Benefit Brow Zings Pro Palette & Brow Microfilling pen


 Ahojte, krásny pondelok

pred niekoľkými mesiacmi som dostala ponuku od firmy Benefit, či by som sa nechcela stať súčasťou ich #clubpink klubu a testovať zhruba každé štyri mesiace nejaké novinky, ktoré predstavia.
Celkom ma to prekvapilo a bola som skutočne šťastná a tak som povedala samozrejme áno. Po dohodnutí detailov, mi prišiel balíček a ja som bola zvedavá čo v ňom bude. 
Produkty Benefit som ešte neskúšala, ale keď sa povie ich meno všetkých napadne práve produkt na obočie pretože nimi sú doslova PRESLÁVENÝ.


 V balíčku na mňa čakala táto krásna Brow Zings Pro Palette, ktorá je vlastne väčšia a rozšírená o ďalšie produkty ako jej predchodkyňa Brow Zings.

Paletka vyzerá skutočne úžasne, má krásny dizajn plechovky, je tenká a ľahká, uzatvára sa na magnet a vo vnútri je naozaj veľké zrkadlo. Paletku nájdete v dvoch variantách Light-Medium a Medium-Deep. Ja mám tu bledšiu, ale môžem tvrdiť, že sadne mnoho ženám.


 V paletke nájdete 3 vosky, z toho dva sú hnedé jeden je tmavší a jeden je bledší oba sú však dosť teplé, aj keď jeden z nich by mal byť v studenom odtieni. Tretí priesvitný vosk je skôr na fixáciu, vyčesanie a definovanie tvaru obočia.
Vosky sú veľmi dobré pigmentované pracuje sa s nimi fajn, chĺpky obočia už aj rovno zafixujú, krásne zafarbia a samozrejme jednoducho s nimi vykreslíte aj tie chýbajúce.


V paletke nechýbali ani obojstranne štetce, ktorú sú menšie, ale dá sa s nimi skvelo pracovať čo je naozaj skvelé. A tak môžete paletku so sebou vziať ak aj niekde cestujete, pretože ďalšie pomôcky na vykreslenie obočia potrebovať nebudete. 

(swatche Brow Zings Pro palette) 

Poďme na ďalšiu časť paletky a to sú pudrové produkty/tiene, vďaka ktorým vyplníte obočie. Ja používam druhý a posledný pretože sú to studené odtiene hnedej ktorú mám ja na obočí rada a myslím, že mi aj svedčí. Na swatchoch môžete vidieť, že sú skutočne skvelo pigmentované, vôbec netreba veľa, v panvičke neprášia a na obočí vydržia, neopadávajú a po zafixovaní sa ani nerozmazávajú. 


Ja som s paletkou veľmi spokojná, pracuje sa mi s ňou skvelo, rýchlo a obočie aj vydrží pri som vydrží naozaj úžasne, ved uznajte sami na fotkách dole. Paletku som využívala aj na líčenie mojich zákazníčiek a to obočie vtdy vyzeralo naozaj veľmi dobre. Samozrejme na precíznejšiu prácu používam tenší štetček. 


Paletku nájdete na českej Sephore pridávam vám aj link aby ste ju našli. Cena je v prepočte 42€ ale paletka vám vydrží dlho určite a verím, že budete aj spokojné.

Počkala som si na ďalší Benefit balíček a tak vám pridávam ešte recenziu na novinku, ktorú sme privítali pred nedávnom. 

BROW MICROFILLING PEN



Na túto novinku sa tešili mnohé tak sa poďme na pero pozrieť. Čo nám ponúka precízna ceruzka na obočie s efektom mikropigmentácie?

Bezbolestný microblade look obočia v pohodlí domova. Rýchlo upravené, vykreslené obočie, ktoré je momentálne veľmi trendy a cool.
Vďaka trom flexibilným hrotom rôznej dĺžky si môžete vykresliť chĺpky tak akoby vám rástli. Hroty píšu veľmi tenko a precízne (ja ceruzku skladujem hrotmi dole), nevynechávajú a farba sa dá vrstviť čím dosiahnete požadovaný odtieň. Skvelé je, že obočie skutočne vydrží vykreslené, pero sa nerozmazáva ani netozpíja a samozrejme ešte je aj vodeodolné.


Problém však nastáva, ak ste žena ako ja. Ak nemáte dostatočné množstvo chĺpkov, obočie nemá tvar a musíte si ho vykresľovať. 
V tom prípade sa vám s týmto perom nepodarí vytvoriť trendy vyčesané obočie. Pri koreni nosa je to skvelé, ale ak máte viac medzierok práca s perom bude len zdĺhavá. 
Ja musím pero používať spolu s paletkou alebo ceruzkou na obočie, pričom si s ním robím len začiatok obočia, ktorý vyzerá veľmi prirodzene. Prejdem s perom aj cez celé obočie pričom sa mi tam vykresliť niektoré chĺpky a tak dosiahnem prirodzený look. 


Či však chcem či nie musím tieto dva produkty skombinovať pretože samostatne by som s perom nevykreslila nič. 
Pero  nájdete v štyroch odtieňoch, ja mám Medium Brown, študenšia hnedá. Cena pera je 29€.

Benefit je skvelá značka čo sa týka produktov na obočie, takže ak chcete vyskúšať produkt od nich bebude to krok vedľa. 

Pekný podvečer 

Tatiana 






Ďakujem Benefitcosmeticscz za poskytnutie produktov na otestovanie. 





Komentáre

  1. Ahoj, moc krásné líčení, ale o tom to dnes není, vím. ☺ Paletka je krásná, ale já se obávám, že bych si s ní neporadila. Pero či jejich ikonický gel či tužka na obočí už v mém hledáčku je dlouho, ale jsem šnek...., zatím si vystačím produkty z drogérie a moc prima byla řasenka od Anastasia Bev. Krásný den přeji. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ďakujem za krásny koment, ja mam rada aj produkty od Maybelline tie tiež majú čo to do seba. A niekedy nie je všetko to drahé tak úžasné

      Odstrániť
  2. Krásne líčenie :) Ďakujem hlavne za tip na paletku na obočie. Moja už melie z posledného a je najvyšší časť si za ňu nájsť náhradu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že som pomohla, ja som moc spokojná aj keď ju striedam aj s pomádou

      Odstrániť

Zverejnenie komentára