Orgovánová limitka od Ryor


Pekný deň, 

aj keď máme leto v plnom prúde (občas to tak nevyzerá) vrátim sa ešte v čase do najkrajšieho obdobia, ktorým je jar. Všetko sa prebúdza, stromy kvitnú, všade sa šíri omamná vôňa rozkvitnutých stromov a kvetov. 
Je to jedno krásne voňavé a čarovné obdobie, plné zrodu niečo nového. 


S niečím novým na jar prišla aj česká firma RYOR. Tentokrát sa nechala inšpirovať známou kvetinou alebo teda stromom a zvolila výraznú a obľúbenú VÔŇU jari pričom vytvorila dokonale aromatizované a oku lahodiace produkty s vôňou orgovánu
Celá limitovaná edícia má výnimočne výraznú, ale i napriek tomu príjemnú a autentickú vôňu orgovánu. 
Dizajn a obaly produktov sú prekrásne, okamžite záujmú a prilákajú pozornosť. 
V celej limitovanej edícií nájdete päť produktov (cukrový peeling, sprchový olej, telové maslo, osviežujúcu hmlu a krém na ruky) . Ja som na vyskúšanie dostala tieto dva produkty tak sa poďme na to pozrieť. 

CUKROVÝ PEELING S VÔŇOU ORGOVÁNU

Najlepší aký som skúsila a prečo určite čítajte ďalej. Dizajn je úžasný, úplná ozdoba kúpeľne ved uznajte sami. 


Abrazívne čiastočky (cukrové kryštáliky) sú dostatočne veľké a ostré a tak pokožku úžasne vymasírujú, zbavia prebytočných šupiniek a odumretých kožných buniek. Cukrový peeling je dosť veľký má až 325g a vydrží riadne dlho. Na pokožku absolútne netreba veľa, počas masírovania sa cukor jemne rozpúšťa a výsledný efekt je úchvatný


 Peeling je plný oleja, takže pred nanesením si ho poriadne premiešajte. Olej spolu s peelingom pokožku krásne zvláčňuje, hydratuje, dodá je dostatočné živiny a krásne ju premastí a prevonia. Dávajte si však pozor na otočenie aby sa vám nevylial. 


 Pokožka ostáva tak jemná, že som neverila, že niečo také je možné. Tento pocit trvá pár dní a je to naozaj úžasné . Zatiaľ najlepší peeling aký som vyskúšala. 

Po použití nemáte potrebu používať ďalšie produkty na krémovanie a aj keď sa umyjete sprchovým gélom stále je pokožka tak premastená, že sa vám na nej budú vytvárať až kvapky vody. 
Samozrejme po utretí nemáte pocit ťažkej, mastnej a zaťaženej pokožky. 
Niečo skvelé . A tá vôňa je wau. Nie len pokožka, ale aj kúpeľňa bude prevoňaná. 

Cena peelingu k veľkosti a účinkom je úplne primeraná a kúpite ho na stránke tu

KRÉM NA RUKY S VÔŇOU ORGOVÁNU

Každodenné umývanie, starostlivosť o seba, domácnosť, ale aj nekončiaca sa situácia s dezinfekciou dáva našej pokožke rúk zabrať. 
Treba preto vyhľadávať hydratačné a výživné krémy, ktorým tento aj je. 


Krém má hutnejšiu konzistenciu no i napriek tomu sa vstrebe do pokožky veľmi rýchlo a nezanecháva pocit mastných rúk.
Perfektne pokožku rúk hydratuje a dokonale prevonia. Tento pocit trvá niekoľko hodín, krém je skutočne skvelý.

Krém nájdete na stránke tu

Celá limitovaná edícia ma veľmi milo prekvapila a produkty sú súčasťou môjho každodenného života. Skúšali ste niečo z tejto orgovánovej limitky? 

Prajem pekný deň

Tatiana


Ďakujem Ryor za poslanie produktov

Komentáre

  1. Vyzerá to super! Aj by som to vyskúšala, ale keď ja jednoducho orgovánovú vôňu nemôžem ani cítiť T_T Je pekná a nevídaná, ale mne spôsobuje bolesť hlavy, taká je pre mňa silná.

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, mě se tato řada hrozně moc vizuálně líbí, ale opravdu nemám ráda šeřík a nic s ním spojené. Škoda. Moc pěkná recenze. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára