Garnier Fructis Aloe light


Ahojte!

Garnier nás opäť potešil úžasnou novinkou tesne pred Vianocami a ja sa teším, že Vám ju môžem predstaviť a dať Vám možno taký malý tip na darček.

Svoju radu Fructis rozšíril o dve nové varianty.
Jedna z nich je Aloe light (tu mám aj ja), ktorá je vhodná pre jemné vlasy a druhá je Coconut water, ktorá je vhodná pre mastnejšie vlasy so suchými končekmi.


Fructis Aloe light rada je vhodná na posilnenie vlasov a ich vyživenie.
Je obohatená o posilňujúci koncentrát z ovocia, exkluzívnu kombináciu proteínov z citrónu, vitamíny B3 a B6, výťažky z ovocia a rastlín pre krásnejšie a silnejšie vlasy.

V oboch variantách nájdete šampón a balzam (kondicionér). Fructis Aloe Ligt vo svojom zložení spája aloe vera gél, ktorý hydratuje a glycerín rastlinného pôvodu, ktorý vlasy posilňuje.

Šampón Aloe light

Šampón je vhodný pre jemné ženské vlasy na posilnenie a nájdete ho v menšom 250 ml a aj väčšom 400 ml balení za cenu cca 4€.


Šampón veľmi jemne a efektívne očistí Vaše vlasy a pokožku hlavy. Intenzívne vlasy hydratuje a zanecháva ich jemné a príjemné na dotyk. 
Vlasy po umytí prekrásne voňajú, ale je veľmi dôležité použiť aj kondicionér pretože mne osobne sa dosť zle rozčesávali.  

Šampón má gelovitú priesvitnú konzistenciu. Perfektne pení a preto ho stačí menej. Veľmi sa mi páči dizajn fľašky, je veľmi praktický, pretože vidíte koľko máte ešte šampónu a aj to vyzerá naozaj pekne.

Veľkou výhodou je že neobsahuje silikóny.

Aloe light kondicionér

Aj kondicionér z tejto rady je vhodný na jemné vlasy a taktiež neobsahuje silikóny.


Zaistí Vašim vlasom jednoduché rozčesávanie, potrebnú výživu a hydratáciu. Dodá vlasom krásny zdravý vzhľad a lesk.

Po umytí šampónom si vlasy mierne osušte a potom jemne a šetrne aplikujte po celej dĺžke vlasu kondicionér, ktorý sa lepšie vstrebe a zlepší štruktúru vlasu. Chvíľu nechajte pôsobiť a dôkladne umyte.

Vlasy po kondicionéry ostanú jemné, veľmi dobre sa s nimi pracuje, sú poddajné, lesklé, zdravo vyzerajúce a prekrásne jemne voňajú. Kondicionér je hustý biely, ale pracuje sa s ním veľmi ľahko a jednoducho.


Celá rada ma veľmi milo prekvapila. Neobsahuje silikóny je vhodná pre jemné vlasy, ktoré dostatočne vyživí, zhydratuje a dodá im nádherný lesk a jemne sa o ne postará.
Páči sa mi mint farba celej rady a aj účinky na vlasy, ktoré ostávajú po každom umytí a vysušení jemné a krásne na pohľad. 
Ak ešte hľadáte tip na darček toto je jeden z nich .



Skúšali ste už túto novinku od Garnier Fructis?

Krásny zasnežený večer alebo deň.

Tatiana 🖤

Komentáre