obľúbila a zaradila do svojej rutiny. Peeling je pre mňa úžasný produkt, ktorý nesmie chýbať žiadnej z Vás verte mi.
Nová značka priniesla so sebou veľmi milé prekvapenie a som vďačná, že som ju mohla vyskúšať a otestovať.

Pekný deň
Tatiana

Komentáre

  1. Ten peeling vyzerá úplne super :) myslím že by som si ho zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím ze áno 👍ma krásnu vôňu a aj super účinky

      Odstrániť

Zverejnenie komentára