Starostlivosť o pleť s Eucerin Anti Age

 


Krásny večer, 

Hyperpigmentácia, problém ktorý trápi mnoho žien. Problém ktorý vznikol ako dôsledok zvýšenej tvorby melanínu v pokožke vplyvmy slnečného žiarenia a nedôkladnou aplikáciu SPF faktorov, či hormonálnymi zmenami. 

Každá žena sa snaží aby jej pleť vyzerala dobre, sviežo, zdravo, hydratovaná a bez vrások. Eucerin predstavil novú produktovú radu Anti Pigment ktorá je presne zameraná na hyperpigmentáciu, zjednotenie a rozžiarenie pleti.

Rad Eucerin Anti-Pigment bol špeciálne vyvinutý na redukciu hyperpigmentácie pre zjednotenejší a žiarivejší vzhľad pleti. 

Rad obsahuje denný krém s SPF 30, nočný krém, sérum s duálnym účinkom a lokálny korektor- všetky produkty obsahujú zložku Thiamidol, ktorý sa práve zaoberá hyperpigmentáciou. Tónované denné krémy vo svetlom a stredne tmavom odtieni majú tiež SPF30 a UVA filter, zatiaľ čo rozjasňujúce sérum je vytvorené na podporu pleti prirodzenej žiarlivosti. 

Všetky produkty sú niečím významne ale spolu vytvárajú na pleti výborne výsledky. 

EUCERIN ANTI-PIGMENT DENNÝ KRÉM S SPF 30

Hyperpigmentacia, starecké škvrny, narušujú jednotný tón pleti. 


Denný krém obsahuje Thiamidol, účinnú a patentovanú zložku ,ktorá cielene rieši  príčinu vzniku hyperpigmentácie. Klinické a dermatologické testy redukujú pigmentové  škvrny a zabraňujú ich ďalšiemu vzniku. 


Krém má príjemnú jemnú vôňu, nič kvetinové pôsobí na mňa skôr lekárensky. Konzistencia je ľahká, rýchlo sa vstrebáva a dokonalo hydratuje pleť, vsiakne rýchlo, pleť ostáva hebká a nie je lepkavá. Krém je vhodným pomocníkom aj pod makeup. Dávkovanie je skvele a vďaka air-less systému dostanete z fľaštičky všetko. Za dva týždne sa môžete tešiť na jemnu, hebku, rozžiarenu pleť s plnou hydratáciou. 


EUCERIN ANTI-PIGMENT NOČNÝ KRÉM 

V starostlivosti pokračujeme aj večer. Nočný krém s tiamidolom rieši problém hyperpigmentácie a cielene znižuje tvorbu melanínu. Obsahuje taktiež aktívnu zložku dexpanthenol ,ktorý napomáha obnove a regenerácii buniek pleti. 


Nočný krém má tiež jemnú vôňu opäť by som to prirovnala k tej lekárenskej a mne to veľmi vyhovuje. Krém má jemnú žltú farbu je hutnejší a mastnejší v porovnaní s denným. Mne sa trošku horšie vstrebával takže ho odporúčam naozaj máličko, sem-tam som sa stretla po pretretí pleti so žmolkami. Ráno po aplikácii je ale pleť skutočne hebka, jemná a hydratovana a vyzerá naozaj skvelo. 

EUCERIN ANTI PIGMENT S DUÁLNYM ÚČINKOM 

Posledným produktom, tým najdôležitejším v celkovej starostlivosti o pleť je sérum s duálnym účinkom. Serum obsahuje dve látky a to Thiamidol na problémy s hyperpigmentaciou a kyselinu hyaluronovú ktorá je telu vlastná a napomáha pleti hydratovať. 


Sérum účinne redukuje pigmentové škvrny a zabraňuje ich opakovanému vzniku. Tentokrát sa zmenilo jeho balenie na jednokomorové ale samozrejme air-less systém ostal a tak sa dostanete až na dno. Serum ma ľahkú konzistenciu mierne lepkavú avšak rýchlo vstrebateľnu so špecifickou vôňou celej rady. 


Sérum,ľahká emulzia, napomáha pleti hĺbkovo hydratovať, vyživovať a tak pôsobí zdravšie a sviežejšie. Je krásne rozjasnená a ráno hebká a jemná. 
Pleť som pred používaním mala mdlú, bez zdravej farby, vysušenú a teraz môžem povedať, že vďaka používaniu celej rady sa extrémne zmenila. 
Celá rada Anti-pigment nie je vhodná už pri vzniknutých pigmentových škvrnach, ale aj ako prevencia ich vzniku. Určite ju môžem doporučiť všetkým ženám a všetkým typom pleti. Do testovania sa pustila so mnou aj moja známa, ktorej produkty extrémne vyhovujú, pleť ma krajšiu, hebkejšiu, sviežejšiu a pigmentove škvrny okolo očí sú určite bledšie. 

Ďakujem stránke trnd.sk a Eucerin.sk za možnosť vyskúšať ich produkty. Ak by ste sa chceli potešiť pod stromček môžete ešte využiť zľavový kód ANTI-PIGMENT30 akciu môžete využiť do dnešnej polnoci na stránke benulekaren.sk 



Pekný večer 


Tatiana 

Komentáre