Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe


 Pekný pondelok,

dnes som si pre Vás pripravila článok s novinkami, ktoré pre nás obľúbená značka Garnier pripravila a už aj pustila do predaja. S prvou novinkou prišli na konci apríla a teraz ju perfektne doplnili.

Novou radou, ktorá bude zdobiť stojany našich drogérii je Hyaluronic Aloe. Ako je už z názvu isté, bude obsahovať kyselinu hyalurónovú a aloe vera. Vo všetkých produktoch tejto rady nájdete až 96% ingrediencií prírodného pôvodu a bio aloe vera z obnoviteľných zdrojov. Kyselina hyaluronová dodáva našej pleti potrebnú hydratáciu a regeneráciu. Pleť je vďaka jej používaniu krásne svieža, jemná, zregenerovaná, vláčna a hydratovaná. Aloe vera v produktoch pokožku ošetrí a upokojí. Celá rada má veľmi peknú sviežu vôňu, ktorá je veľmi príjemná aj keď pre niekoho už bude výraznejšia.


V novej edícii Hyaluronic Aloe nájdete štyri produkty. Mne na fotke chýba krém, ktorý vzhľadom na to, že mi gél sedí kupovať nebudem.

V rade nájdete 
  • Čistiaci gél 
  • Textilnú masku
  • Výživný krém 
  • Denný hydratačný krém s gélovitou textúrou

HYALURONIC ALOE ČISTIACI GÉL 

Poďme teda postupne. 
Prvý krok v starostlivosti o pleť je čistenie. Čistiaci gél je priehľadnej gélovitej konzistencie a má celkom výraznú vôňu. Pred nanesením si pleť navlhčite a vďaka pumpičke a jednému stlačeniu pleť dôkladne očistite. Gél sa veľmi rýchlo napení a pokožku vyčistí. Poradí si aj s výraznejším a vodeodolným make-upom, ale môžete ho použiť aj pri raňajšom ľahkom čistení pleti. 


Vďaka jeho gélovitej konzistencii pleť čistí veľmi šetrne a jemne.
Pokožka ostáva čistá, príjemne prevoňaná, svieža, nemastná, zbavená prebytočného mazu so stiahnutými pórami. Po chvíli však vyžaduje krém a trošku pne. Preto ho nebudem odporúčať suchej a zrelej pleti aj keď je určený pre všetky typy pleti. Myslím, že majiteľky mastnej a zmiešanej pleti budú nadšené.
Produkt je vegánsky a má 200ml. Nájdete ho za sumu do 5€.

HYDRATAČNÁ TEXTILNÁ MASKA

Masky od Garnier sú podľa mňa senzačné. Každá jedna. Vždy som veľmi spokojná s výsledkom, vždy spĺňajú to čo sľubujú, vždy ich nájdete a vždy sú za super cenu.


A ani tieto nie sú výnimkou. Pleťová maska vďaka kyseline hyalurónovej hĺbkovo hydratuje a intenzívne vyživuje pokožku. Pokožka je po použití krásne prejasnená, napnutá ale nie s pocitom pnutia a vyušenia. Za 15 minút nabije pleť dávkou hydratácie. 


Pleť vyhladí a dodá to čo potrebuje. Je príjemne jemná a hladká na dotyk, póry sú stiahnuté a pokožka je krásne nacucaná, hydratovaná a upokojená sérom z masky. Je dostatočne mokrá a ostatok séra si potom ešte môžete vmasírovať do pokožky tváre a krku. Má krásnu vôňu, ktorá pôsobí veľmi relaxačne a príjemne ako celá rada Hyaluronic Aloe. Odporúčam pre všetky typy pleti, pleť nedráždi a platienko je jemnunké aj pri citlivú pleť.
Masku nájdete v drogérii za 2€.


DENNÝ HYDRATAČNÝ KRÉM S GÉLOVITOU TEXTÚROU 



Poslednou časťou starostlivosti o pleť je krém v tomto prípade gél Dávam veľký palec hore za zloženie krému a pridanie kyseliny hyalurónovej. Ľahká priehľadná gelová konzistencia, ktorá príjemne chladí, rýchlo sa vstrebe do pokožky a nezanecháva lepivý a mastný pocit.

V lete si môžete nechať gél na chladnejšom mieste a ráno pleť vzpruží a krásne s ním odpuchne. 

Pleť je po vstrebaní jemná, hydratovaná (suchej to asi nebude stačiť ale majiteľky mastnej a normálnej budú prešťastné) ale mne stačí na celý deň, pleť je napapaná a vyživená. 
V prípade suchej pokožky odporúčam krémovo-gelovú verziu tohto kremíku, ktorý nájdete v drogériach, ale aj na všetkých e-shopoch s kozmetikou. 




Prípraví pleť pred nanesením make-upu vôbec sa nežmolkuje ani nedrolí a tak dokonale ukončí starostlivosť o pleť. Nezabúdajte však na SPF faktor. Vyhovuje mi ako jeho konzistencia, tak aj účinky a vôňa. Tento gélik bude mojím must have produktom na leto.

Oslovila vás nejaká novinka rady? Alebo ste už niečo vyskúšali.

Pekný deň Tatiana 

Komentáre

  1. Produkty s Aloe Vera mám veľmi rada :) Krásna recenzia.

    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára