Kiehl's rutina


Poznáte značku Kiehl's?

 Vysoko kvalitné prírodné ingrediencie ukrývajúce sa v Kiehl's produktoch ktoré  napomáhajú udržovať zdravú a prirodzene krásnu pleť. Silné produkty inšpirované prírodou ktoré pomáhajú zlepšovať celkovú kvalitu pokožky a vďaka ich používaniu sa môžu ženy tešiť viditeľne krajšej a zdravšej pleti.

Mala som možnosť otestovať niekoľko produktov a nemôžem napísať, že by mi jeden z nich nevyhovoval. Všetky su fantastické a majú svoje silné stránky.

Tak sa poďme na ne pozrieť

CELANDULA HERBAL EXTRACT TONER


Nechtík lekársky rastlinka známa už dlhé roky vďaka svojím liečivým účinkom. Využíva sa nie len v medicíne, ale aj v kozmetike. Svojimi upokojujúcimi vlastnosťami sa používa v starostlivosti o normálnu až mastnú pleť. Najzaujímavejšie na tonery sú drobne kúsky nechtíka priamo vo fľaštičke, ktoré zaujmú nejednu ženu. Má príjemnú slabunkú bylinkovú vôňu. 


Na čo je dobré

*jemne čistí a osviežuje

*napomáha k hladšej a jemnejšej pokožke

*upokojuje a dodáva pleti pocit sviežosti

*bez alkoholu

Jemnú vôňu na pleti nie je ani cítiť, okamžite sa vstrebáva aj keď je pleť po použití akoby mokrá. Dokonale pleť hydratuje a krásne upokojuje. Môžem ho odporúčať najmä po exfoliacií kedy je pleť jemne podráždená. Po vsiaknutí nezanecháva mastný ani lepivý pocit na pleti. Pleť je s ním naozaj svieža, upokojená, hladká a vďaka prírodnému zloženiu ju vôbec nepodráždi.

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE


Sérum produkt, ktorý možno nepoužíva každá žena. 
Základom tohto malého zázraku sú levanduľový esenciálny olej, pupalkovy olej a hlavná ingrediencie je skvalan získavaní z olív. 
Levanduľový olej upokojí vašu pleť a zmysly a zbavíte sa s ním pigmentových škvŕn, pupalkový olej má blahodárne účinky na ekzémy a atopickú pokožku. Poradí si aj s vráskami a aknóznou pleťou. 
Skvalan sa postará o prenesenie olejov hlbšie do vrstiev pleti a tak zabezpečí vyšší účinok. 


Olejové sérum má úžasnú ľahunkú konzistenciu, síce je olejové ale má nemastnú textúru. Stačia vám naozaj 3 kvapky a postará sa o nádhernú rozžiarenú, hydratovanú, jemnú a hebkú pleť, ktorá je zregenerovaná a oddýchnutá. Odporúčam ho dávať do dlane trošku zohriať a len povtláčať. Ráno je pokožka nemastná svieža a nabudená, ja mám pocit vysokej hydratácie a stiahnutia pórov. Celkovo sérum hodnotím veľmi pozitívne. 

Môžem ho odporúčať unavenej pleti každého typu, ktorá potrebuje rozžiariť a hydratovať, obnoviť a najmä spevniť a obnoviť pružnosť. 

CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO


Očné okolie si zaslúži tú najjemnejšiu a najkvalitnejšiu starostlivosť. Každá žena chce vyzerať sviežo, nechce mať suché, strhané a mdlé očné okolie s vráskami. Každá jedna z nás hľadá skvelého pomocníka na hĺbkovú hydratáciu a výživu a ja mám pre vás tento skvelý tip. 


Avokádo, hutnejší kremík, ktorý dodáva celodennú hydratáciu, výživu a pomáha tak predchádzať vzniku vrások a starnutiu. I napriek jeho hutnejšej konzistencii sa úžasne vstrebáva, očné okolie je jemne mastné ale po čase úplne vsiakne. Viditeľne hydratuje a zlepšuje stav jemnej a citlivej očnej oblasti. 
Je vhodný aj pre citlivú pleť, nie je parfumovaný, vôbec nedráždi očné okolie. 
Skvelý krémik. 

Odporúčam ho vyskúšať aj ako masku. V hrubej vrstve naneste na očné okolie nechajte pôsobiť a potom jemne zotrite. Je naozaj zázračný.

ULTRA FACIAL CREAM


Ultra ľahký skvelo hydratačný. 


24 hodinový ultra ľahký hydratačný krém vhodný pre všetky typy pleti, ktorý vďaka obsahu skvalanu z olív a ľadovcovemu glykoproteínu ktorý hĺbkovo hydratuje a chráni pleť pred stratami vody zabezpečí vašej pleti každodennú dávku vody. 

Má ľahkú nemastnú konzistenciu, stačí ho naozaj máličko a zhydratuje pleť precízne. Absolútne nedráždi, nie je parfumovaný a tým pádom skvelý aj pre citlivú pleť. Vhodný pre všetky typy pretože je vyrobený tak aby sadol každej žene. Nežmolkuje sa pod make-upom a pleť je po používaní hebká jemná, taka vypnutá a svieža. Vyzerá mladšie a šťavnatejšie.

Dlho som netestovala radu produktov, ktoré mi naozaj všetky sadli. Produkty od Kiehl's sú naozaj skvele a stoja za vyskúšanie. Kvalita a zloženie produktov je na vysokej úrovni a ja vám ich môžem len a len odporúčať.




Zaujalo vás niečo?






Za produkty ďakujem @trng a Kiehl's

#kiehls, #mojekiehlsrutina, #trndprojekt, #reklama 

Komentáre