Postarajte sa o telo s Gabriella Salvete


 Ahojte, krásny pondelok

Postrehli ste, že značka Gabriella Salvete má aj telovú kozmetiku, ktorú dostanete za úžasné ceny na stránkach Elnino.sk 

Značka rozšírila svoje portfólio produktov o kúpeľovú kozmetiku, telovú a pleťovú kozmetiku a pre všetky ženy nájdete u nich aj fantastické masky na pleť. Nie len tie textilné, ale aj kremové.

Nie je nič lepšie ako dopriať si relax za skvelú cenu uznajte.

Poďme sa teda pozrieť na produkty telovej kozmetiky, ktoré som pre vás skúsila.

SPRCHOVÉ GÉLY PRE ŽENY


Myslím, že každá z vás ocení príjemne parfumované, jemné sprchové gély ktoré nevysušujú pokožku a postarajú sa o príjemný zážitok v sprche. 

Shower gel Romantic Rose 

Krásne jemná ženská vôňa, gél ktorý vytvorí fantastickú penu, svieži zážitok v sprche. Vôňa ruží pôsobí žensky a romanticky. Príjemne sladká a kvetinová vôňa. Cena je naozaj nízka, oplatí sa vyskúšať. Sprchový gél nájdete tu priamo na stránke Elnino.sk
Nečakajte však, že vôňa bude silná. 

Shower gel Raspberry Sweet Mint

Toto je tak úžasný sprchový gél. Dokonalá, svieža vôňa, úplne leto. Krásna sladká vôňa malín s príjemnou sviežou vôňou mäty och wau. Ten pocit na pokožke je úžasný. Dokonalo umyje a krásne osvieži bez pocitu pnutia pokožky. 
Úžasný sprchový gél. 

SPRCHOVÉ GÉLY PRE MUŽOV 


Samozrejme nezabudli ani na mužov a viete čo je pre chlapa najlepšie, keď môže jeden gél použiť na všetko. 

Energy 4men sport 3in1

Tento sprchový gél si manžel veľmi obľúbil. Má veľmi podobnú vôňu ako Axe Dark temptation, ale za tretinovú cenu. Skutočne krásnu, sviežu ako taká čokoládka no vonia naozaj skvostne. Balenie je 250ml takže páni ho budú mať na nejakú dobu. Chlapi proste potrebujú takýchto pomocníkov na všetko. 

Energy 4 Men Pure & Cool 3in1

Príjemne svieži sprchový gél, vhodný aj pre suchšiu pokožku, jemne umyje a zároveň hydratuje. Na pokožke hlavy robil neplechu a mierne ju sušil ale na telo je fajn. Síce manžel má rád produkty 3in1 väčšinou ich ale používa len na telo takže aj tieto si moc obľúbil. 

Gabriella Salvete nezabudla ani na tých najmenších. V ponuke má pre nich kúpeľové bomby, sprchové gély a soli do kúpeľa. 
Tak sa poďme na ne pozrieť.

KIDS PURE BREEZE 2in1


Tento sprcháčik sme spotrebovali asi ako prvý. Krásna svieža ovocná vôňa, vhodný motívom najmä pre chlapčekov. Krásny kozmonauti rozveselia vaše ratosleti v kúpelni, prevoňajú ju a môžete sa tešiť na veľké množstvo peny. Gél je šetrný k detskej pokožke, nedráždi a nevysušuje. 

Kto by nemal rád kúpeľové bomby a v tomto chladnom a sychravom počasí o to viac. Krásne prevoňajú kúpeľňu, navodia  príjemnú atmosféru a postarajú sa aj o pokožku. 


Na stránke Elnino.sk ich naozaj nájdete veľké množstvo, tak vám pár predstavím.

BATH BOMB


Romantic Rose
Nádherná romantická vôňa po ružiach, veľmi príjemná, navodí úžasnú relaxačnú náladu. Voda je po nej jemnulinko ružová, jemne pení. 

Mango orange 
Svieža letná ovocná vôňa, ktorá vás prenesie na nejakú skvelú pláž s drinkom v ruke. 
Obe veľmi príjemné, zanechali pokožku jemnú, sviežu a hydratovanú takú akoby umytú po oleji. 

Relaxing Herb 

Táto relaxačná bomba bola naozaj veľmi príjemná, akoby ste ležali medzi liečivými bylinkami. Môžete sa tešiť na dokonalý relax a úžasnú vôňu. 

Z tých detských vám predstavím dve, ale poviem vám, tieto sú tak úžasné, že ich musíte skúsiť. V každej z vás to prebudí dieťa najmä ich vôňa. Naše deti boli z nich hotové.
 

Obe boli dokonalo voňavé, úplne detské svieže výraznejšie vône a obe prekrásne zafarbili vodu a vôbec nevysušili pokožku. Práve naopak bola akoby mastnejšia krásne hydratovaná a úžasne voňavá. 

