Manufaktura jahoda a bazový kvet


Pekný prvý máj ,

ďalší mesiac ubehol ako voda, a ja Vám prinášam opäť recenziu na aprílový Arome balíček. Poviem vám tento mesiac to bolo veľmi sladké a voňavé. 

Dievčatá z Arome nás prekvapili a poslali nám na testovanie novú jarnú limitovanú edíciu značky Manufaktura jahoda a bazový kvet. Musím vám, ale niečo prezradiť. Moje čuchové bunky sa veľmi nekamarátia s produktami z jahôd ani z levandule a tak som sa dosť bála. 
Keď som však produkty ovoňala bolo to jasné. Tento mesiac si to užijem. Vôbec nevoňajú ako umelo parfumované produkty s vôňou jahody. Toto je niečo iné. Svieža, jemná, príjemná, sladkastá vôňa čerstvých lesných jahôd.

Doslova!!! 


V kozmetike sa využívajú z jahôd najmä ich lístky, keďže majú blahodárne pôsobenie a antioxidačné a protizápalové účinky. Zabezpečia vám čistiace, regeneračné a aj hydratačné účinky. Úžasné však? 
Celú limitku však ešte obzvláštnili výťažkami kvetov bazy čiernej. 
Ak aspoň trošku poznáte bazu viete, že má upokojujúce a protizápalové účinky  a v kozmetike sa využíva naozaj veľmi často. 
A tak vznikla táto sladko voňajúca jarná novinka. 

JEMNÝ HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ GÉL A ŠAMPÓN JAHODA & BAZOVÝ KVET

Sprchový gél som používala len na umývanie tela nie vlasov. Myslím, že na vlasy je mnoho špecifickejších produktov. A v mojom prípade by to bola aj škoda, keďže na svoje vlasy potrebujem dosť veľké množstvo. Takto si môžem aspoň sprchovanie s týmto voňavým krásavcom užívať dlhšie. Aj keď veľmi si ho obľúbila aj dcérka.


Sprchový gél má skvelú bohato peniacu schopnosť, k pokožke je šetrný a dokonale ju výživí, nevysuší a prevonia. A nie len pokožku, ale aj celú kúpeľňu. Krásne hustý takže ani netreba veľa. Jeho zloženie je obohatené o kokosový a olivový olej, bez silikónov takže je vhodný aj pre citlivú pokožku. Panthenol a mandľový olej pokožku upokoja a dodajú jej hebkosť. Dizajn sprchového gélu je zaujímavý a oku lahodiaci, vhodný nie len do poličky ale aj na ňu. Cena je 6,80€ za 200ml balenie. 

HYDRATAČNÝ OSVIEŽUJÚCI SORBET NA PLEŤ A DEKOLT JAHODA & BAZOVÝ KVET


Poď slovom SORBET si hneď predstavím leto, fantastickú zmrzlinu, slnko a oddych.

Presne týmto je aj tento produkt. Na leto ako stvorený, ľahký, gélovito krémový, výživný, plne hydratačný ružový krém, ktorý sa postará o dokonale voňavý zážitok. 


Sorbet bol a aj je pre mňa veľkým prekvapením a používam ho veľmi rada. Zahrnula som ho do rannej Skin care rutiny či už vo forme denného krému (mám zmiešaný typ pleti) alebo si ho ešte opäť reaplikujem pred nanášaním make-upu.

Po vstrebaní neostáva pokožka mastná čo je veľkým plus. Mne pokožku krásne zhydratuje, prevonia, upokojí. Neviem sa dočkať, keď ho budem používať v lete, po slnení bude úžasný. Zloženie je obohatené o jojobový a mandľový olej, panthenol, vitamíny A, C, E a kyselinu hyalurónovú. Dávkovanie pumpičkou je skvelé, čisté a nemôžem si ho vynachváliť. Rozhodne skvelý produkt v jarno letných novinkách, ktorý stojí za každý cent a vyskúšanie. Balenie je  veľké a 100 ml vám vydrží dlho keďže na tvár netreba veľa. Cena 12€ je primeraná. 

ZJEMŇUJÚCI HYDRATAČNÝ KRÉM NA RUKY JAHODA & BAZOVÝ KVET


Myslím, že keď napíšem že celá táto rada sa vydarila nebudem klamať. Každý jeden produkt je skvelý a iným nie je ani tento krém na ruky. 
Krém má príjemnú ľahkú krémovitú konzistenciu, rýchlo sa do pokožky rúk vstrebáva a nezanecháva na nej mastný film. Ruky sú úžasne prevoňané a jemné. Občas potrebujem krém vrstviť, ale to je skôr problém mojich suchých rúk. 


Myslím, že celá táto jarná novinka sa vydarila a to nie len účinkami, zložením, vôňou ale aj dizajnom.
Tak čo presvedčila som vás? Skúsili by ste nejaký z týchto lahodných produktov?


Pekný deň Tatiana

Ďakujem dievčatám z arome.cz za krásny balíček.
#aromegirls

Komentáre

  1. Skušam si predstavit tu vonu, musi byt super. A že sorbet, no tak to by som fakt bola zvedavá na takýto produkt :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka ten SORBET je úžasný fakt zbožňujem ho veľmi podarený produkt

      Odstrániť

Zverejnenie komentára