Jesenné testovanie noviniek MYSTICANDBEAUTY


Vitajte, pekný večer 

Po niekoľkých týždňoch som sa konečne dostala k napísaniu veľkej recenzie produktov zo stránky mysticandbeauty.sk

Testovanie som si ako vždy užila, produkty ma prekvapili a tak by som vám ich chcela predstaviť. Mysticandbeauty.sk rozšírilo svoje portfólio značiek o prírodnú organickú značku Alkemilla Eco Bio, ktorá je talianskou kozmetikou. Je to prírodná kozmetika, ktorá využíva najinovatívnejšie kozmetické technológie. Je to prírodná vegánska značka, ktorá svoje produkty netestuje na zvieratách a sú šetrné k životnému prostrediu a zvieratám. Je to vysokokvalitná kozmetika vhodná pre celú rodinu. V ponuke majú telovú, vlasovú, ale aj dekoratívnu kozmetiku.

ALKEMILLA LIPO GEL MULTIACTION

Produkt vďaka svojej inovatívnej a osobitnej formule pleť nie len čistí, ale aj vyživuje. Hravo si poradí aj s vodeodolnými produktami bez násilného čistenia a drhnutia pleti.


Lipo Gel Multiaction je zložený z luxusných prírodných látok ako je ryžový, mandľový, slnečnicový, olivový olej a olej z ruže šípovej a arganový olej. Pleť svojimi vlastnosťami zmäkčuje, zjemňuje a vyživuje. Gél má hustú konzistenciu, mierne lepivú, je žltkastej farby a veľkým plus je, že nemá žiadnu vôňu čo je skvelé pre citlivú a zrelú pleť. 

(tvár je po do čistení hebká, bez začervenia a podráždenia) 

Na pleť ho netreba veľa a rýchlo si poradí s make-upom. Po nanesení a vmasírovaní do pleti ho navlhčite teplou vodou a zmení sa na nemastné ľahké mlieko. Pleť vyčistí, nevysuší, nezanáša póry a nezanecháva mastný pocit. 
Môžete ho využiť aj ako masku, pričom si necháte gél pôsobiť na pleti 10 minút a zmyjete. Pleť je jemná, mäkká, hydratovaná, vypnutá a vyživená skvelý produkt, ktorý odporúčam. 
Lipo Gel Multi Action nájdete na stránke za necelých 14€. Je to skvelý produkt pre všetky typy pleti, s perfektným zložením. 

ALKEMILLA VELVET MAKE-UP 


Velvet Fluid  od Alkemilla bol pre mňa orieškom. Nemohla som si k nemu nájsť cestu. Na pleti vyzeral po každej aplikácií zle. Nepekná vrstva make-upu, ktorá sa mi zle rozpracúvavala, hýbala sa na tvári a strašne zvýrazňoval suché miesta. Po niekoľkých pokusoch rôznych bázach a zapracovaniach (hubkou, štetcom) som prišla na to ako na mojej pleti vyzerá dokonale.


Používam ho s denným krémom, ktorý nechám chvíľu vsiaknuť a následne prstami (áno pre niekoho to bude nehygienické) klepkaním zapracujem makeup. Pracujem ale rýchlo, pretože zasychá rýchlejšie ako som zvyknutá. Na tvári mi takto nevytvorí žiadnu krustu, nehýbe sa a dodá pleti krásny zjednotení finiš s matným výsledkom.


Make-up má príjemnú jemnú vôňu, ktorá vôbec neobťažuje a ako zaschne a vstrebe sa tak ju už necítiť. Je takej stredne hustej konzistencie, avšak počas nanášania na pleť pôsobí mokro, vlhko. Vytláčate si ho cez zúženú špičku čo mne aj vyhovuje. Dizajn je krásny myslím, že stavili na jednoduchosť a eleganciu. 

(ľavá strana s make-upom) 

Mne milá majiteľka z Mysticandbeauty.sk vybrala odtieň 1 a neskutočne mi sedí. Má jemné žltý podtón, ale nič nepekne oranžové. Sami môžete vidieť aj na fotke, že ťažko rozoznať kde make-up mám a kde nie. 
Je to skôr make-up pre ľahké až stredné krytie, pre mladšiu pleť a pleť, ktorá nepotrebuje toho veľa zakrývať. 
Velvet Fluid  nájdete na stránkach za necelých 14€. Je to síce vyššia suma, ale makeup je prírodný, nezaťažuje pleť a neupcháva póry, pričom na pleť nepotrebujete ani veľké množstvo. 

COMPLET CONTOUR & HIGHLIGHT KIT


Ak ma sledujete aj na Instagrame určite ste si všimli, že na kontúrovanie tváre väčšinou využívam púdrové produkty. Už od začiatku ako som začala s líčením som používala len tie. Teraz som však v balíčku mala túto krémovú kontúrovaciu paletku od značky MeMeMe a musím napísať, že sa stala mojim must have kúskom pri líčení. 


Krémové kontúrovanie je v podstate rovnaké ako to púdrové avšak pracujete s ním hneď po nanesení makeupu a je ťažšie kvôli správnemu rozpracovaniu.

V paletke od MeMeMe nájdete 3 korektory, ktoré sú skvelé pod oči a prekrytie nedokonalosti, ktoré ešte vidíte aj po nanesení make-upu. 
2 korektory sú tmavšie, s nimi ľahko a rýchlo vykontúrujete oblasť lícnych kostí, čela, nos a aj druhú bradu :) 
Posledný je v paletke highlighter, s modrofialovými odleskami, ktorý môžete použiť aj na viečko ako tieň. 


S paletkou sa pracuje úžasne, korektory sa jednoducho zapracuvávajú do pleti, ale aj medzi sebou. Nezvýrazňujú vrásky, póry, nie sú na pleti ťažké, ale i napriek tomu majú skvelé krytie. Ak líčite aj iné ženy, toto by nemalo chýbať vo Vašom kufríku. 
Skvelý PRODUKT.
Paletku momentálne nájdete v akcii za 14,40€ a ja vám ju vrelo odporúčam.

SMOOTH PRESSED POWDER

Púder s krásnou vôňou, ľahký, ktorý sedí aj suchej pleti, s ľahkým farebným pigmentom, ktorý nezmení na pleti ani make-upe nič a dokonale ho zafixuje. Tento púder od Miss Beauty sa stal stálicou v mojom kufríku a teda nemenila by som ho. Používam ho pri každom líčení a využila som ho už aj na zákazníčky, ktoré si len a len pochvaľovali.
Púder  nájdete v štyroch odtieňoch a cena 4, 30€ je bezkonkurenčná. Oplatí sa ho vyskúšať.


LIGHT ME UP LIP GLOSS

Krásne pigmentované lesky na pery, s príjemným pocitom, svetielkom a zrkadielkom.
Odtieň Illuminate je jemne ružovkastý, zvýrazní Vašu farbu pier, zhydratuje ich a krásne vonia. Ak máte radi niečo ľahké na perách tak toto je ta správna voľba. 
Lesk nájdete momentálne za 8€.


Našli ste si niečo čo vás zaujalo? Momentálne prebiehajú na stránke zľavy, tak ak vás niečo zaujalo určite nakuknite.

Pekný večer
Tatiana

Za poskytnutie produktov ďakujem stránke mysticandbeauty.sk

Komentáre

  1. Ahoj a pěkný víkend přeji. Wau, líčení a konturovací paletka mne nadchla! ☺

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára