Scrunchies od Dreamlove


 Ahojte, krásny pondelok

Dlho som nerozoberala tému vlasov a preto som sa rozhodla napísať tento krátky článok, ktorý bude zameraný najmä na scrunchies ako už názov napovedá.

Elastické, elegantné a moderné gumičky "scrunchies" sa stali momentálne veľkým hitom a pomocníkom medzi ženami. Vyhľadávajú ich nie len kvôli ich krásnemu dizajnu, ale aj kvôli veľkým benefitom ktoré ponúkajú pre naše vlasy.


Každá žena chce aby jej vlasy vyzerali dobre. Potrebujete mať však istotu, že nebudú pod silou gumičky trpieť, nebudú stlačené, zovreté a zlomené. Avšak ako to dosiahnuť bez toho aby ste mali urobený cop tak pevne že vás až bolí hlava a korienky vlasov??

Vďaka krásne lesklým, moderne vyzerajúcim a láskou vyrobeným scrunchies z morušoveho hodvábu od dreamlove.sk sa vám to podarí. 


Morušový hodváb je momentálne ten najkvalitnejší. Produkty z morušového hodvábu patria medzi najluxusnejšie a najtrvácnejšie hodvábne textílie. Výhodou mulberry hodvábu je, že je 100% prírodný, bez zápachu a hypoalergénny. Preto napríklad obliečka z tohto materiálu je tou najlepšou a bezpečnou voľbou pre alergikov. 

Morušové gumičky chránia vlasy pred mechanickým poškodením, eliminujú ich vypadávanie pričom udržiavajú hydratáciu vo vnútri vlasu a tak podporujú zdravie vlasov. 

Scrunchies od Dreamlove sú vhodné na jemné, suché, lamavé, oslabené vlasy so sklonom k vypadávaniu. 
Sú vhodné aj pri športe, ale aj na jemné a kudrnaté vlasy nie len dospelých žien, ale aj najmenších dievčatiek. 

 
Pri týchto gumičkách sa nemusíte báť že sa vám nepríjemne do vlasov zamotajú, vytrhajú vlasy, alebo neudržia účes. Nemusíte sa báť ani kriku a plaču kvôli ťahajúcim a kvákajúcim copíkom pri svojich dcérkach.


Nájdete ich v rôznych farebných prevedeniach a dvoch verziách a to MAXI  a PETITE

Gumičky PETITE sú menšie, vhodnejšie aj pre dievčatká, skvelé na cvičenie. 
S gumičkami MAXI vlasy viac ozdobíte, pevnejšie zopnete, ale vyzerajú skvelo aj na ruke pretože ich moderný a lesklý vzhľad im dodáva eleganciu, ženskosť a modernosť a tak môžete s nimi doplniť svoj outfit, či už ju budete mať vo vlasoch alebo na ruke. 
Morušový hodváb je však ako klenot je to veľmi cenný produkt s vysokou hodnotou. 


Ja som si gumičky veľmi obľúbila. Ich dizajn, benefity. Už na prvý dotyk zistíte, že sú naozaj vyrobené kvalitne, z kvalitného materiálu a samozrejme každá je vyrobená pre špeciálnu ženu či dievčatko. 

Cena gumičiek je síce trošku vyššia, ale sú prateľné, ekologické, na vysokej úrovni, 100 % prírodné, z kvalitného materiálu a tak vám vydržia oveľa oveľa dlhšie ako tie obyčajné. 

Myslím, že keď siahnete po gumičkách či už pre seba alebo pre svoje malé princezné nebudete ľutovať. Môžete nimi aj niekoho obdarovať a tak im urobiť radosť krásnymi luxusnými a kvalitnými gumičkami v milých papierových krabičkách s mašľou, ktorá poteší nejednu ženu. 


Naša koruna krásy si zaslúži to najcennejšie. 

Krásny začiatok týždňa. 

Tatiana 



Komentáre