Sanctuary Spa Lily & Rose Little Moments

 


Krásny piatok, 

onedlho tu máme Vianoce, a ja mám pre Vás skvelý tip na vianočný darček pre mamu, kolegyňu alebo kamarátku. 

V novembrovom Arome balíčku som dostala od dievčat krásny darčekový set luxusnej značky Sanctuary Spa pre vytvorenie domáceho wellness. Produkty sú v krásnom balení a tak si nemusíte už robiť starosť s balením a zdobením krabičky. 

Značku Sanctuary Spa nepoznám, je to pre mňa nová spa značka na hýčkanie tela a duše v kúpeľni.  Značka ma niekoľko zaujímavých produktov od sprchových olejov, cez voňavé peelingy, sprchové gély a vyživujúce maslá. 

Domáci wellness má niekoľko blahodarných účinkov. Vďaka správnej atmosfére sa môžete lepšie sústrediť sama na seba a tak nechať všetky  problémy za dverami. Teplá vaňa vám pomôže uvoľniť telo aj dušu. Zrýchli Váš telový obeh a tak sa dostatočne prekrví každá časť vášho tela, zbavíte sa bolesti svalov a kĺbov. Samozrejme každý wellness si treba premyslieť a prispôsobiť Vášmu zdravotnému stavu. Počas teplej vane sa môžete zbaviť toxínov a tak telo a pokožka vyzerá mladistvejšie a zdravšie,  samozrejme vďaka voňavým produktom bude pokožka jemná, hebká a vyživená.  Akonáhle sa zbavíte svojich starostí dostaví sa uvoľnenie, vďaka čomu bude váš spánok lepší, pokojnejší a kvalitnejší. 

V darčekovej sade nájdete sprchový gél, telový peeling a telové mlieko. 

Kolekcia Lily &  Rose Little Moments vonia ako jar. Je to kolekcia z kvetinovej rady s vônou bielej ľalie a palmarosy. Táto kombinácia zanecháva jemnú, hydratovanú, prevoňanú a hebkú pokožku. 

Hlava: červená mandarínka, klinčeky a ylang ylang

Srdce: ruža, broskyňa, biela ľalia a palmarosa

Základ: jantár, vanilka a pačuli. 

TELOVÝ PEELING SANCTUARY SPA  LILY

Telový peeling je príjemnej gélovitej konzistencie, príjemný na pleti, bez drsného dráždenia a veľkých abrazívnych častí. Samozrejme ak máte jemnú a citlivú pleť skúste skôr jemnejšie peelingy alebo ich nepoužívajte často. 

OSVIEŽUJÚCI SPCHOVÝ GÉL SANCTUARY SPA


Osviežujúci sprchový gél s hydratačným účinkom je príjemný na pokožke a má v sebe jemné perličky, ktoré ma veľmi zaujali.  Jemne a šetrne čistí pokožku celého tela a dodáva jej hydratáciu a jemnosť. Balenie má 250ml ale ku umytiu celého tela netreba veľké množstvo aby ste si zabezpečili jemnosť a prevonanie pokožky. 

HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO SANCTUARY SPA

Celý wellness zakončite hodvábnym telovým mliekom s príjemnou ľahkou konzistenciou, ktoré pleť hydratuje a vyživuje do hĺbky pričom jej dodá jemnosť i napriek tomu že pleť nezanecháva mastnú. Telové mlieko sa dobre nanáša, rýchlo vstrebáva a dokonalo pokožku prevonia. 


Čo hovoríte poznáte značku alebo Vás oslovila??


Pekný podvečer Tatiana 















Za balíček ďakujem Arome.cz 




Komentáre

Zverejnenie komentára