Zoeva Melody palette


Celá kolekcia Melody od Zoeva cosmetics má vo Vás prebudiť motýľa , ktorý pôsobí elegantne, nežne a jednoducho, ale i napriek tomu krásne s hlavou v oblakoch.

Vitajte!! 

V kolekcii Melody nájdete paletku, krásne veľké zrkadlo a lip glos, ktorý je v piatich odtieňoch. Lesky na pery by som ešte chcela vyskúšať a verím, že sa mi to podarí. Ak ich chcete vidieť na stránkach beautybay.com majú momentálne dostupné 4 odtiene pričom jeden stojí 12€ no a paletku som tam bohužiaľ nenašla. Ak ju už na stránke mať nebudú dostanete sa k nej v predajniach Douglas v Bratislave alebo v Košiciach.
Ja som paletku dostala od šikovnej blogerky Katky, ktorú na Instagrame nájdete pod menom @b_b_w_k a ešte raz by som jej takto chcela poďakovať.


Paletka Melody má nádherný obal s meniacimi sa motýľmi na zlatom podklade. V palete nájdete 10 odtieňov, pričom 4 tiene sú matné, 2 duochromové a 4 metalické až saténové.
Pri metalických tieňoch Vám odporúčam aplikovať ich skôr prstom, kedy majú skutočne úžasnú pigmentáciu.
Matné tiene jemne prášia a aj keď som to nečakala, pri oklepaní sa dá s ňou jednoducho pracovať a pod okom nenájdete nič. Jediné čo by som vytkla je, že v palete chyba zrkadlo, ale hd to len o preferencií ako sa Vám dobre líči.

(swatche paletky Melody Zoeva cosmetics) 

Celá paletka je vyskladaná úžasné a premyslene, či už ste žena, ktorá líči len seba alebo aj klientky. Máte po ruke matné tiene, ktoré využijete vždy a dokonalú kombináciu metalických tieňov, ktoré sa hodia pre všetky farebné typy očí.
Jednoducho pri líčení nemusíte hľadať ďalšiu paletku aby ste vytvorili výraznejší či jemnejší look vhodný na večer alebo deň.

Na koniec by som Vám predstavila aspoň tieto dva looky.
V prvom je dominantou líčenia krásna duochromová ružovo marhuľová farba. Po bokoch som používala len matné hnedé tiene a na stred som jemne prstom aplikovala tieň Airy Daliance a Crystal Wings.


Druhé líčenie ste mi vybrali vy na Instagrame kde ste chceli použitie fialovej. Ja som stavila na eleganciu a môj obľúbený štýl líčenie cut crease, pričom som ešte look oživila striebornou glitrovou linkou a spravila prechod fialovej Gentle Clasp a tieňu From Heaven, ktorý má nádherné ružovo modré odlesky.


Paletka Zoeva Melody je mojou prvou paletkou tejto značky a musím priznať, že jej ostávam verná a určite by som svoju zbierka chcela rozšíriť o ďalšie. Myslím, že kvalita a konzistencia tieňov, pigmentácia a výdrž je veľmi dobrá, no keby možno menej prášila bola by som uchvátená ešte viac.

Verím, že sa Vám líčenia páčia a ak by ste mali nápad ešte na akékoľvek iné líčenie s paletkou napíšte mi, budem rada.

Pekný deň

Tatiana 🖤🖤

Komentáre

  1. Oba looky sa mi páčia, ale ten druhý Ti nádherne podtrhne farbu očí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle je úplně nádherná paletka 😍😍😍
    www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára