Júnový Arome balíček


Ahojte,

dobieham všetko čo sa dá. Poviem Vám pravdu blogovanie, domácnosť, deti a všetko okolo toho je dosť náročné. Samotné testovanie ani nie, ale nájsť si potom ten čas a dať tomu nejakú formu a výstup. Chodia mi však správy že i napriek tomu ma niektoré obdivujú ako to stíham. Sranda.

Ale teraz poďme k tomu, čo som vám chcela ukázať z júnového Arome balíčka.

Testovanie bolo rýchle a opäť krásne voňavé. Tentokrát sme vyskúšali produkty zo sedmokráskovej rady od Manufaktúry a to presne denný a nočný krém, pričom nám bola predstavená novinka náhradných náplní. V balíku som mala ešte beauty blender, ktorý má teda milo prekvapil.

SEDMOKRÁSKOVÁ KOZMETIKA MANUFAKTÚRA

Celá sedmokrásková rada sa na začiatku júna rozrástla o dva nové produkty. Denný ochranný krém a nočnú anti aging starostlivosť. Obaly a dizajn produktov je nádherný, jemný, romantický, oku lahodiaci. Oba krémy majú krásnu jemnulinkú nevtieravú vôňu, ktorá po vstrebaní ani nie je veľmi cítiť a pokožku nedráždi. 


 ĽAHKÝ DENNÝ HYDRATAČNÝ ANTI POLLUTION KRÉM

Krém sa pýši titulom anti pollution, ktorý by teda mal chrániť pleť a udržiavať ju krásnu počas života v meste. Krém má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Pleť dôkladne pripraví na make-up pod ktorým sa nežmolkuje ani nedrolí. 


Denný krém je v ružovom obale, zabezpečuje celodennú ochranu pred znečisteným ovzduší v meste, ktoré má za následok starnutie pleti a vrásky. Pleť hydratuje a zabezpečuje dokonalú výživu vďaka blahodarný zložkám.


 Kombinuje unikátne účinky ovseného, mandľového a jojobového oleja, výťažkov zo sedmokrásky, kyseliny hyalurónovej a vitamínu E, bambuckého masla a rastlinného anti-pollution komplexu zo ženšenu, jablka, broskyne, pšenice a jačmeňa. 
Posilňuje obranyschopnosť pleti, predchádza výskytu vrások a strate pružnosti, napomáha redukcii tmavých škvŕn, obnovuje kožnú bariéru, zabraňuje dehydratácii, zvláčňuje, upokojuje a chráni a jemne pokožku prevonia a dodá prirodzené rozžiarenie. 
Jedinou nevýhodou, ktorú vidím je, že neobsahuje spf. 

JEMNÝ OMLADZUJÚCI NOČNÝ PLEŤOVÝ KRÉM

 
Nočný krém nájdete v šedom balení. Vďaka jeho zloženiu obohatenému o kyselinu hyalurónovú sa počas noci stará o pokožku, zabezpečí dlhodobú hydratáciu a napomôže tvorbe kolagénu a elastínu. 
Obsahuje ovsený a mandľový olej, kyselinu hyalurónovú, bambucké maslo, panthenol a vitamínom E. 



Krém je hutnejší ako ten denný, ale i napriek tomu veľmi ľahký, konzistencia je úžasná a rýchlo vstrebateľná do pokožky. Krém sa krásne vsiakne, nezanecháva mastný a ťažký pocit na pleti a ráno je pokožka jemná, hydratovaná, vláčna.

Novinkou nie sú len teda samotné krémy ale aj ich OBALY
Manufaktúra predstavila originálne balenie, eco refill


Ak miniete krém stačí si kúpiť len vymeniteľný kalíšok a vložiť do starého obalu. Šetrí to nie len miesto ďalšieho obalového materiálu, peniaze pretože eco refill je asi o približne 4€ lacnejší, ale aj prírodu. 
Takto skvelo originálny nápad tu nebol dlho a je to podľa mňa úžasné a nápadité. Náplne majú na vrchu ochrannú fóliu a teda dajú sa pekne uzavrieť a tak si ich môžete vziať aj na cestovanie. 
Cena krémov je do tých 15€. 

MAKEUP BLENDER ORIFLAME 

Blender alebo štetec? Čo radi používate vy? Ja určite volím aj podľa toho, aké krytie chcem dosiahnuť alebo s akým make-upom pracujem. 


Moja zbierka hubiek sa rozrástla o túto od Oriflame a teda som prekvapená. Z tejto značky mám málo produktov vyskúšaných, ale niektoré ma milo prekvapili rovnako ako tento blender. Nie len že sa mi páči farba ale aj práca s ňou je skvelá. Aj keď je hubka suchá je príjemne mäkká, po namočení a nasiaknutí cca zdvojnásobí svoj objem (porovnanie na ďalších fotkách) je príjemne mäkkunká, perfektne sa s ňou pracuje, nevpíja veľké množstvo make-upu a krásne ho s ňou zapracujem.

(suchý blender) 
(mokrý blender) 

Páči sa mi, že na jednej strane je úplne rovná a tak si môžem urobiť rovné a precízne kontúry. 
Produkty sa z nej skvele umývajú a vymývajú. Používam ju veľmi rada aj keď mojou jednotkou je stále hubka od Realtechniques, taká oranžová, ktorá je úplne jemnulinká a mäkká.

Tak čo zaujal vás júnový Arome balíček? Ak vás niečo zaujalo napíšte mi budem rada. 

Prajem pekný slnečný piatok. 


Za produkty ďakujem dievčatám z Arome.cz #aromegirls 

Komentáre

  1. Ahoj a pěkný den přeji. Tedy novinky od Manufaktry mne hodně navnadily. Díky za prima tipy.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára