Marc Jacobs Daisy TWINKLE


Ahojte! 

Dnes mám pre Vás jeden voňavý článok o krásnej a zmyselnej vôni od známeho amerického návrhára Marca Jacobsa, ktorý už dlhé obdobie posúva hranice svetovej módy.
Každý parfém od Jacobsa je jedinečný, zmyselný a má vyjadrovať našu individualitu a osobnosť .
Parfémy sú luxusné, silné, výnimočné a vždy niečím očarujúce.


Dizajn vône Daisy TWINKLE je nádherný a fialový flakón je vyzdobený rozkvitnutými kvetinami. Vôna Daisy Twinkle je ikonickou a stala sa medzi výnimočnými a zmyselnými ženami obľúbenou. Vôňa sa radí medzi toaletné vody a má 50mililitrov. Má rozprašovač a fľaštička je taká akurát do ruky takže manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá.


Vôňa sa radí do kategórie kvetinovo-ovocných ktoré sú teraz veľmi obľúbené a vyhľadávané. Ak sledujete módne trendy všimli ste si, že nie len v dámskej, ale aj detskej móde sa čoraz viac objavujú  motívy kvetín a svet krásy neostane bez povšimnutia.

V zložení nájdete kvetiny ale aj plody a to:

Hlava: červené bobule a lístky fialky
Srdce: biele kvety, fialka
Základ: drevité tóny


V toaletnej vode vytvarajú dokonalý súzvuk  drevité tóny s ovocnými. Vôňa je vhodná skôr na letné dni do teplého počasia. Je výraznejšia a po vstrebaní do pokožky sa uvoľňujú kvetinové tóny. Vôňa vydrží dosť dlho a intenzita toaletnej vody odznieva postupne v dlhom časovom rozpätí.
Keďže je svieža a výrazná hodí sa k mladej temperamentnej žene plnej optimizmu a sebavedomia.

Marc Jacobs má mnoho parfumov a toaletných vôní. Jednou z novších diel je kolekcia Decadence alebo ďalšie kvetinové vône Daisy. Všetky vône nájdete na stránke notino.sk

Verím , že som Vás trošku navnadila a prevoňala Vašu myseľ. Pekný večer

Tatiana🖤🖤

Komentáre