CHERRY 

Táto višňová bola famózna!!!! Krásna ovocná vôňa po višňiach, s jemnými sladkými podtónmi. Dokonalo prevoňala celú kúpeľňu aj detskú pokožku. 


Hneď by som sa hodila ku nim do kúpeľa. Čakala som len, že budú trošku viac peniť, ale nič nemení na tom, že sa deti úžasne zabavili a užili si kúpeľ. Voda bola výrazne ružová pre našu Alžbetku to bol velj zážitok. 

Blueberry 

Relaxačná bomba Blueberry mala taktiež nádhernú ovocno sladkú vôňu. To musíte vyskúšať ťažko opisovať tu vôňu ale jednoznačne čučoriedky to boli. Jeden zážitok naozaj. 
Tieto musím ešte deťom dokúpiť, aj keď som ich ledva dostala z vody. Všetky bomby sú obohatené o bambucké maslo a tak je pokožka jemná, hydratovaná a vôbec nie je vysušená. 
Niečo skvelé!!!! 

Ak vás nelákajú bomby môžete vyskúšať soli do kúpeľa
Ja som vyskúšala tieto dve. Jedna ovocná a druhá svieža. 


Bath Salt Papaya 
S príjemnou ovocnou vôňou, nič silné ani prenikavé. Balenie má samozatvarateľný vrch, ja som mala toto 80g balenie na dvakrát. 
Ak si chcete dopriať relax vyskúšajte túto dokonalo výživnú masku spolu so soľou na nohy. Nie je nič príjemnejšie ako toto. 


Najprv pripravíte pokožku nôh sviežou soľou v kúpili a následne vyskúšate túto hydratačnú masku
Ak sa o chodidlá staráte, práve táto maska ich bude udržovať a budú vyzerať ako čerstvo po pedikúre, pokožka nebude vysychať a tvrdnúť. Navyše bude krásne hydratovaná a jemná. Vôňa masky nie je absolútne výrazná. 
 
Ponožky sú z vnútra dostatočne nasiaknuté sérom veľkostne mi sedia. Pripravte sa, že na intenzívnu výživu budete potrebovať aspoň pol hodinu. A tú sa postará pridaný propolis a výťažky z perál. 

REGENERAČNÁ A HYDRATAČNÁ MASKA NA RUKY 


Keďže si doma robievam manikúru spojenú aj s gellakom toto je pre mňa ako vykúpenie a dokonalý záver manikúry.
Ak potrebujete dodať rukám naozaj výraznú, hlbkovú hydratáciu túto masku na ruky musíte vyskúšať. 
Jej hydratačný a výživný efekt trvá niekoľko dní. 
Pár igelitových rukavičiek úžasné sedí na rukách, všetko sérum precízne vsiakne so rúk. Opäť v nej nájdete výťažok z perál a propolis. Ručičky po zábale su naozaj skvostné. Toto sa vyrovná akejkoľvek manikúre a ešte ste aj v pohodlí domova. 

Ak ste sa dočítali až sem už na vás čaká len jeden produkt. 

SLIMMING BELLY PATCH 


Počuli ste už o náplastiach na remodeláciu brucha? Ak nie pozrite na tieto. Gabriella Salvete si prichystala aj túto zaujímavú novinku. V balení nájdete 8 náplastí, ktoré sú vhodné na 2-3 kúry počas roka. Takto aplikujete naplaste každý 2-3 deň. 
Náplasti napomáhajú k zlepšeniu cirkulácie krvného obehu a tým napomáhajú k odbúravaniu toxínov a štiepeniu tukov. 


Účinok týchto náplasti je založený na rastlinných extraktoch ako capsaicin, kofeín, ginko biloba a extrakt z rias. Tieto zložky sa starajú o podporu cirkulácie, redukujú opuchy a obnovujú bunky čím sa vlastne v pokožke začne tvoriť väčšie množstvo elastínu

Náplaste skvelo držia, neobmedzujú v pohybe, príjemne zohrievajú oblasť brucha. Ja som s nimi spokojná. Pokožka je po odlepení krásne hydratovaná, svieža a určite má pokožka zlepšenú elasticitu. Nečakajte, že s náplasťami schudnete centimetre, ale napomáhajú k tvorbe elastínu a kolagénu a naozaj to jemne spevnenie tam je najmä na pokožke. 

A som na konci. Verím, že ste sa dočítali až sem. Myslím, že medzi produktami si nájdete nejaké, ktoré vás oslovili a vyskúšali by ste ich. 
Ak už ste niečo mali budem rada ak mi napíšete či ste boli spokojné. 







Za produkty ďakujem v rámci barterovej spolupráci eshopu Elnino.sk 











Komentáre