Skincare s pleťovou starostlivosťou Hyaluron Specialist od L'Oréal Paris

 


Ahojte krásny pondelok, 

Niekoľko mesiacov dozadu, L'Oréal rozšíril svoju radu Hyaluron Specialist o ďalšie produkty. Ja som skúsila produkty na pleť a to kyselinu hyalurónovú s kvapátkom a aj denný a nočný krém, očný krém aj masku. Musím napísať, že produkty s kyselinou hyalurónovou vyhľadávam a aj rada testujem. Myslím, že každá z nás chce mať krásnu, zdravú, vypnutú pleť, ktorá je hydratovaná a výživená. 

Celkovo mi táto rada veľmi sedí a teda potešila som sa keď som videla, že pripravili aj ďalšie produkty starostlivosti o pleť. 


Mám rada keď môžem používať od jednej značky všetko na pleť, od čistenia, tonizácie a aj starostlivosť sérami či krémami. 

Celá rada má špecifickú vôňu, nie je nijak výrazná alebo silná a hneď po nanesení sa dlho na pleti nedrží. Síce nie je plne prírodná, ale nemôžem povedať, že by produkty pleť dráždili či vysušovali a aby som nezabudla baví ma ten ich fialový dizajn. 

Z ľavá do prava : vyhladzujúce tonikum, hydratačná micelárna voda a čistiaci gél

Najdôležitejšou zložkou v celej rade ako už napovedá názov je kyselina hyauluronová. Nájdete tam nízkomolekularnu, ktorá preniká do pleti a vyplňuje ju hydratáciou a vysokomolekulárna, ktorá vyhladzuje a hydratuje povrch pleti. Všetky produkty sú príjemné, skutočne hydratujú a nedráždia. 


VYHLADZUJÚCE TONIKUM HYALURON SPECIALIST 

Začínam trošku retrospektívne a to posledným krokom starostlivosti.... tonizácia. Toner, alebo ružovú vodu, používate pred použitím krému ako posledný krok čistenia a hydratácie pleti. 


Tak ako som napísala odstránite s ním posledné zložky make-upu, hydratujete a uzamknete v pleti vlhkosť. 
Pleť je po nanesení jemná, hebká, príjemne vonia bez lepivého pocitu. Pôsobí vyhladene, je zjednotená a rozjasnená. 
Stačí ho naozaj máličko. 

HYDRATAČNÁ MICELÁRNA VODA

Nie som veľký fanúšik micelárnych vôd, ale rada som ju skúsila. Na tento typ produktu sú rozporuplné recenzie, ale ja s ňou nemám nejaký problém. Na pleti ma neštípe a skvelé je, že ma nedráždi ani v okolí očí a to je pre mňa dosť dôležité. 


Dá sa s ňou odlíčiť aspoň tá prvá najhrubšia  vrstva make-upu. Ja nemám s ňou ani problém odlíčiť maskaru alebo pomádu na obočie. Samozrejme pleť nie je vyčistená 100%. Nezabudnite, že po použití by ste si mali pleť umyť a pokračovať keď tak ďalším čistením. Mne skôr vyhovuje v druhom kroku čistenia pleti. 

ČIASTIACI GÉL S KYSELINOU HYALURÓNOVOU 

Prosne toto je moja šálka kávy na čistenie pleti. Na čistenie vám stačí jedno stlačenie, podľa mňa dosť pení a pleť naozaj vyčistí bez pocitu pnutia a vysušeni a vydrží naozaj veľmi veľmi dlho. 


Výhodou je dávkovanie pumpičkou. Zanecháva hebkú, jemnú, hladkú, výživenú rozjasnenú pleť s pocitom čistej pokožky. Póry sú stiahnuté a nemusíte sa báť podráždenia očí. 
Ja ho používam keď mám make-up a micelárne vodu skôr len ráno, na prečistenie pleti a opäť sa môžete tešiť na veľmi príjemnú vôňu. 


Ešte som vám chcela ukázať túto novinku. 

HYALURON SPECIALIST JELLY

Intenzívne vyživujúci a hydratačný denný krém s kyselinou hyalurónovou. Áno dobre čítate denný krém. 

Myslím že presne tento typ produktu bude sedieť všetkým typom pleti aj tej mastnej a na leto bude ako stvorený kvôli jeho úžasnej ľahkej gélovitej textúre ktorá sa rýchlo vstrebáva, vsiakne a nezanecháva mastný ani lepivý pocit. 


Gél si dávkujete cez pumpičku a vďaka Air-less systému ho miniete do poslednej kvapky a čo je úžasné absolútne sa vám nekontaminuje baktériami. 

Stačí jedno stlačenie a môžete sa tešiť na hydratovanú, vláčnu takú mokrú napapkanú pleť. Absolútne neupcháva póry a skutočne môžem povedať, že je pleť hydratovaná a vláčna. 

Ďalšou skvelou výhodou je, že pod make-upom nežmolkavie a krásne ju pripraví na vrstvenie ďalších produktov. 
Asi jediné negatívum je, že neobsahuje SPF ale to teraz nemáte problém kúpiť kdekoľvek. 

Ďalší skvelý produkt v tejto rade. 

Zaujalo vás niečo alebo ste už niečo vyskúšali? Ak áno budem rada ak mi napíšete. 


Krásny večer 
Tatiana













Za produkty ďakujem L'Oréal Paris v rámci dlhodobej spolupráce. 





Komentáre

  1. Ahoj, tato řada mne láká, vídám ji celkem často, min. nějaký čistič bych mohla pořídit. Prima recenze a moc pěkné fotky. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára