Huda beauty The New Nude


Ahojte krásny piatok,

Tak strašne dlho som sa chcela dostať k tomu napísať Vám o paletke The New Nude od Huda Beauty a konečne nadišiel ten deň. 
Pre mňa je paletka skvostom v mojej zbierke, veľmi som po nej túžila a keď som si ju kúpila vedela som, že ju budem používať stále. Určite by som si kúpila aj ďalšie tejto značky. 

Môžem len potvrdiť, že je to tak a používala som ju mnohokrát nie len na seba, ale aj na nevesty či klientky. 
Nemusíte sa zľaknuť tej ružovej, nájdete v nej aj odtiene hnedej, fialovej a krásne neutrálne studené farby. 


V celej paletke je 18 tieňov z toho jeden v ľavo dole je korektor báza pod tiene, 2 stlačené glitre a 4 mramorové tiene, ktoré dodávajú paletke také niečo špeciálne, čo zaujme nejedno oko make-upovej maniačky
Vytku ktorú však mám je, že v paletke chýba bledý perleťový tieň do vnútorného kútika oka. 
V paletke nájdete obrovské zrkadlo, na ktorom je originál nápis Huda Beauty pozor na fakové paletky, ktoré to majú napísané pod zrkadlom

Obal je pevný, drží, neohýba sa, absolútne nepôsobí lacno. Pri fakeových paletkách je už aj nápis na obale hrajúci inými farbami (zdá sa mi, že do zelena a nie je vystúpený), celá krabička je strieborná nie biela. Písmenká tieňov sú zlaté, aj to pri fakových paletkách sú iné a samozrejme ten štýl písmeniek je menší, jemnejší, elegantnejší. Na Google nájdete mnoho článkov ako odlíšiť falšované paletky tak si dávajte na to pozor. 


Ako môžete vidieť na fotke tiene sú skutočne v širokom spektre ružovej, mauve, fialovej, ale aj hnedej. Ostatné tiene sú matné, ale absolútne nie sú suché kriedové práve naopak, majú veľmi príjemnú maslovitú konzistenciu a pracuje sa s nimi úžasne. 
Jemne prášia ak veľmi rýpete do tieňa, ale po oklepaní sa naozaj nemusíte báť, že by ste mali niečo opadané popod oko. Stlačené glitre sú suchšie, takže treba pod ne určite primer na glitre inak nebudú veľmi dobre držať a budú opadávať a tak ak budete používať tie, líčte si najprv oči. 



Čo sa týka mramorových tieňov po nanesení už nie sú také špeciálne, ale majú krásne odlesky. Tiene na oku držia naozaj skvelo, neopadávajú a ani nezaliezajú do očnej ryhy. Držia na oku počas celého dňa nemusíte sa báť ani toho, že by sa vám zliali do jednej machule. Pigmentácia je skutočne skvostná, vôbec sa nenatrápite ani pri blendovaní a strácaní tieňov. Jeden do druhého sa zapracuvávajú jednoducho a šikovne.

Mám pre vás aj pár inšpirácií, ktoré som vytvorila na Instagram, no mnoho denných lookov som nefotila. 

1. V hlavnej úlohe ružový tieň Spanked so striebornou linkou. Toto líčenie ma nesmierne bavilo a strašne som si ho užila. 


2. Ďalšie líčenie som robila fialové dymové líčenie s tieňom Love Bite a v strede glitre. Mam rada takéto tmavé líčenia a toto bola asi prvá fialová, ktorá nefľakatila. 


3. Tu som použila kombináciu tieňov, celomatné, doplnené o striebornú linku na viečku a modrú vodnú linku. Dokonalá kombinácia. 


4. Posledné líčenie, ktoré som pridala je spred pár dní opäť kombinácia ružového s fialovou spolu s marhuľový tieňom Play. 


Paletka ma vyššiu cenu, kúpite ju na českej sephora.cz za tých 70€ ale v zľavách sa vám ju určite podarí aj lacnejšie. Myslím však, že sa to oplatí ak ste teda tip ženy, ktorá si potrpí na kvalitu. 
Ak by vás zaujímalo tak na paletku vytvorila značka Makeup Revolution aj dupe (lacnejšiu verziu) a to paletku New Neutral, ktorá oproti originálu nemá ružové podtóny tieňov ale všetky skôr ťahajú do hneda.

Budem rada ak mi napíšete, čo hovoríte na liečenia a ktoré vás zaujalo najviac. A ešte či aj vy vlastníte nejakú drahšiu paletku v zbierke. 

Pekný piatok 

Tatiana 


Komentáre

  1. Tie farby sú teda nádherné, mne sa takáto skladba tieňov veľmi páči. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím ono možno na niekoho bude pôsobiť nudne ale dá sa s ňou vykúzliť toho dosť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára