Textilné masky od Garnier


Ahojte!
Máme za sebou škaredý upršaný víkend a ja Vám prinášam recenziu na textilné masky od GARNIER. Toto leto bolo nesmierne horúce a naša pokožka dostala zabrať. Slnečné lúče, vysoká teplota, neustále kúpanie jej nepomáhali vyštavili ju. Preto som si pripravila článok o týchto maskách, ktoré jej dodajú dostatočnú hydratáciu a výživu. Každá maska má iné účinky a postará sa o dehydrovanú, mdlú, vyšťavenú a slabú pleť.  


Očisťujúca a hydratačná maska pre zmatnenie pleti

Čierna textilná maska so zložením obohateným o aktívne uhlie, extrakt z čierneho čaju, LHA a kyselinu hyalurónovú pomáha prečistiť, hydratovať a zmatniť pleť.
Maska je dostatočne mokrá a má veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá absolútne nedráždi tvár. Je vhodná pre citlivú a alergickú pleť. Postará sa o rozjasnenie a vitalitu pleti.

Masku aplikujete na 15 minút ktoroukoľvek stranou na tvár. Po odstránení masky som mala pleť jemnú a príjemnú na dotyk. Pleť zanechala mokrejšiu, prejasnenú, hydratovanú bez začervenania.


Očisťujúca a hydratačná maska na rozšírené póry.

Ako vidíte na fotke, aj toto je čierna textilná maska. Jej zloženie je obohatené o uhlie, extrakt z čiernych rias, LHA a kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha pri očistení a hydratácií pleti, stiahnutí pórov a zlepšeniu textúry pleti.
Maska je vhodná aj pre citlivú pleť, ale je vhodnejšia pre problematickú a suchú pleť.

 Maska má veľmi príjemnú výraznejšiu  sviežu vôňu. Aplikácia nie je náročná a veľmi ľahko si masku nalepíte na tvár. Pri týchto maskách je úplne jedno ktorou stranou masku dáte na tvár. Maska bola dostatočne mokrá, čo mňa veľmi milo prekvapilo. Myslím si, že aj kvôli dostatočnej vlhkosti sú masky tak účinné. Po aplikovaní si masku necháte pôsobiť 15 minút.

Ja som mala po odstránení masky viditeľne menšie póry na nose, pleť bola svieža, hydratovaná bez začervenania. Na dotyk bola pleť jemná, bez nečistôt a príjemne prevoňaná.


Povzbudzujúca očná maska

Očná maska je obohatená o šťavu z pomaranču a kyselinu hyalurónovú. Intenzívne hydratuje, viditeľne redukuje vačky a tmavé kruhy pod očami. Perfektne ošetruje celé očné okolie, zlepšuje kvalitu pleti a navracia jej vitalitu. Maska je vhodná pre všetky typy pleti. Balenie obsahuje jeden pár masky, ktorá je opäť dostatočne mokrá a veľmi jednoducho sa s ňou manipuluje.

Po rozbalení si masku aplikujete na očné okolie a necháte pôsobiť 15 minút. Ak sa chcete dokonale zbaviť opuchnutých očí určite dajte masku pred aplikáciou do chladničky. Ja som masku použila práve tak a musím uznať, že naozaj očné okolie vyzeralo lepšie, odpuchnuté a svieže. Maska veľmi príjemne pôsobí, nijak Vás neobmedzuje. Nečakajte zázraky, že Vám zmiznú úplne kruhy pod očami, ale zbavíte sa opuchu, nepríjemného pocitu unavených očí a ešte ako bonus bude pokožka svieža, prejasnená a hydratovaná.


Maska nie je parfumovaná čo veľmi oceňujem a je vhodná pre všetky typy pokožky .

Ďalšie textilné masky, ktoré sú už biele a sú z rady Moisture nemajú konkurenciu a sú naozaj úžasné. Ja som si veľmi tieto masky obľúbila a iné už ani nevyužívam. Všetky masky kúpite na stránke notino.sk alebo aj v supermarketoch. Tieto masky nájdete v troch variantách ja mám však odskúšané len tieto dve. Idem Vám ich hneď predstaviť.


