Ružové radosti Mary Kay


 Krásnu nedeľu,

Na začiatku mája som dostala pár krásnych ružových produktov Mary Kay, na ktoré vám pridávam recenziu až teraz. Prečo až teraz? Nerada pridávam recenzie ako "first impression" a práve tieto dva už budem onedlho pridávať do kategórie spotrebovaných

Rada starostlivosti o pleť sa rozrástla o najžiadanejší produkt v skin care. 

Produkty  Mary Kay mojej pleti veľmi sedia a práve tento produkt mi nesmierne chýbal. Samozrejme starostlivosť o pleť sa rozrastá o ďalšiu fantastickú novinku vo forme masky. Ja a masky, to je najväčšia láska, ktorú si neodpustím. Pleť potrebuje špeciálnu starostlivosť a o tú sa naozaj postarajú tieto produkty.


Medzi novinkami sa nenašli len produkty starostlivosti o pleť ale aj kozmetické doplnky čo je podľa mňa úžasné.

Tak sa poďme pozrieť na najžiadanejší produkt........

MICELÁRNA VODA

Množstvo žien prestalo používať micelárne vody, keďže sa okolo nich napísalo mnoho negatívnych recenzií. Avšak táto od Mary Kay je naozaj iná. 

V prvom rade si treba uvedomiť, že micelárna voda nemá byť na prvom mieste pri odličovaní, pretože tak sa jej účinnosť znižuje a môžu nastúpiť negatívne výsledky ako zanášanie pórov, vyrážky a svrbenie.

Nová micelárna voda naozaj šetrne a jednoducho očistí a odlíči pleť. Keď sa nelíčite zbaví vašu pleť nečistôt, ktoré sa počas dňa na ňu nachytajú. Ak nosíte make-up je skvelou voľbou v druhom kroku pri odličovaní a čistení. Vďaka vysoko účinnej micelárnej vode a micelám v nej obsiahnutým krásne rýchlo zbaví pleť nečistôt a dočistí ju.

Po dočistení pleť nie je napnutá, nesvrbí, je svieža, na dotyk akoby mokrá, krásne hydratovaná a najmä nie je absolútne podráždená. Jemnosť micelárnej vody je v jej čistote, je neparfumovaná, vhodná pre všetky typy pleti a tak pleť absolútne nedráždi.

Ja som s ňou veľmi spokojná a som nesmierne rada, že takýto produkt zaradili do ponuky.

Ďalšia novinka pre dokonalo vyzerajúcu pleť je........ 

RUŽOVÁ ÍLOVÁ MASKA

Zahalená pleť do ružovej farby, krásna výrazná kvetinová vôňa a skvostný výsledok na pleti. Myslím, že toto si praje každá žena.

Novinkou z dielne Mary Kay je aj táto ružová ílová maska ktorá na pleti robí zázraky na počksnie.

Vďaka jej zloženiu sa postará o výživné hlbkové čistenie, odstránenie odumretých čiastočiek pokožky, stiahnutie pórov a aj ich následné neupchávanie. S maskou môžete zažiť svoju ružovú chvíľku v opojení pivonií, plumerií a čajovníka, ktoré navodia úžasnú relaxačnú atmosféru a vy tak na chvíľu vypnete a oddýchnete si. Nie len vaše telo, ale aj myseľ. 


Pleť je po umytí masky jemne prevoňaná, hladká a jemná, zbavená nečistôt pričom je podporený prirodzený jas na pleti. Nie je vysušená ani nepne a ak nechcete aby maska úplne zaschla na pleti a tak vás  sťahovala odporúčam počas pätnásť minútové pôsobenia pleť prestriekavať dermálou vodou. Efekt je viditeľný hneď a tento výsledok trvá ešte aj dva dni po použití.

Nanášanie masky je uľahčené novým silikónovým štetcom, ktorý je akurát veľký a dá sa s ním skvelo manipulovať a najmä umývanie a čistenie je expresne rýchle. Keďže je maska tak akurát hustá, taká krémovitá nanášanie a umývanie ľahké. 

Ja maskovanie zbožňujem a táto nová ružová ílovka je mojím veľkým favoritom. Odporúčam vám ju vyskúšat určite nebudete ľutovať. Avšak musíte sa poponáhľať, pretože je to produkt z limitovanej edície. 


Verím, že vás tieto novinky zaujali. Ak áno budem rada ak mi napíšete. 

Krásny večer. 



Vaša Tatiana 









Za produkty ďakujem MaryKay.sk v rámci dlhodobej spolupráce 


Komentáre

  1. Ahoj, maska mne zaujala, ovšem musela bych se k ní nějak jinak dostat, než přes jejich systém, který nechci podporovat. Speciální péči v podání masek mám ráda a vyhledávám. Čistící jílové jsou super, plus projasnění je velkým benefitem. Moc prima recenze!! ☺♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ďakujem za krásny moment. Keby som mohla rada ti pošlem na vyskúšanie ja som s nou veľmi spokojna.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára