Októbrový Arome balíček


Pekný večer, 
október opäť uletel ako voda a tak vám prinášam aj článok s produktami, ktoré som dostala v októbrovom Arome balíčku. 

Dnešný deň nie je pre nás len posledným dňom mesiaca október, ale dnes prebiehalo na území Slovenska aj celoplošné testovanie. Verím, že ak ste sa už akokoľvek rozhodli, ste spokojné. Nezabúdajme najmä na pozitívnu myseľ. 
Vráťme sa ale naspäť ku kozmetike. 

Tento mesiac som si vďaka dievčatám z Arome doplnila ďalšie zásoby tak poďme na to. 

NIVEA FRESH BLENDS RASPBERRY 

Sprchové gély sú vyrobené s rešpektom k prírode, sú vegánske, s biologicky ľahko rozložiteľným zložením a navyše aj fľaška je z recyklovateľného obalu. Je v ňom viac ako 90 % prírodných zložiek. Dávam veľký palec hore, že aj Nivea sa snaží rozšíriť svoje portfólio o takéto produkty. 


Dizajn je veľmi pekný, lákavý. Pôsobí žensky a romanticky. Sprchový gél má príjemnú jemnú konzistenciu, je s perleťou a krásnou vôňou. Cítite v ňom leto, maliny, čučoriedky a mandľové mlieko, je svieži a ľahký. 

Pokožka je po umytí jemná, sprchový gél nevysušuje a navyše krásne prevoňaná. 
Pení super a pri umývaní s ním sa prenesiete do letných dní. Je to ale pre mňa obyčajný sprchovací gél nejak extra ma neohúril a ani nesklamal. Nájdete ho vo viacerých variantách  a cena je necelé 4€

DEZINFEKČNÉ GÉLY MANUFAKTURA 

Posledné mesiace najpoužívanejší produkt.

Nemusím vám ani písať o čo ide. Vieme, že hygiena rúk je najdôležitejším krokom ako predísť a zabrániť vírusom a baktériám napadnúť naše telo. Vieme, že starostlivá hygiena rúk je základná prevencia. Nie však všetky gély sú účinné no mám pre vás tip na na tieto od Manufaktury


Obsahujú 70% liehu, antiseptický výťažok z Tea tree, zjemňujúci pantehol a prírodné výťažky z ovocia a byliniek. 
Dajte si pozor aby dezinfekcia neobsahovala peroxid vodíka, ktorý pokožku rúk dráždi a vysušuje a tak nie sú vhodné na časté používanie. 

JEMNÝ DEZINFEKČNÝ GÉL 

Tento s prasiatkom sme si veľmi obľúbili. Jeho dizajn a aj vôňa sú úžasné. Je veľmi citlivý k pokožke rúk a to ho používa aj naša Alžbetka. 


Je ľahunký, priehľadný, krásne voňavý, a vďaka panthenolu, Tea tree, mandľovému mlieku pokožku nevysušuje a nedráždi. 

Obsahuje aj regeneračný alantoin, ovsený a mandľový olej, vďaka ktorým je položka hydratovaná, zvláčnená a podporuje tým  prirodzenú ochrannú bariéru na pokožke rúk. 


Alžbetka ho používa rada, neštípe ju, nelepí čo je skutočne skvelý, nádherne vonia a ako bonus aj pekne vyzerá. Je to malé spratné balenie. 
Cena za 100ml je 5,95€

DEZINFEKČNÝ GÉL NA RUKY MÄTA A ŽRIEDLOVÁ SOĽ 

Tento gél má výraznejšiu vôňu, skôr bylinkovú, ale úplne sa nedá identifikovať mäta. Opäť ľahký, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva lepivý pocit na rukách. Cena mätového gélu je 5,15€. Nájdete ho však aj vo väčšom 215ml balení. 


Musela som si však pohľadať čo je žriedlová soľ a teda ak neviete získava sa z Karlovarských minerálnych prameňov a je vhodná pre celé telo. Má priaznivé účinky na pokožku tela. Vďaka jej zloženiu v gély napomáha odstráni at nečistoty, preldvuje pokožku, osviežuje ju a zjemňuje. 

DEZINFEKČNÝ GÉL MARHUĽA 

Práve tento sa stal mojím favoritom, respektíve striedam ho s tým bielym pretože oba nádherne voňajú. V tomto cítiť príjemnú sladkástú vôňu marhúľ. Je úplne úžasný. 


Marhuľový výťažok je šetrný k pokožke a stará sa o jej hebkosť. Cena gélu je 5,60€

Dezinfekčné gély sú skvelé, pokožku nelepia, nedráždia a sú veľmi šetrné. Veľmi rýchlo sa vstrebávajú a zanechávajú vláčny pocit, bez pocitu pnutia. Vďaka ich zloženiu vám z každého budú inak voňať ruky čo je veľkým plus a tak si vyberie každá. 


Zaujalo vás niečo? Používate takéto dezinfekčné prostriedky? 


Prajem krásny večer 

Tatiana 



Za zaslanie produktov ďakujem @aromecz 


Komentáre

Zverejnenie komentára