Marcové testovanie s Elnino.sk

 


Ahojte krásnu stredu, 

celý mesiac marec som testovala ďalšie krásne a voňavé produkty zo stránky Elnino.sk a tak som si pre vás pripravila recenziu spolu s niekoľkými malými tipmi a využitím produktov. 


Produkty na sprchovanie od Ziaja Slovensko som už chcela vyskúšať dosť dlho, vždy sa snažím vyberať tak aby som poradila aj vám cenovo priateľné ale aj použiteľné produkty. Tak sa poďme na to pozrieť

ZIAJA MARSHMALLOW SUGAR BODY SCRUB


Cukrový peeling peeling s primerane veľkými abrazívnymi čiastočkami, ktorý pokožku nedráždi, zbaví ju odumretých buniek a ešte aj premasíruje čo prispieva k lepšiemu prekrveniu pokožky, jej krajšiemu a zdravšiemu stavu a vzhľadu. 

Pokožka po umytí nie je vysušená, práve naopak, je hladká a akoby tesne nakrémovaná. Mne sa tento výsledok veľmi páči. Ako bonus máte nádhernú farbu a vôňu a to nie len na tele aj v kúpelni. Obrovské balenie vám vydrží naozaj dlho a cena je podľa mňa bezkonkurenčná. 


ZIAJA MARSHAMLLOW BATH JELLY SOAP

Na toto umývacie želé som bola veľmi zvedavá. Konzistencia je naozaj ako taká želatína, produkt je hustý a tu prichádza prvý problém a tým je, že sa veľmi ťažko naberá a keď sa vám aj podarí niečo nabrať polovica Vám spadne do pschy kým si ju stihnete rozotrieť po tele. Jedný spôsob ako ho použiť je že si ho rozmydlíte v dlaniach ale aj to sa vám podarí dosť produktu stratiť. 

Vôňa je prijemne sladká, naozaj taká jahôdková, u nás si toto želé našlo uplatnenie najmä pri umývaní dcérky. Predsa ružová je ružová.

Onedlho tu máme deň matiek a ak by ste chceli potešiť tú svoju nejakou peknou voňavou a sladkou kazetou produktov tak skúste práve túto z rady Ziaja Marshmallow

Výhodou týchto produktov od Ziaja sú ale krásne obaly ktoré po spotrebovaní produktu môžete využiť na niečo iné.

ďalším veľmi zaujímavým produktom je táto pre niekoho infantilná paletka v tvare veľryby

PUPA WHALES 

Ja som si vybrala túto paletku pretože som bola zvedavá ako sa budú tiene a aj produkty na pery správať keďže som počula o produktoch Pupa len chválu no a samozrejme aby som nezabudla túto kolekciu produktov nazývajú bestsellerom.

Rada Whales odtieň 003 je bledoružovej farby a nájdete v nej väčšiu veľrybu, menšiu plnú produktov na pery a stojan na paletky. 

PUPA WHALE 4 (väčšia paletka)

V tejto veľrybe nájdete produkty na tvár a to korektor, ktorý je podľa mňa strašne zmatňujúci s ružovým podtónom, krémovú a kompaktnú lícenku aj rozjasňovač.  V prípade líceniek, krémová je dosť žiarivá ružová taká krémovo kriedová a práve tá kompaktná je veľmi pekná prirodzená s krásnou ružovo peachy farbou. Rozjasňovače tu sa mi skôr páči ten krémový, je jemnejší aj sa lepšie zapracuje a vyzerá na pleti, je veľmi prirodzený, kompaktný je s výraznými odleskami do studena. 


Ďalej tam nájdete produkty na oči. 

V dolnej časti je báza pod očné tiene (ja som si myslela že je to gél na obočie), ktorá je dosť zmatňujúca ale aj vyhladzujúca, nemala som však pocit že by vďaka nej tiene dlhšie vydržali, alebo sa nezliali či sa lepšie prichytili. Šesť očných tieňov s celkom slušnou pigmentáciou a nie veľkou prašnosťou, ktoré podľa mňa ale nevydržia extrémne dlho na očiach, postupne sa strácajú a ceruzku na oči ktorá je super pigmentovaná škoda, že je tak maličká.

V poslednej časti nájdete produkty na pery, pričom tam nájdete jeden lesk, 2 ligotavé rúže, 2 klasické rúže a 2 matné sýte rúže. Rúže majú celkom dobrú výdrž najmä tie matné, lesky neviem pôsobia na mňa dosť výrazne, ale páči sa mi že tam nájdete odtiene rôznych ružových z ktorých by každej jednej sadol aspoň jeden a sú s nádhernou vôňou.

(odtiene sú veľmi zaujímavé a dosť výrazné, skôr na leto, na pokožke mi zakaždým zanechali zafarbenie) 

V celej paletke nájdete celkom veľké zrkadlo. Ja som si pre vás pripravila aj dve líčenie. Táto časť je pre mňa celkom zaujímavá, ale nie využiteľná na 100%.

(Spojenie fialovej sivej z ceruzky a kompaktného rozjasňovača) 

(Využitie hnedého tieňa a ceruzky) 

PUPA WHALE 1


Táto malá kráska vám prináša produkty na líčenie pier. Nájdete tam 6 krásnych rúžov z toho 3 trblietavé, 2 matné a 1 lesk na pery s vysokým leskom. N oboch častiach nájdete aj malé zrkadielka. Táto časť sa mi veľmi páči, najmä jeho veľkosť a kompaktnosť a to že si môžete počas dňa nalíčiť pery výrazne, extravagantne ale aj jemne hravo. Za mňa táto časť áno, aj keď najviac ma oslovili matné rúže a ešte malé plus je nádherné vôňa.

Tak a sme na konci. Čo hovoríte na posledné produkty ktoré som si vybrala?

Ďakujem že ste sa dočítali až sem a prajem krásny večer. 



Tatiana 





Za produkty ďakujem stránke Elnino.sk v rámci dlhobej spolupráce. 


Komentáre

  1. Ahoj, tu sladoučkou cukrovou vůni cítím až sem. Ziaja umí peelingy a tělová másla. Už nějakou dobu nad nějakou podobnou řadou uvažuji, ale nejsem schopna si objednat, či se zastavit přímo v prodejně. Krásná objednávka. Velmi slušivé líčení. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára