Revlon Cushion lip tint


 Ak ste už unavené z množstva tekutých matných ružov, ktoré sa na nás sypú z každej strany, mám tu pre Vás tip na niečo šťavnaté, niečo čo sa stane Vaším must have produktom na leto a možno aj zimu.

Revlon si prichystal na leto novinku Cushion Lip Tint, tekuté rúže, ktoré dodajú perám efekt mrazivého vzhľadu pier.


Rúže nájdete v nádherných 6 odtieňoch, pričom dva sú jemné, dva sú silno pigmentované a výrazne a dva posledné sú tmavšie hnedé odtiene. U zahraničných blogeriek som videla, že majú dostupných 10 odtieňov, nájdete tam aj fialový no u nás sú len tieto. Rúže kúpite v prejaniach Fann parfumérie tu za 10€.


Cushion Lip Tint dodá perám farebný vzhľad a ľahkosť balzamu.
Dodá plný objem a kvalitné ošetrenie, no zároveň sú pery chránené pred vysušením. Zloženie je obohatené o kokosový olej, ktorý má práve za úlohu pery vyživiť a zhydratovať.
Práve tieto rúže majú spôsobiť väčší objem pier a dodať im hladkosť, sviežosť a šťavnatosť.
Farba ma krásnu jemnú sladkastú vanilkovú vôňu, bez akejkoľvek chute.


Rúže majú mäkký a príjemný aplikátor, ktorým sa rúž síce nanáša trošku nepresne, ale chce to len prax alebo použitie štetčeka. Niekomu sa môže zdať, že je to nehygienické no je to vec vkusu a preferencií.
Odporúčam vám pred otočením vrchnej časti rúž pretrepať pretože aj mne sa na swatchoch stalo, že mi vyšlo viacej oleja ako farby.

(odtiene z prava doľava: 210 Pretty Kiss, 200 Fancy Rose, 220 Pink Irl, 240 Berry Lit, 230 Naughty Mauve, 260 Crimson Feels) 

V skratke by som vám ešte predstavila odtiene. 
Pretty Kiss je charakteristická nude farba v bledom odtieni
Fancy Rose by mala byť skôr neutrálna ružová farba s nádychom hnedej
Pink Irl je žuvačková ružová farba 
Berry Lit je výrazná fuksiová farba silno pigmentovaná
Naughty Mauve by mala byť výrazná hnedá farba so štipkou ružovej
Crimson Feels je jasná výrazná tepla červená 


Rúže na perách nezasychajú takže po odtlačení, jedle či bozkoch Vám na perách ostane len jemná farba. Nečakajte od nich dlhotrvajúcu výdrž. No i napriek tomu po nich rada stiahám. 

Pridávam vám rúže ešte na perách, aby ste mali predstavu aké skutočne sú. Ak by ste mali záujem nakuknite na môj instagram a nájdete tam video s rúžmi, ale pridám vám ešte link instagram.com
Ktorý odtieň rúžu vás najviac oslovil?

Prajem pekný deň

Tatiana 🖤🖤

Komentáre

  1. Mě se nejvíce líbí ta princeznovsky růžová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno ta je úplne super takto v lete to je fakt krásna jemná farba💋💋

      Odstrániť
  2. Najviac sa mi páči odtieň Berry Lit, ale je pravda, že tieto hubičkové záležitosti veľmi nemusím a to práve kvôli spomínanej (ne)hygiene.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára