Reveal facial systém Doterra

 


Krásny utorok, 

v poslednej dobe sa zameriavam v článkoch a recenziách najmä na starostlivosť o pleť teda skin care. Viem, že z každej strany sa toho na Vás sype mnoho, no treba si vždy rozmyslieť čo kúpiť a čo nie. Čo stojí za vyskúšanie a investovanie. 

Skin care je však tak špecifická záležitosť, že každá jedna z vás musí prísť na čo jej sedí, čo jej pleť potrebuje a najmä sa snažiť prísť na to aký problém chcete riešiť a aký typ pleti máte. 

Keďže už niekoľko mesiacov skúšam produkty, venujem sa tomu naučila som sa, že odličovanie, čistenie pleti ráno a večer, maska, peeling a výživa pleti je VEĽMI DÔLEŽITÁ

Preto vám dnes chcem predstaviť produkt od DOTERRA (áno majú aj skincare nie len olejčeky a aroma lampy), ktorý sa zameriava na pleť nie len z vonka ale aj z vnútra. 


REVEAL FACIAL SYSTÉM 

starostlivo vytvorený dvojkrokový proces, ktorý Vašej pokožke dodá úžasný mladistvý vzhľad a pleť krásne prejasní, výživí a povzbudí. 

Pleťový systém je postavený na dvoch krokoch, pričom v zložení nájdete úžasné esencialne oleje Wild Orange a Lime, ktoré pleť dokonale vyčistia, detoxikujú, a majú očisťujúce účinky na pleť. 

Samozrejme samotné oleje v systéme nie len očistia pleť, pôsobia blahodárne a pozdvihnú náladu a doplnia fyzickú energiu a dynamickosť. 

Budete plné energie s dokonalou pleťou. 

Tak ako som spomínala Reveal facial systém pozostáva z dvoch krokov tak vám ich v krátkosti predstavím. 

KROK 1 ZJEMŇUJÚCI KRÉM 


Oba produkty máte označené číslom aby ste vedeli ako začať. 

V prvom kroku použijete zjemňujúci peeling na vyčistenú a navlhčenú pleť. Obsahuje tekvicový enzým, ktorý pomáha pri exfoliacií bez toho aby ste pleť stresovali a dráždili rôznymi zrniečkami aj keď je peeling akoby jemne pieskový. Pomáha odstraňovať čiastočky odumretej pokožky a podporuje prekrvenie. Má nádhernú citrusovú vôňu. 


Peeling je dosť hustý, a netreba vám na pleť veľké množstvo. Na navlhčenej pleti ho budete masírovať 1-2 minúty tak aby ste si robili aj jemný lifting tváre, tým myslím masáž správny smerom. 

Ďalším krokom je 

KROK 2 PEPTIDOVÝ AKTIVÁTOR 


Peptidový aktivátor má gelovitú konzistenciu, krásnu jemnú sviežu vôňu. Navrstvite ho priamo na peeling ten sa neumýva a opäť pokožku masírujete 1-2 minúty smerom hore, od stredu tváre von. Takto pleť prekrvíte a zabezpečíte lepšie vstrebanie produktov. 

Obsahuje výživné látky a peptidy, ktoré napomáhajú  podporiť a posilniť pokožku. Nájdete tam aj glycerín, divoký pomaranč, extrakt z listov Camellia oleifera, ktorá zmierňuje prejavy starnutia, vrátane vrások, má antioxidačné a protizápalové účinky. 
Nájdete tam aj AHA kyseliny a to kyselinu mliečnu, ktorá dokáže efektívne vyhladzovať pleť. 


Produkt Reveal facial systém je zložením na vysokej úrovni. Má v sebe prírodné ingrediencie, vďaka ktorým zabezpečíte pleti očistu, výživu a rozjasnenie. 


Po čistení je pleť príjemne jemná, hladká, s napnutou a vyhladenou pokožkou a perfektne stiahnutými pórmi. 
Pleť je svieža, rozjasnená, vypnutá krásna na dotyk aj pohľad. Systém od Doterra stojí za vyskúšanie. Je vhodný pre všetky typy pleti pretože sa zameriava na pokožku komplexne.

Ak by ste mali akékoľvek otázky určite sa obráťte na Martinku a Janku z esencialne.sk
alebo ich nájdete aj na Instagrame tu

Ja ďakujem veľmi pekne za tento skvelý produkt, za to, že som si rozšírila obzory a vyskúšala tento fantastický systém. 

Zaujal vás? Alebo ste ho už vyskúšali? 


Tatiana 



Komentáre