 

Superhydatačná čistiaca textilná maska moisture+freshness

Super hydratačná textilná maska je určená pre normálnu a zmiešanú pleť. Hĺbkovo hydratuje, intenzívne vyživuje a rozjasňuje pokožku. Maska čistí do hĺbky a zbaví Vás prebytočného mazu ma pokožke.
Maska je obohatená o extrakt zo zeleného čaju, kyselinu hyalurónovú a hydratačné sérum.

Masku si po otvorení aplikujete bielou jemnejšou časťou na tvár a modrú časť dáte dole. Modrá časť nie je výrazne modrá a preto si to treba skontrolovať. Maska sa po aplikovaní nechá pôsobiť 15 minút. Je príjemne mokrá a naozaj Vám vydrží na tvári bez pohnutia. Vôňa masky je jemná taká citrusová, čajová.

Tvár po zlúpnutí masky vyzerá sviežo, dokonale hydratovaná, jemná a príjemne voňavá. Ja si masky dávam pred líčením a musím povedať, že potom make-up vyzerá naozaj úžasne a dokonalé.


Superhydratačná textilná vyplňujúca maska moisture+ Aqua Bomb

Táto superhydratačná maska je určená najmä na dehydrovanú pleť, ktorá potrebuje vyživiť, hydratovať a rozjasniť. Pleť úžasne vyčistí, navráti jej vitalitu a sviežosť.  Obsah masky je obohatený o výťažok z granátového jablka a kyselinu hyalurónovú. 

Po otvorení cítiť veľmi jemnú príjemnú ovocnú vôňu. Nie je to silná vôňa takže vôbec pleť ani okolie očí  nedráždi. Masku si opäť aplikujete modrou drsnejšou časťou na vrch a potom jemne zlúpnete aby Vám na tvári ostala len jemná biela textilná maska. Masku necháte pôsobiť 15 minút a potom opatrne zložíte. Aj táto maska bola dostatočné mokrá, takže Vám z tváre maska nepadne.


Tvár je po zlúpnutí masky veľmi jemná, príjemná na dotyk a priam taká nalvhčená bez toho aby bola mokrá. Naozaj maska pleť vyživí a dostatočne hydratuje čo naozaj už po prvom použití vidieť.  Pleť nie je lepkavá a mňa osobne po odstránení masky pleť trošku pálila respektíve som mala taký hrejivý pocit bez toho aby som mala pleť červenú alebo podráždenú. Skvelý hydratačný výsledok, ktorý maska sľubuje aj splní. Nezabúdajte suchá pleť nemusí byť dehydrovaná, ale o pleť sa treba starať ako aj zvnútra tak aj zvonka.

Na konci by som zhrnula do pár bodov ako som s maskami spokojná.

VÝHODY:
- hydratačné účinky na pleť
- viacej druhov pre rôzne typy pleti
- jemná vôňa alebo bez parfumov
- dokonalé čistenie pleti
- starostlvosť o celú pleť až do hĺbky
- bez neporiadku počas aj po aplikácií

NEVÝHODY
- doba pôsobenia
- vyššia cena

S maskami som nadmieru spokojná a určite ich odporúčam aj ďalej. Za vyskúšanie či stále používanie stoja a určite budete tak spokojné ako som bola aj ja.

Pekný večer

Tatiana🖤

Komentáre

  1. mám moc ráda plátýnkové masky, ale teď jsem zkoušela jednu z číny
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A bola si spokojná? Ja som a týmito od Garnier veľmi

      Odstrániť
    2. Ahoj, moc prima recenze. Taky mi masky přijdou neadekvátně "drahé", ale já je ozkoušela a tím to pro mne končí. Příliš textilním maskám neholduji, ale běžné pleťové masky používám pravidelně. ☺
      Blog MonalisaBeautyEriAnna

      Odstrániť
    3. Ahoj ďakujem myslím ze keď napíšem ze Garnier masky sú najlepšie nebudem klamať.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára