Hello Coco bieliaci prášok


Krásny piatok

Ďalší týždeň ubehol a s ním aj moje testovanie bieliaceho prášku Hello Coco.
Prášok som testovala mesiac aby som mohla objektívne napísať, či skutočne pomáha, alebo nie.
Na trhu je už nespočetné množstvo bieliacich prostriedkov od práškov, pást, tabletiek, žuvačiek a neviem čoho ďalšieho a som rada, že som mohla vyskúšať niečo iné. Moje zuby nie sú nijak veľmi zažltnuté ani citlivé takže testovaniu som sa potešila. Avšak každá z nás sa poteší krásnemu bielemu úsmevu, ktorý zaujme na prvý pohľad.


Hello Coco je aktívne uhlie, ktoré šetrne odstraňuje zubný povlak, usadeniny a nečistoty na zuboch.
Výhodou aktívneho uhlia je, že aktívne na seba naviaže všetky škodlivé látky a tým neutralizuje a detoxikuje ústnu dutinu. Aktívne uhlie pomáha redukovať zložky, ktoré spôsobujú zubný kaz, ochorenia ďasien a zápach z úst.
Hello Coco je 100 % prírodný prostriedok, ktorý je namiešany podľa medzinárodných štandardov, je vegánsky a nie je testovaný na zvieratách. Veľkosť škatuľky je 30g a cena produkt cca 14€. Dizajn je naozaj zaujímavý a páči sa mi holografický nadpis, ktorý mení farbu pri rôznej polohe.


S Hello Coco treba pracovať opatrne aby ste si neurobili zbytočný neporiadok v kúpeľni.
Krabička je ešte uzavretá, takže sa Vám určite nevysype.
Umývanie s práškom je trošku zdĺhavé pretože si musíte umyť zuby dvakrát. Prvýkrát si namočíte kefku do prášku a umývate zuby krúživými pohybmi. Potom môžete prášok nechať ešte pôsobiť. Následne si však musíte ešte zuby umyť pastou aby zmizol prášok spomedzi medzier. Takéto čistenie by ste mali opakovať po každom jedle, čo je skutočne dosť náročné na čas.
Ja však prašok používam tak, že si dám na kefku veľmi málo pasty a tak namočím kefku do prášku. Vtedy prášok pení a máte aspoň pocit, že ste si zuby umyli a samozrejme už druhýkrát zuby umývať netreba len si ich dôkladne opláchnuť.


Bieliaci efekt je skutočne viditeľný no možno Vám bude prekážať ten neporiadok okolo toho a mne teda chýba aj nejaká vôňa či pocit tuhého dychu i napriek pridanému mintu, ktorý by sa mal postarať o čerstvý dych a osviežujúcu chuť. 
Ja ďakujem Hello Coco, že som konečne mohla vyskúšať prostriedok, ktorý skutočne pomáha a zúbky vybieli. 

POZITÍVA
-šetrné bielenie zubov
-viditeľné výsledky po niekoľkých umytiach
-optimálna cena za skvelú kvalitu
-prírodné zloženie
-vhodný na každodenné používanie
-veľké balenie

NEGATÍVA
-neporiadok v kúpeľni
-umývanie náročné na čas
-bez tuhej vône
-nepení


Skúšali ste už nejaký produkt na bielenie zubov?

Krásny deň
Tatiana ❤️❤️

Komentáre

  1. Bílé zoubky bych teda chtěla, myslím, že každá z nás, měla jsem něco podobného, ale celkově jsem v tomhle ohledu opatrná, nejradši bych se svěřila do rukou odborníka :-) Joooo a taky jsem zkoušela kokosový olej, toho se teda nebojím , ale můj nepřítel je důslednost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemôžem povedať, že to bolo zlé ale určite sa radšej tiež zverím do rúk odborníka ktorý vie čo a ako

      Odstrániť

Zverejnenie komentára