Slivkovo jazmínové upokojenie s Mistral


Ahojte!

Ako prežívate toto premenlivé počasie, ktoré už snáď vyčerpáva každého? Ja sa už neviem dočkať leta, slnka a všetkých nádherných vôní, ktoré s ním prichádzajú. Preto si krátim toto nepríjemné obdobie s úžasným ovocným a voňavým čajom od Mistral.


 Veľmi rada Vám predstavím posledný z ovocných čajov Mistral a priblížim ako chutí....aj keď len takto virtuálne.

SLIVKA & JAZMÍN 


Na začiatok nového pracovného týždňa Vám prinášam túto lahôdku plnú sliviek a voňavého jazmínu. Tak ako k týmto čajom patrí nádherný obal, patrí k nim aj prenikavá vôňa a chuť, ktorá Vás prekvapí a poteší.

Práve včera na kvetnú nedeľu ste si mohli vychutnať tento ovocno - kvetový čajík. Čajík plný dozretých sliviek a voňavého jazmínu. Prebuďte Vaše zmysly a fantáziu a prevoňajte si šálkou celý byt.
Toto dokonalé spojenie slivky a jazmínu dovolí zakvitnúť Vašej fantázii a vy sa budete cítiť pokojne a plný energie. Jazmín Vás upokojí a navodí pocity optimizmu až eufórie. Čajík si môžte vychutnať po náročnom dni, ale aj večer pred spánkom, kedy treba telu dodať pokoj a odbúrať napätie.


Po zaliatí čajíku sa po chvíli v miestnosti šíri nádherná jazmínovo - slivková vôňa. Nedá sa to opísať to proste musíte zažiť. Jednoducho zastaviť a vychutnať si tak očarujúcu vôňu. Prvé dúšky čaju so sebou nesú kyslastú chuť po slivkách. Toto spojenie ovocia a kvetín je neopakovateľné!

Farba čaju je podobná ružovému avšak tento je sýtejší, bordovejší. Táto kombinácia slivky a jazmínu je naozaj vydarená a ja som veľmi rada, že som sa mohla podeliť o svoje dojmy z týchto čajov.
Netradičné spojenie slivky a jazmínu  určite v každom čajíčkárovi vyvolá zvedavosť.


V čaji sa nachádza aj ibištek, jablko, ovocné arómy, pražený koreň čakanky a citrónová kôra. Ak čaje nesladíte tak ako aj ja a väčšina ľudí, určite oceníte pridanie sladkého drievka. Čaj slivka a jazmín si môžte kúpiť na stránkach popradské

Kombinácia slivky a jazmínu sa spojila aby pohladila Vašu myseľ a upokojila Vás po náročnom dni. 
Sadnite si len tak na gauč a nechajte sa unášať skvostom od Mistral.

Ďakujem krásne Mistral a Popradské, že som mohla vstúpiť do ich voňavého sveta a vyskúšať pre Vás tieto kvetinovo-ovocné čaje.  


Pekný deň

Tatiana

Komentáre