Mercedes-Benz The Move Express Yourself


 Vitajte, krásnu sobotu 

Mercedes Benz, ikonická značka, uvádza na trh novú návikovú a mužskú vôňu The Move Express Yourself, ktorá stelesňuje plynulosť, slobodu a pohyb.

Je následkyňou aromatickej vône The Move z roku 2019 pričom aj zloženie vône je pozmené. Autorom oboch vôní je Dominique Ropion.

THE Move Express Yourself je vhodná pre muža, ktorý si užíva každý jeden okamih života na maximum, pričom vôňa podčiarkuje jeho mužskosť a chuť žiť. 



Vôňa od Mercedes Benz vyniká spomedzi ostatných. Nie však flakónom, ktorý je jemný, elegantný a minimalisticky v krásnej belaso modrej farbe. 
Vyniká svojou krásnou aromatickou vôňou v spojení sviežej mäty a šalvie, ktorú neskôr nahradia sladké tóny jablka a ananásu. Toaletná voda sa radí medzi aromatické, vhodné na každodenné nosenie. 


Zloženie vône :

Hlava : mäta, šalvia 

Srdce : ananás a zelené jablko 

Základ : ambra a pačuli 

Toaletná voda Mercedes Benz vyvoláva v mužovi pocit bezchybnosti, voľnosti, energie a ponúka mu presne to čo aj značka áut samotná. Najvyššiu kvalitu a športovú eleganciu. 

Môjho manžela vôňa oslovila a po navonaní v ňom vzbudzuje dojem elegancie, energie a luxusu. Používa ju veľmi rád aj na bežný deň Vôňa má celkom kvalitnú výdrž a pokožka ale aj oblečenie s ňou vonia do večera, aj keď už nie v takej intenzite ale stále ju cítiť. 

Je ťažko vám však opísať vôňu a preto je vždy lepšie zájsť do parfumérie a vôňu samotnú ovoňať. Ak máte doma energického muža ktorý si potrpí na luxusnej vôni určite neurobíte krok vedľa. 

Vôňu nájdete vo viacerých veľkostných variantách a cenách. Najmenšia sa však pohybuje od tých 40€ hore na každej stránke inak. 

Zaujala? Napíšte mi akú vôňu používajú vaši muži. 

Pekný večer Tatiana 




Ďakujem arome.cz a Mercedes-Benz.parfums.sk za poskytnutie toaletnej vody. 


Komentáre

  1. Ja milujem pánske vône viac, ako dámske. Môj manžel používa vône od Hugo Boss, ale mal už aj od Guess. Prednedávnom si kúpil takú miniatúru od Yodema a tá vonia nádherne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu značku Yodema nepoznám, ďakujem za tip inak poznám mnoho žien čo im tiež voňajú mužské vône 👌🏻

      Odstrániť

Zverejnenie komentára