Júlový Arome balíček



 Krásny augustový deň,

Dni nám utekajú závratnou rýchlosťou a opäť máme za sebou ďalší letný mesiac. Ako si užívate dovolenku? Dúfam že skvelo. Mám pre vás pár letných tipov, bez ktorých sa v lete nezaobídete a určite vás potešia a spravia leto ešte krajším.

Tentokrát som si našla v júlovom arome balíčku produkty od značky Rituals z rady The Ritual of Karma. Musím hneď na začiatku napísať, že sa stali neoddeliteľnou súčasťou môjho leta a do tej úžasne jemnej no zároveň príťažlivej vône som sa zamilovala. Rada Karma je inšpirovaná hinduistickou filozofiou. Pozitívne letná a naladená vôňa lotosu a  bieleho čaju návodia pocit relaxu, pohody a nabijú vaše telo energiou. Produkty z tejto rady sú úžasné a teda ešte na pár z nich si brúsim prsty.

 KARMA TRBLIETAVÝ OLEJ NA TELO

Toto je niečo úžasné. Dlho som chcela vyskúšať suchý olej na telo s ligôtkami (viem, že ma taky značka Nuxe a aj Farmasi) no po vyskúšaní tohto iný už nechcem. Must have kúsok na leto pre každú ženu. 


V oleji sú drobunké ligôtky, ale nájdete tam aj par takých akoby väčších, ktoré na pleti vyzerajú úžasne vôbec nie ste ako disco guľa, ale ten lesk je veľmi príjemný a decentný. Olej treba pred použitím ale poriadne pre trepať, aby sa vám ligôtky premiešali pretože sa celkom dosť ukladajú čo teda nie je žiadna chyba. 



Tie odlesky sú skutočne úžasné veď uznajte, už vo fľaštičke to vyzerá krásne a lákavo. Na o pálenej pokožke zlaté ligôtky vyniknú a dodajú jej taký šmrnc a šťavnatosť pričom dokonale podtrhnú opálenie a odrážajú slnečné lúče. 
Olej patrí do kategórie suchých olejov, takže pokožka je po nanesení príjemne jemná, vláčna a hydratovaná bez mastného pocitu a nezamastí vám ani oblečenie. A nie len to, na oblečení neostavajú ani ligôtky.


Olej do pokožky rýchlo vsiakne, prevonia ju a bude jemná, nebude sa lesknúť, no bude pôsobiť tak, že ju máte natretú. Jedinou nevýhodou je že nemá rozprašovač, aj keď sa podľa mňa vylieva pomaličky a tak sa naraz nepooblievate. Práveže musíte akoby fľaštičkou hrknuť aby ste olej vyliali.


Stal sa neoddeliteľnou súčasťou leta. Nie len kvôli jeho schopnosti krásne zvýrazniť opálenú pokožku , ale aj kvôli jemnej vôni a úžasnému pocitu vláčnej pokožky.
Cena oleja je 19,50€ avšak vydrží vám podľa mňa dlho takže sa to oplatí.

KARMA OSVIEŽUJÚCI SPREJ NA TVÁR A TELO

Dokonalá sladkastá vôňa lotosu a bieleho čaju úplne pohltí vaše zmysli a tak sa na tejto hmle stanete závislé. Doslova!! 

Sprej je bohatý na antioxidanty a minerály, ktoré pokožku upokojujú, hydratujú a chránia pred voľnými radikálmi.


Pokožku ovlaží, zregeneruje a upokojí vďaka aloe vera a zabezpečí jej dlhodobú hydratáciu. Postará sa o citlivú pokožku, pokožku podráždenú slnkom a alebo aj holením.


Rozprašovač je jemný s veľkým rozptylom takže ani necítite, keď si na seba striekate. 
Úplne jemná para vám padá na tvár či telo. Vďaka jemnému rozptylu sa vám nezničí ani make-up. 
Počas horúcich letných dní môžete sprej držať v chladničke alebo na studenom mieste. Potom dosiahnete maximálne osvieženie.
Voda je skutočne úžasná, neoddeliteľný produkt leta. Nosievam ju aj so sebou a občas striekam aj pokožku rúk dcérke, pokožku nedráždi a môžem s čistým svedomím napísať že je vhodný aj pre tú citlivú. 
Cena je 8,50€ čo je úplne primeraná suma za tak skvelý produkt.

NIVEA ZMATŇUJÚCI PLEŤOVÝ KRÉM S OF30


 Na ochranný faktor netreba zabúdať. Aj cez zamračenú oblohu oblaky prepúšťajú lúče, ktoré môžu vážne poškodiť našu pokožku. Asi najzávažnejšou je rakovina kože či predčasne starnutie kože. Tak ako chránime celé telo musíme chrániť aj citlivú a tenkú pokožku tváre. Avšak existuje kvantum produktov a človek nevie čo si vybrať. Ja mám dnes pre vás tento tip od Nivea. 


 Pleťový krém na opaľovanie ma vysoký ochranný faktor 30. Vďaka UVA a UVB filtrom chráni pokožku pred spálením a tým aj starnutím pokožky. Krém má veľmi prekvapil pretože má ľahkú krémovitú konzistenciu, lahko sa rozotiera a pokožku jemne zmatní pričom ju nevysuší. Rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva na nej žiadny mastný ani lepivý pocit. Make-up na ňom perfektne drží, nekĺže sa.


Ďalším prekvapením bola príjemná "niveacka" vôňa. Ako keby som sa natrela Nivea originál krémo,  ale s takou sviežejšou verziou. Je vhodný aj na očné okolie, pokožku nedráždi, nesuší. Či už poskytuje tú správnu ochranu musím len dúfať, ale zatiaľ som počas používania slnečných dní nemala ani raz začervenanú pokožku od slnka.
Za cenu okolo 6€ je to fajn produkt. 

Tak čo zaujali vás letné tipy? Ak áno budem rada ak mi napíšete. 

Prajem krásny deň 
Tatiana 



Ďakujem arome.cz za poskytnuté produkty. 

Komentáre

Zverejnenie komentára