Green Tea od Mistral

 

Vitajte čajíčkari! 

Už sa nám pomaly ale isto blíži jar, teplé a slnečné dni a s nimi aj sezóna krátkych tričiek, obtiahnutých tielok a sukní. Ste teda pripravené na toto obdobie alebo ešte len pracujete na tom aby ste vyzerali dokonale? Ja r so sebou nesie aj únavu a verím, že proti nej bojujete dostatočne, pretože ja ÁNO.
Začala som na sebe makať, cvičiť, tráviť čas na čerstvom vzduchu ale nezabúdam ani oddychovať s mojími veľkými pomocníkmi......zelenými čajmi. Práve teraz mám doma zásoby zeleného čaju od MISTRAL s rôznymi príchuťami a neviem sa ich dopiť. Veď aj práve teraz popíjam teplý čaj malina mäta❤


 Mistral ponúka na e-shope popradske tieto tri druhy zeleného čaju
  • zelený čaj SENCHA
  • zelený čaj LIMETKA a EUKALYPTUS
  • zelený čaj SVIEŽA MÄTA a MALINA
Zelený čaj nepomáha len pri chudnutí a v boji proti tukom a ich zásobám, ale aj proti únave, ktorá nás v tomto období sprevádza.
Veľkou výhodou zelených čajov je, že Vás jedna šálka denne dokáže zbaviť škodlivín v organizme, prebudí a naštartuje telo, prečistí ho a doplní potrebné antioxidanty a vitamíny. Skvelé však!!
Zelený čaj patrí k obľúbeným nápojom na svete a ja nie som žiadna výnimka, pretože ja ho zbožňujem.


Postupne Vám predstavím túto green tea trojicu a teda poviem Vám máte sa načo tešiť❤

ZELENÝ ČAJ SVIEŽA MÄTA A MALINA

Nemohli vymyslieť lahodnejší aromatizovaný zelený čaj v kombinácií s malinami a mätou. Pre mňa je zelený čaj tekutým zlatom a zázrakom v šálke. A tento, tento je skutočne úžasný!!
Všetko čo zbožňujem sa spojilo a vytvorilo tak úžasný nápoj zlatistej farby. 
Tieto dve ingrediencie skvelo akcentujú so zeleným čajom a vytvárajú neopísateľnú lahodnú chuť. Ak máte radi čaj za studena stačí pridať citrón a ľad a nápoj je hotový! 
Po napití sa Vám na jazyku zvýrazní chuť zeleného čaju, za ktorým nasleduje oregonská mäta a jemnosť a lahodnosť podtrhne voňavá malina.
Musím priznať, že tento čaj som už minula a dnes večer som si varila posledný! Jednoducho je úžasný.

Na zdravie! 

ďalším je

ZELENÝ ČAJ SENCHA

Ak si chcete dopriať silnú a kvalitnú chuť a šálku zeleného čaju určite siahnite po tomto. Práve zelený čaj sencha sa postará o povzbudenie tela a mysle, naštartovanie metabolizmu a vyplavenie škodlivín, ktoré Vaše telo pohlcujú. Tento čajík si môžte vychutnať aj za studena aj za horúca a v pohodlí domova si ho pochlipkávať a užívať jeho výraznú chuť.

Nežná para je v tomto prípade dôležitým aspektom, pretože sa postará o zastavenie fermentácie. Práve toto spracovanie mladých lístočkov čaju je ušľachtilá metóda sencha
Tento čaj si sladím jednou lyžičkou medu...vtedy je neskutočne chutný, výrazný a má prenikavú chuť zeleného čaju. Ak nemáte radi kávu, sencha čaj je to pravé čo Vás postaví na nohy a osvieži. Jeho blahodárne účinky pôsobia nie len na myseľ aj proti starnutiu.

Jednou veľkou výhodou je, že sa v ňom nenachádzajú žiadne arómy ani prímesy.Vo vrecúšku sa nachádza 100% zelený čaj.
Ak nemáte radi prenikavú trpkastú chuť zeleného čaju lúhujte čaj maximálne 2 minútky, ak zbožňujete výraznú chuť 2-4 minútky a doprajte si Sencha čaj. Na zdravie!
 

a posledným je

ZELENÝ ČAJ LIMETKA A EUKALYPTUS

 Prenikavá vôňa eukalyptu sa Vám po zaliatí dostane hlboko do nosa a osvieži Vašu myseľ. Aróma limetky zvýrazní chuť zeleného čaju a postará sa o dokonalý pôžitok. Ak preferujete svieže nápoje určite by som volila práve tento. V letnom období bude vychladnutý skvelým nápojom, ktorý prebudí Vaše zmysli a telo, osvieži Vás a zaženie smäd.
 
  

V každej škatuľke sa nachádza 20 čajových vrecúšok. V každom čaji je vysoký podiel zeleného čaju a to od 80% až po 100%. Vo vrecúškach sú namiešané zmesy zeleného čaju, citrónovej trávy, kôry a prírodných aróm (limetkový olej, malina, olej z citrónovej trávy). Každý jeden dúšok zeleného čaju poláska a prebudí Vaše telo a myseľ.


Verím, že som Vám dostatočne priblížila aké čaje v skutočnosti sú. Verím, že po prečítaní dostanete chuť na jednu šálku skutočného tekutého zázraku.

Na zdravie! Do čajíčkovania.

Tatiana



Komentáre