Kolekcia Petra Nude Gabriella Salvete


Ahojte

Myslím, že z názvu už môžete šípiť o čom dnešný článok bude. Každá z Vás asi pozná českú influencerku Petru LovelyHair. Musím sa priznať, že Petru už sledujem dlhšie a mám rada jej tutoriály, no a samozrejme vyskúšala som aj nejaké produtky, ktoré mala v spolupráci s Revolution. Ta tento rok v spolupráci so značkou Gabriella Salvete vymyslela krásnu kolekciu produktov pre rôzne farebné typológie žien. 

Od Petry je skvele, že chcela práve podčiarknuť krásu žien a tak je celá kolekcia Nude v jemných odtieňoch hnedej, ružovej, mauve a zlatej. Produkty sú zamerané na to, aby ste sa vo vlastnej koži cítili dobre.

Ja som vďaka stránke elnino.sk mohla niekoľko produktov vyskúšať a tak si urobiť názor či sa oplatia. Väčšinu produktov mám z rady Pillow Talk béžová rada, ale určite vám odporúčam pozrieť sa aj po iných produktoch.


PILLOW TALK BÉŽOVÁ RADA 

Celá kolekcia je inšpirovaná krémového a svetlo béžového saténu, odleskami perál a zlata. Ponúka telové matné a trblietavé odtiene pre podčiarknutie prirodzeného upraveného vzhľadu.

V celej rade nájdete paletku 4roch očných tieňov, dlhotrvajúci matný rúž, lak na nechty, špirálu a linku na oči v hnedom a čiernom odtieni a je na Vás čo si vyberiete. 


PALETKA NA OČI PILLOW TALK 

Malá kompaktná paletka štyroch očných tieňov, veľmi pekne a intenzívne pigmentovaných, s ktorými vykúzlite jemné denné a výraznejšie večerné líčenie. Odtiene sú vhodné na denné rozjasnenie, ale môžu byť použité aj ako základ pre výraznejšie denné či večerné líčenie.

Cena paletky je 6€ a myslím že ak máte radi menšie a spratnejšie paletky oplatí sa. Pracovalo sa mi s ňou fajn, dokážete si s hnedým tieňom vykresliť linku, dymové líčenie, pekne denne líčenie, pričom tiene veľmi neprášia a neopadávajú a sú vhodné na bežné denné nosenie skvelé podľa mňa aj na cestovanie.

                                                                            

Líčenie s paletkou kde som sa jednoducho trošku pohrala, ale paletku využijete na každý jeden deň.


TEKUTÝ RÚŽ S MATNÝM EFEKTOM PILLOW TALK 

Tekuté rúže z dielne Gabriella Salvete sú skvelé a mám ich rada. Tento z kolekcie od Petry je taktiež skvelý s príjemnou vôňou, na perách drží, nežmolkavie a neobtláča sa. Stráca sa veľmi postupne a pri tomto bledom odtieni ani neviete ako postupne odíde z pier. Odporúčam ho skôr stredne tmavým žienkam nie úplne bleduľke aby nevyzerala ako mŕtvolka, odtieň je bledunký hnedo-ružový.


odtieň tekutého matného rúžu Pillow Talk a linka na oči v hnedom odtieni

 Ja si k nemu dávam ešte tmavšiu ceruzku na pery a vyzerá to veľmi vkusne. Žial na elnino.sk ho nájdete už len v tmavšom odtieni. Cena je skoro 7€ a musím povedať že teraz v tomto období po ňom siaham stále.


OBJEMOVÁ RIASENKA PRE EXTRA VÝRAZNÝ EFEKT RIAS

 

Objemová riasenka ponúka 2 odtiene, hnedý a čierny. Hnedý odtieň nepôsobí na očiach tak tvrdo keď som to porovnávala bolo to vidno ale keď máte na oboch očiach hnedú nevidíte rozdiel. Prekvapila ma zaujímavá silikónová kefka, ktorá má na jednej strane dlhšie štetinky s ktorými pekne riasy pokryjete farbou ale nezanecháva veľké množstvo produktu a tak nežmolkavie a neopadáva, a tou kratšou stranou urobíte objem a riasy nadvihnete. Ja som s ňou spokojná, vyhovuje mi. Špirála je však veľmi individuálny produkt. 

Cena je okolo 10€ čo je aj dosť. Pri odlíčení ma z nej trošku štípu oči, ale i napriek tomu ju nosím denno-denne do práce. Riasenka je cruelty-free, vegan.

VODEODOLNÁ OČNÁ LINKA LIQUID IN PEN


Posledným produktom, ktorý spomeniem je vodeodolná linka na oči. Má tenký ohybný fixový aplikátor, s ktorým zvládnete tenkú a precíznu linku ale aj precízny chvostík či tú výraznú. Mám skôr problém že sa mi počas dňa chvostík zmazáva, takže za mňa nie je vôbec dlhotrvajúca a vodeodolná. Môže to byť samozrejme aj typom pleti a viečkom aj keď nemám pocit že by bola chyba na mojej strane. S linkou sa pracuje jednoducho, nezadrháva očné viečko a pekne kreslí. 

Cena je 7€ a podľa mňa je cena skvelá. Niekomu sedieť môže ja ju ale dopoužívam a nebudem sa opäť k nej vracať. Veľkým plusom je však, že ju nájdete v 2 odtieňoch. Tá hnedá je proste na tom oku oveľa krajšia, mäkšia a elegantnejšia.


Ak ste vyskúšali nejaký produkt z novej kolekcie Petra Nude budem rada ak mi napíšete ako ste boli spokojné. 

Prajem Vám peknú nedeľu Tatiana














Za produkty ďakujem e-shopu www.parfemy-elnino.sk v rámci bartrovej spolupráce.

 




Komentáre

Zverejnenie komentára