Vianoce s Fisher - Price

 

Krásny utorok 

Onedlho tu máme najkrajšie sviatky roku, pokojné a verím že aj krásne. Konečne sa stretneme s rodinou a uvidíme svojich najbližších. Verím, že tento rok nebol ľahký, mnoho rodín prišlo o prácu a chvíle stále nie sú pokojné. Dúfam, že sa však všetko upokojí a i napriek tomu budeme môcť dopriať tým najmenším aj malý darček. 

Áno Vianoce nie sú o darčekoch, o hrrrbe darčekov, ale o hračke (aj keby bola len jedna), ktorá dieťa niečo naučí, zaujmé, zabaví a pripraví príjemné chvíle nie len dieťatku ale aj súrodencom či rodičom. 

Preto som si pre vás v spolupráci s Fisher-Price, Mattel a portálom pre mamičky emimino.cz pripravila pár tipov na krásne a využiteľné hračky nie len pre batoľatá, ale aj deti v predškolskom veku. 

FISHER PRICE SPIEVAJÚCA MISKA 

Zábavné náučné chvíle s pohybom aktivovanou magickou miskou. Varenie, spievanie a počítanie bude pre detičky hračka.


Spievajúca miska naučí detičky pridávať ingrediencie postupne, naviguje ich, ďakuje, počíta presne podľa toho aké číslo je na ďalších častiach, ktoré pri miske boli. 

Ako súčasť misky je 
-hrkajúce vajíčko 
-mlieko, ktoré je možné realisticky nalievať
- 2 klopkajúce odmerky 
-hryzátko v tváre čokolády 
-čerešničky 
-lyžička na miešanie 
Všetky časti sú veľmi realistické a podobné tým skutočným. 

Po každom vložení ingrediencie do misky miska zasvieti a poďakuje pričom dieťatko odmeňuje aj farebnými efektami. Presne hovorí dieťatku čo pridať napríklad (jedno vajíčko, 2 odmerky, 4 čerešničky). 


Po úspešnom pridaní všetkých ingrediencií miska zaspieva krásnu pesničku o pekárovi pričom má krásne rozžiarenú tváričku a mení rôzne farebné efekty. 
Na miske sú aj tlačítka s číslami a abecedou, vďaka ktorým hovorí množstvo fráz. 
Samozrejme môžete si aj regulovať hlasitosť. 


Miska je vhodná pre detičky od 6-36 mesiacov, ale podľa môjho názoru záujme skôr tie staršie pretože jej rozumejú a hravým spôsobom sa s ňou učia. 
Miska dieťatko naučí farby, počítať, používať slovíčka prosím a ďakujem, spievať a samozrejme požívať fantáziu a pamätať. 
Skvelý darček pre dievčatká. 
Naša Alžbetka sa s ňou hrá veľmi rada, spieva a počíta. Dokáže upútať pozornosť aj mladšieho synčeka. 
Misku nájdete v mnohých hračkarstvách a jej cena sa momentálne pohybu okolo 25€

FISHER PRICE LINKIMALS HOVORIACI LEŇOCHOD 


Novinkou z dielne Fisher-Price je hovoriaci leňochod z kolekcie linkimals, ktorý dokáže komunikovať s ďalšími hračkami z tejto kolekcie a tak si môžete s nimi vytvoriť krásnu svetelnú a tanečnú show. 


Leňochodové veselé a chytľavé melódie zaujmú dieťatko už pri prvom počutí a prenesú ho do sveta počítania, spievania, abecedy, farieb a protikladov. 

Vďaka zábavným pesničkám a melódiam, či ladnému pohybu mäkkých ručičiek a hlavičky dieťatko povzdubí ku pohybu, tancu a tlieskaniu. 
Takto si môže rozvíjať a zapojiť zrakové, sluchové a hmatové zmysly. 
Na nožičkách môžete vďaka dvom tlačítkam prepínať náučné piesne o číslach, abecede, o samotnom leňochodovy ale aj rôzne frázy.


Leňochod sa stane súčasťou vašich bežných dní a spríjemní vám príjemným hlasom a aktivitami hranie a zábavu s deťmi. 
Je vhodný pre detičky od 9 mesiacov, ale tie staršie si s ním užijú zábavu a učenie formou hry. Alžbetka si s leňochodom cvičí farby, počítanie, sústredenosť. 
Naučia sa tlieskať, cvičiť, kývať hlavičkou. Náš Matej ho pozoruje bez mihnutia oka, usmieva sa a spolu tlieskajú. 
Farebné svetielka oživia hranie s leňochodom a zaujmú dieťatko, pričom ho prilákajú k hre. Svetlá a aj farby sú kvalitné  a prelínajú sa jemne, nič blikajúce. 
Jedinú nevýhodu, ktorú som našla je to že sa šmýka z hladkých povrchov a je dosť ťažký. 
Leňochoda nájdete opäť v predajniach s hračkami a cena je približne 35€.


Stane sa verným kamarátom vášho dieťatka. 

FISHER-PRICE LEZIEME S LÍŠKOU 

Hra v sede, lezenie a učenie sa štvornožkovať. Zapojenie všetkých zmyslov, líštička sa postará o zábavu a úsmev na tvári vašich detičiek. 


Myslím, že keď napíšem, že lístička je obľúbená hračka nášho Mateja nebudem klamať. Jej mäkká a jemná hlavička s krásnou usmiatou tváričkou ho zaujala najviac. Často ju hladká, učí sa na nej "moja" 
Vďaka šušťavému chvostíku a jemnej plyšovej hlavičke si dieťatko rozvíja svoje zmysly a láka dieťatko k hre. 


Vďaka otočnému koliesku môže ísť lístička dopredu alebo ako dieťatko rastie dokáže sa krútiť na mieste. Koliesko je veľké, mohutné a vďaka nemu sa dokáže líška pohybovať aj po koberci. 
Dieťatko zaujme farebnými tlačítkami rôznych tvarov, zvukmi, melódiami a blikaním. 
Malý nezbedník si vďaka svetielkam, hudbe a rôznym materiálom na líške rozvíja svoje sluchové , hmatové a zrakové zmysly, učí sa a rozvíja svoju hrubú motoriku ale učí sa aj hrať v sede a sústrediť. 
Líška ide pomaly takže ak dieťatko za ňou kráča neutečie mu, popri tom ho učí a spieva mu farby. 
Je vhodná pre detičky od 6 mesiacov, ale ako píšem pri každej z týchto hračiek, staršie dieťatko viac rozumie a chápe čo má robiť. 


Líška má veľmi príjemný hlas a nášho Matejka dokáže zaujať na dlhú chvíľu. 
Mne sa veľmi páči jej hlavička a ako matka oceňujem použitie viacerých materiálov. Jedna z nevýhod je možno jej váha. 
Cena líšky je momentálne okolo 30€. 

Obe naše deti si hračky veľmi veľmi obľúbili. Denno denne sa s nimi hrajú a nehrajú sa len s jednou, ale vždy sa každý jeden prestrieda pri všetkých. Hračky od Fisher-Price sú vhodné pre batoľatá ale aj deti v predškolskom veku. Hravou formou ich učia rozpoznávať tvary, farby a učia sa počítač a spievať. 
Určite sa oplatí mať doma aspoň jednu hračku z dielne Fisher-Price. 
Zaujali vás? 

Krásny deň 

Tatiana 




Ďakujeme Emimono.cz za možnosť otestovať hračky Fisher Price. 
Bartrová spolupráca















Komentáre