Novembrový Arome balíček



Ahojte, tieto posledné 3 mesiace vôli pre mňa o niečo náročnejšie a tak sa moja práca na blogu trošku odsunula čo má veľmi mrzí. 

Preto som sa ešte na poslednú chvíľu rozhodla, že pridám posledné Arome balíčky ktoré som v tomto roku dostala a tak uzavrela spokojne tento rok aj tu. 

Verím, že ste si vianočné obdobie, darčeky a celé sviatky užili naplno a boli pre vás nezabudnuteľné.


V novembrovom Arome balíčku ma čakalo niekoľko produktov od značky INDULONA. 
Vedeli ste, že ma značka už aj iné produkty a rozšírila svoje portfólio. Ja som niečo dávno zazrela a v hlave mám z detstva najmä modrú a nechtikovu indulonu ktorú používala moja mamina. 
Myslím, že je to jedna zo značiek ktorá je tu už s nami niekoľko rokov a preto som sa aj potešila, že prišli s niečím novým. 

INDULONA ALEO VERA
 
 
Novinka, vynovené krémy na ruky s novým zložením obohatené o populárne kozmetické ingrediencie , ktoré hĺbkovo hydratujú a rýchlo sa vstrebávajú.

 
Krém zabezpečí pokožke rúk hĺbkovú hydratáciu bez mastného pocitu, stačí vám naozaj málo a pokožka rúk je jemná, hebká hydratovaná a príjemná na dotyk. Pocit hydratovanej pokožky pretrváva po celý deň. Vôňa je veľmi príjemná, nevtieravá. Balenie je menšie, zmestí sa do každej kabelky môžem len a len odporúčať. Cena je samozrejme priateľná.

INDULONA ANTIBAKTERÁLNE TEKUTÉ MYDLO LEVANDUĽA

V tejto dobe je antibakteriálne mydlo podľa mňa nevyhnutnosťou. Myslím, že mnoho rodín ich ale používalo aj pred tým. Nevýhodou takýchto mydiel môže byť vysušovanie pokožky rúk. Toto od Indulony pokožku vôbec nevysušuje . Mydlo má hustú veľmi hustú konzistenciu, stačí vám naozaj maličko na precízne napenenie a umytie rúk.

 
Má príjemnú jemnú vôňu po levanduli a v zložení nájdete aj zázvor a antibakteriálne prísady. Ja mydlo používam momentálne v práci, v ambulancii, a som s ním veľmi spokojná. Výhodou je aj pumpička, ktorou si ho dávkujete. Cena oproti iným značkám je naozaj nízka a oplatí sa.
 
INDULONA ANTIBAKTERIÁLNY GÉL NA RUKY ORIGINÁL
 
Takéto malé kabelkové gély sa hodia každej z nás. Gél má príjemnú vôňu nič výrazne alkoholové. Na rukách zasychá rýchlo a nezanecháva nepríjemný lepivý pocit na rukách. Vyskúšajte určite vás poteší.

 
Všetky vynovené produkty od Indulony sú skvelé a najmä cenovo priateľné. Myslím, že sa oplatí ich vyskúšať alebo zmeniť svoju doterajšiu výbavu doma.




Krásny deň

Tatiana





Za produkty ďakujem mojím drahým aromegirls.

Komentáre