The Ritual of Mehr darčeková kazeta

Peknú sobotu, 

každá žena sa poteší krásnej voňavej darčekovej sade. Urobíte jej ňou radosť na narodeniny, výročie alebo aj ako darček pod vianočný stromček či len tak pre radosť. 

The Rituals je značka, ktorú keď raz vyskúšate ostávate jej verná, verte mi, a nie len to, ostávate na jej produktoch a vôňach závislá. Ja som vyskúšala už niekoľko produktov z rôznych kolekcií, rovnako ako aj iné aj táto rada Mehr si ma získala. 

Ak máte radi sviežu citrusovú no výraznú vôňu kolekcia a rada Mehr je úplne pre Vás. Bola vytvorená tak aby energizovala telo i dušu. Produkty sú obohatené o výťažok zo sladkého pomaranča a cédrového dreva, ktoré dodáva kolekcií štipku špecifickosti a jedinečnosti. Podľa mňa je rada vhodná aj pri cvičení kedy telo a myseľ povzbudí. 

V darčekovej kazete nájdete:

Sprchovú penu 

Telový krém

Telový peeling 

Interiérový parfum 


MEHR SPRCHOVÁ PENA  

Peny od The Rituals som už ospevovala niekoľkokrát. Podľa mňa sú úžasne a názor nemením. Unikátny gél sa mení v bohatú penu, ktorá jemne očistí vašu pokožku, nezanecháva ju suchú ani napnutú, krásne prevoňanú a sviežu. Vitamín C krásne pleť rozjasňuje a stará sa o Vašu pokožku ako na obláčiku.  

Cena peny je okolo 10€ ale podľa mňa sa naozaj oplatí a vydrží vám dlho. Stačí máličko a umyjete celé telo. Momentálne táto z rady Mehr dostupná nie je ale z rady Ayurveda a tá je naozaj úžasná. 


MEHR BODY CREAM

 Po umytí môžete vôňu pomaranču a citrusov zosilniť práve telovým krémom.  Príjemne ľahký, rýchlo vstrebávajúci krém ktorý pokožku zanecháva hebkú, hydratovanú, príjemne voňavú, nelepí sa na ňu žiadne oblečenie, kombinácia vôni krásne povzbudí zmysly a prevonia nie len pokožku ale aj miestnosť. Nájdete ho v menšom balení ale je v tejto kazete alebo v normálnom doplňajucom balení. 


MEHR TELOVÝ PEELING 


Jeden úžasný peeling, plný drobných šupiek pomaranču, cukru a prírodných olejov ktoré zbavia vašu pokožku starých šupiniek, odumretej vrsty a vďaka cukru pokožku premasírujete, skvelo prekrvíte a tak rozprúdite lymfatický systém. Cukor sa rozpustí a olej výživí vašu pokožku, môžete olej použiť aj vo vani a užiť si tak aromatický, voňavý a príjemný kúpeľ s nádhernou  energiou. Olej jemne ostáva na pokožke tela, ale nemáte pocit mastnej pokožky skôr je plne hydratovaná.

Abrazívne čiastočky vôbec nie sú hrubé a nepríjemne takže môžem doporučiť aj pre žienky s citlivejšou pokožkou. 


MEHR PARFUM D’INTERIEUR

Unikátna aromatická zmes pre použitie v interiéri s vôňou sladkého pomaranča a cédroveho dreva. 

Prvýkrát som vyskúšala aj tento produkt od The Rituals. Môžem napísať, že vôňa je naozaj intenzívna skôr energizujúca a preto by som skôr doporučovala sprej používať v lete, určite nie počas toho čo ste len doma aby vás nebolelo hlava. Strečka je jemná naozaj rozprašujete vôňu a nikde nezanecháva kvapky. Veľmi zaujímavý produkt,vyskúšala by som ale skôr v inej vôni napríklad z rady Ayurveda alebo z rady Jing, ktorá je viac relaxačná.




Napíšte mi akú radu z kozmetiky The Rituals ste už vskušali a je vašou obľúbenou alebo ktorý produkt vás dnes zaujal. 


Pekný večer 

Tatiana











Článok vyšiel v spolupráci so stránkou  elnino.sk formou bartrovej spolupráce. 

#spolupraca #elninosk

 

Komentáre

  1. Táto značka ma celkom zaujímava ale zatiaľ som s ním od nej nemala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak môžem odporúčať tak Ayurveda a Sakura sú nádherne

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára