Syoss Intense Plex



Ahojte krásu nedeľu, po dlhej prestávke Vám prinášam a predstavujem  vlasovú kozmetiku Syoss a produkty z kolekcie Intense Plex. 

Technológia Intense Plex opravuje vlasy zvnútra čím obnovuje vlasové  väzby vďaka čomu sú potom vlasy pevnejšie, lesklejšie a silnejšie. Produkty tejto kolekcie sú vegánske. 

Chceš aj ty navrátiť svojím vlasom lesk a krásu. Tak sa poď zoznámiť s produktami. 

Syoss Intense Plex bonding šampón 



Syoss šampón so zmesou japonských olejov je vhodný pre suché a matné vlasy. Receptúra s technológiou Intesne Plex obnovuje milióny porušených väzieb vo vnútri vlasov a dodáva im lesk. 

Pri pravidelnom používaní sa zvýši lesk vlasov a obnova vlasov ktoré sú zničené častým farbením, teplom a stylingom. V kombinácii s ďalšími produktami tejto rady sú na vlasoch viditeľné zmeny. 



Syoss Intense Plex kondicionér 

Syoss kondicionér je vďaka 96% zloženiu prírodného pôvodu  20x silnejší ako ostatné. Kondicionér je silný ako maska a rýchly ako balzam. Intenzívny balzam na vlasy uľahčuje rozčesávanie a vyživuje vlasy pre 2x intenzívnejší lesk. Balzam vždy dávam do jemne presušených vlasov a okamžite sa vstrebáva pričom nezanecháva pocit zaťažených a mastných vlasov.  Vlasy sú po použití lesklé, jemné, krásne prevoňané a jednoducho sa rozčesávajú. 


Syoss Intense Plex bezoplachové sérum 

Sérum je určené na opravu silne poškodených vlasov pričom okamžite preniká do jednotlivých vlasových vlákien a vyhradzuje ich, hĺbkovo sa stará o poškodené vlasy.  Do vlasov stačí niekoľko pumpičiek ja používam asi 5 do presušených vlasov a to len do dĺžok. Vlasy neostávajú zlepené, zaťažené ani mastné. Dajú sa potom ľahko upraviť, neelektrizujú a nie sú rozlietané. Veľkou výhodou je, že sérum je bezoplachové, dávkuje sa pumpičkou ALE opatrne je v sklenenom obale. 



Produkty z kolekcie Intense Plex 

- vhodne pre mdlé, poškodené a suché vlasy 

- obnovujú štruktúru vlasov zvnútra 

-opravujú milióny rozbehnutých väzieb vo vnútri vlasu 

-vyhladzujú vlasy a dodávajú im lesk 

Produkty na vlasy Syoss znamenajú profesionálnu kvalitu vďaka špeciálne vyvinútým receptúram, ktoré poskytujú vynikajúce výsledky aj v domácom prostredí. 

 







Ďakujem @syoss a @trnd za možnosť vyskúšania 

#Syoss #GetSyossed #IntensePlex #UnbreakYourShine #spoluprace a #trndprojekt. 


Komentáre