Renovality - mladosť na dosah


Ahojte!

Dnes mám pre Vás článok o fialových zázrakoch. Každá to poznáte, chcete vyzerať dobre, chcete aby Vaša pokožka, tvár aj telo vyzerali skvelo. S tým Vám pomôže tekuté zlato v nápaditých fialových fľaštičkách, ktoré neunikli ani mne.

Už dávnejšie si našli ku mne cestu tieto oleje od firmy RENOVALITY, ale nemá zmysel Vám písať o niečom čo nemám vyskúšané a overené a preto recenziu píšem až dnes, kedy s čistý svedomím môžem napísať, že produkty som poctivo vyskúšala.

Renovality je česká rodinná firma, ktorá vstúpila na trh a svojimi olejmi pútajú pozornosť nejednej známej osobnosti. Ak sledujete sociálne siete neunikli Vášmu dianiu fotografie a súťaže s týmto rastlinným zlatom. Oleje sú na vysokej úrovni a patria medzi fenomén v oblasti prírodnej kozmetiky. Sú vo fialovom skle, ktoré zabezpečí bioaktívnu stálosť produktov. Je to veľmi originálne a nápadité. Oleje sú 100% prírodné lisované za studena.

Dnes by som Vám chcela predstaviť tieto dva produkty, ktoré sa postarajú o regeneráciu a mladosť pleti. Ako prvý je

KÁVOVÝ OLEJ ZA STUDENA LISOVANÝ

Kávový olej patrí medzi anti-aging produkt ktorý sa radí na špičku omladzujúcich produktov. Môžete ho využiť proti celulitíde zoštíhlenie problémových partií. Samozrejme nezlyhá ani ako vlasové tonikum.


Ja olej využívam najmä večer, po dôkladnom odlíčení pleti použijem pár kvapiek oleja a jemne vmasírujem do pokožky. Využívam ho najmä na oblasť čela (kde mám dosť výrazne mimické vrásky).
 Pre intenzívnejší výsledok si ho chvíľku predhrievam v rukách a potom taký teplý si ho vmasírujem do pokožky. Pleť upokojuje, vyživuje a po nanesení a vmasírovaní oleja sa vstrebe a na pokožke vytvorí jemný zamatový pocit. Pokožka je príjemne prevoňoná, jemná a vyživená.

Olej má jemnú kávovú vôňu nie je silná a moc vtieravá. Ak máte radi kávu bude to pre Vás ako pohladenie kávovej duše avšak je to trošku iná vôňa kávy na akú ste zvyknutí.

S olejom sa manipuluje veľmi jednoducho pretože sa dá nabrať pomocou kvapátka a práca s ním je čistá a veľmi precízna. Veľmi sa mi páči tento systém dávkovania.









Olejček nemá farbu a už ako som spomínala jemnú nevtieravú kávovú vôňu.
Je vhodný pre všetky typy pleti v každom veku.
Obsahuje kávový olej z Arabicca kávy. Kávový olej je za studena lisovaný a má 100ml.
Produkty nájdete na stránke renovality.cz









ďalším produktom je
HYALÚRONOVÉ SÉRUM


Hyalurónové sérum je výborný prípravok pre regeneráciu a ochranu pleti. Špeciálne zloženie séra zaistí komplexný anti-vráskový efekt a postará sa o intenzívnu regeneráciu Vašej pleti.

Základ séra tvorí nízkomolekulová kyselina hyalurónová a ružový hydrosól. Kyselina hyalurónová sa nachádza v tkanivách kde plní funkciu medzibunkovej výplne. Podieľa sa na štruktúre tkaniva, stmeľuje ich vrstvy a zabraňuje látkam a baktériám prenikať cez tkanivo. Je to veľmi významná kyselina, ktorá zadržuje vlhkosť v pleti.
Ružový hydrosol obsahuje rovnaké látky ako esenciálny olej. Hydratuje, osviežuje a ukľudňuje všetky typy pleti.
Hyalurónové sérum má pumpičku, ktorou si na očistenú pleť aplikujete pár kvapiek séra a jemne vmasírujete. Ja sérum používam ráno po očistení pleti, ako podklad pod podkladovú bázu alebo make-up. Sérum sa vpije do pokožky, ktorá ostane na dotyk jemná a jemne vonia po ružiach. Hneď po použití máte príjemný pocit pleti, pleť je jemná, príjemná a taká vláčna, šťavnatá, zdravo vyzerajúca.

Sérum je vhodné pre každý typ pokožky v každom veku. Sérum je tekutej konzistencie a nemá farbu. Fľaštička má 50ml a je vhodné aby ste sérum spotrebovali do 3 mesiacov od otvorenia s čím teda budete mať aj problém.
Nájdete ho na stránkach renovality za cenu cca 11€.


S čistým svedomím môžem napísať, že produkty od firmy Renovality pôsobia na pleť, telo aj vlasy tak ako majú napísané v popise. Sú veľmi kvalitné, cenovo dostupné a 100 % prírodné. Používaním sa moje vrásky na čele nezhoršujú a pokožka je krásna, zdravo vyzerajúca a hydratovaná bez nepríjemných suchých miest. Produkty odporúčam a ostávam im verná.

Používate tieto produkty? Počuli ste o nich?
Dajte mi vedieť budem rada.

Tatiana❤


Komentáre