Septembrový Arome balíček


Krásny večer, 

Dnes je posledný septembrový deň a s ním prichádza aj článok s recenziou septembrového Arome balíčku. Tieto recenzie ma veľmi bavia (verím, že aj vás, pretože na Instagram sa mi nezmestia všetky moje dojmy) Vždy ma dievčatá z Arome milo prekvapia a niekedy priam vyrazia dych. 

Tentokrát sme doma otestovali novú jesennú kolekciu od Manufaktúry, ktorá teda skutočne stojí zato. Musím povedať, že rada ma natoľko oslovila, že sa chystám aj na ďalšie produkty. 

MANUFAKTURA LIMITOVANÁ EDÍCIA JABLKO A MANDLE


Nová limitovaná edícia jablko a mandle sa stane súčasťou vašich dní a vy sa vďaka dokonale voňajúcim produktom pomaly presuniete do teplej jesene, sadov a zberu typického jesenného ovocia. Niekedy človek aj zabúda aké poklady ma okolo seba. 
Jablká sú typické pre naše záhradky od jari do jesene. Predstavujú symbol šťastia, krásy a sú spojené aj s vianočnými zvykmi. 
Mandle sú výnimočné a sú známe už od nepamäti. Predstavujú symbol šťastia a dlhého života. Dokonalé spojenie ovocnej a šťavnatej vône jablka a príjemnej marcipánovej vône vo vás vyvolajú pokoj a privedú na iné myšlienky. Pomaly ale isto sa budete tešiť na čas Vianoc. 


VÝŽIVNÝ A OCHRANNÝ KRÉM NA RUKY 

Rozmaznávajte svoje ruky vďaka výťažku z jablka, ktoré dodáva pleti výživu a hydratáciu. Napomáha pokožke k prirodzenej pružnosti a pevnosti. 
Mandľový olej pokožku zvláčňuje a regeneruje. Vďaka zloženiu obohatenému o bambucké maslo, glycerín a panthenol je pokožka rúk chránená pred vonkajšími vplyvmi počasia. 


Výsledkom sú jemné, hydratované, na dotyk príjemne vláčne ruky, s krásnou vypnutou pokožkou. Ruky nepôsobia vysušene a staro. Ďalším benefitom je dokonale prevoňaná pokožka, bez zaťaženia a mastného filmu. Krém má ľahšiu konzistenciu, je redší, krásne sa vstrebe, vsiakne a zanechá len vláčne a zamatovo hladké ruky. 
Krém  nájdete na stránke za 6€ čo je v skutku aj vyššia cena. 

OCHRANNÝ RODINNY PLEŤOVÝ BALZAM S PRÍRODNÝMI OLEJMI JABLKO A MANDLE

Nepríjemné zimné, chladné a upršané počasie je tu. To však veľmi nepridáva našej pokožke a preto ju treba dôkladne chrániť. Pleťový balzam obsahuje blahodárne bambucké maslo, ktoré ma hydratačné a regeneračné účinky. Zloženie obohatené o jablko sa postará o podporu pružnosti a pevnosti pokožky. 
Mandľový a makadamiový olej sa postarajú o dokonalú výživí pleti. 


V zložení nájdete aj kyselinu hyalurónovú, ktorá zvyšuje pevnosť a dodá hydratáciu pokožke. Obsahuje aj špeciálne vitamíny A, E a C, ktoré poskytujú doležitú ochranu pred oxidačným stresom. 

Krém môžete využívať aj pri rannej či večernej skincare, avšak na noc na moju pleť pôsobí dosť ťažko a tak ho využívam len počas raňajšej. Krém má hutnejšiu konzistenciu, avšak rýchlo sa vstrebe do pokožky, pričom nezanecháva mastný a lepkavý film. 
Krém ocenia aj vaši najmenší, ktorých určite osloví najmä tá krásna šťavnatá a sladká vôňa po jablkách a mandliach. Dávkovanie pomocou pumpičky je skvelé, ľahké a presné. Tak ani malé množstvo krému, nevyjde na zmar. 
Vôňa krému je výrazná, ale po vsiaknutí sa postupne stráca. Make-up sa na kréme nekĺže a vytvorí tak schopný základ pre jeho nanášanie. 
Cena za 50ml krému je 10€.

ZVLÁČŇUJÚCI SPRCHOVACÍ A KUPEĽOVÝ GÉL JABLKO A MANDLE 

Ako si z obyčajneho sprchovania urobiť luxusný a vôňavý zážitok? Vďaka zvláčňujúcemu sprchovému gélu s prekrásnou vôňou a luxusnou perleťovou konzistenciou sa vám to podarí. 

Vďaka zloženiu s jablkami, glycerínom a mandľovým olejom zanecháva pokožku hebkú, jemnú, krásne voňavú, vyživená a hydratovanú. 

Sprchovanie a kúpeľ sa stáva úžasným zážitkom. Sprchový gél má opäť krásny obal, lákavú etiketu a úžasný dizajn. Veľkosť gélu je 250ml a cena okolo 6€.

Celá jablkovo mandľová rada ma nesmierne baví, nie len krásnou výraznou vôňou po šťavnatých a sladkých jablkách a mandliach, ja cítim aj škoricu, ale aj dizajnom a prevedením. Použitím si doma navodíte vianočné obdobie a prenesiete sa do tohto čarovného obdobia. 

YVES ROCHER RASTLINNÝ BALZAM 

Silné, výživené a zdravé vlasy vďaka jednému produktu. ÁNO. 

Novinka od Yves Rocher v podobe bezoplachového balzamu, ktorý sa dá použiť ako maska, záverečná starostlivosť, ktorú nemusíte oplachovať a aj ako balzam len počas dňa musíte vyskúšať. 

Zloženie obohatené o jojobový olej vlasy výživí a zregeneruje. Vďaka nemu budú silné lesklé a krásne. Navyše zloženie je bez silikónov, ktoré práve vlasy sušia. 


Aktívne látky poskytujú vlasom dostatočnú výživu a tak sú vlasy zregenerované, silnejšie, nepôsobia sucho doslova ako "slama. " 
Na dotyk sú jemné a hebké, scelené. Dajú sa ľahko upraviť a niekoľko dní pôsobia stále ako čerstvo umyté. Sú skvelo chránené pred vonkajšími vplyvmi počasia ale aj pred tepelným pôsobením. 


Na použitie vám stačí máličko. Balzam zohrejete v dlaniach a nanesiete do dĺžok. Následne ich prečešete aby sa dostal všade. 
Dbajte na to aby bol balzam všade rovnomerne nanesený. Mne skôr vyhovuje nanášanie do vlhkých čerstvo umytých presušených vlasov, pričom sa všetky živiny lepšie vstrebú. 
Vlasy nie sú absolútne mastné, zlepené a zaťažené. Samozrejme balzam má krásnu vôňu, ktorú budete cítiť neustále keď si vlasy prehrabnete. 

Toto je zázrak v tube. 
Cena je okolo 10€ ale skutočne sa balzam oplatí. 

Ktorý produkt vás oslovil. Myslím, že tentokrát sa Arome balíček veľmi vydaril. 

Krásny večer

Tatiana


Ďakujem @aromecz za produkty a možnosť vyskúšať si novinky





Komentáre

  1. Ahoj, no úžasné produkty balíček ukrýval, jeden lepší než druhý!! ☺ Prima den přeji.
    https://www.youtube.com/watch?v=I-ZR8avAMrE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára