RYOR kozmetika s dotykom prírody


 Poznáte značku RYOR? Je to Česká kozmetika s dotykom prírody, ktorá ponúka pleťovú, telovú, vlasovú a aj dekoratívnu kozmetiku. 

Je to Česká rodinná firma, ktorá má vo svojom portfóliu vyše 200 produktov. V ponuke nájdete produkty pre všetky vekové kategórie a aj typy pleti.
Cieľom firmy bolo a aj je vyrábať kvalitné cenovo dostupné produkty. 

Značka si však zakladá najmä na spokojnom zákazníkovi a tak robia aj kozmetické poradne či už v predajni alebo online. Myslím, že tento krok u mnohých firiem nevidíte a preto vzniká také množstvo nespokojných zákazníčiek a zákazníčiek, ktoré používajú nesprávny druh kozmetiky. 


Všetky produkty nájdete na stránke ryor.cz/sk
alebo priamo predajne Ryor nájdete v Prahe (Praha 1, Praha 6), v Podebradoch a v Bratislave, a tu sa určite pôjdem niekedy pozrieť pretože kozmetiku som si veľmi obľúbila. Nie len účinkami, vôňou, výberom a množstvom produktov, ale aj samotným dizajnom, veď uznajte sami. 

Ja som si mohla vybrať na testovanie 3 produkty a prinášam Vám moje postehy a dojmy. 

Jemný sprchový gél s japonskou čerešnou

Jemný gél šetrne umyje pokožku vášho tela, príjemne ju zhydratuje a dodá príjemnú ľahkú vôňu Vašej pokožke. Obsahuje japonskú čerešnu, ktorá pokožku zvláčňuje a pôsobí proti vysychaniu. 


Balenie pôsobí elegantne a žensky. Vôňa sprchového gélu je jemná, svieža, nevtieravá, veľmi príjemná a po sprche ostáva pokožka hladká bez pocitu pnutia. Gél je priehľadný, ale má jemný nádych do žlta. Má príjemnú konzistenciu, nie je ani hustý ani riedky. Pení dostatočne a pri sprchovaní ho netreba veľa.
Veľkosť je 200ml a nájdete ho na stránke tu za cenu 5,80€. V tejto rade s japonskou čerešňou ešte nájdete aj cukrový peeling, ktorý sa chystám určite vyskúšať.

RYAMAR Amarantový olej 

Celá rada RYAMAR je vhodná pre citlivú pleť pričom amarantový olej je súčasťou všetkých produktov tejto rady.
Na testovanie som si vybrala 100% prírodný olej. Obsahuje vysoké percento amarantového oleja s účinnou látkou skvalen, ktorá má výrazne regeneračné účinky.


Amarantový olej pre pleť a telo obsahuje ešte jojobový, olivový a klíčkový olej, bohatý na vitamín A a E. Olej môžete využívať na ošetrenie pokožky po opalení alebo rádioterapii.
Ja som ho používala aj pri citlivej a suchej pokožke a samozrejme pri prevencii tvorbe strií.
Využila som ho, keď mala dcérka suchú pokožku v oblasti prštekov na nohe, pričom stačilo miesto natierať len 4 dni a bolo zahojené. Miesto bolo červené, pokožka popukaná a veľmi citlivá a bolestivá.  Ďakujem firme RYOR a ich amarantovému oleju za to, že sa miesto vyliečilo a oblasť prštekov je opäť krásna a zdravá.


Olejček používam aj na rastúce bruško. Nakvapkám si ho ho dlane, zohrejem a premastím celú oblasť bruška. Aj keď už strie mám (z prvého tehotenstva) teraz vidím, že nie sú červené, bolestivé a nepribúdajú ďalšie. Raz týždenne olej používam aj na tvár a jej výživu.
Olej nemá žiadnu vôňu, skôr cítiť len oleje, neobsahuje konzervanty ani minerálne oleje.
Fľaštička má 150ml nájdete ju na stránke tu a cena je 8,90€ čo je skutočne úžasná cena za takýto zázrak.
Odporúčam ho maminkám ale aj deťom, ktoré majú suchú , citlivú, rýchlo dráždiacu pokožku.

Kolagénová maska s kyselinou hyalurónovou

Každá z nás chce vyzerať dobre, mať hladkú a jemnú pokožku na tvári bez výrazných kruhov a vrások. Jemná maska s biocelulózy skvelo prilne na pokožke a dodá vašej pleti kolagén, kyselinu hyalurónovú a aloe vera. Maska sa nachádza medzi dvoma ochrannými vrstvami a pracuje sa s ňou veľmi dobre. Na pleti si ju necháte pôsobiť 20 minút. Po zložení masky je stále maska mokrá a dala by sa ešte použiť. 


Pleť 100% zhydratuje, upokojí a zároveň zjemní vrásky, zlepší pevnosť a pružnosť pleti. Po odstránení masky je pleť jemne začervenaná prekrvená, príjemná a hladká na dotyk a teda musím napísať že neskutočne "nacucaná" a zhydratovaná. Tento pocit u mňa trval až do druhého dňa.


Maska je dosť mokrá a nasiaknuta sérom, avšak sérum nie je riedke skôr má hustejšie konzistenciu. Po vybratí masky ešte ostáva dosť séra v balení, ktoré môžete potom využiť na krk či dekolt.
Dlho som nemala masku s tak výrazným hydratačným a vyživujúcim účinkom. S maskou som bola veľmi spokojná a určite ju odporúčam aj Vám, ktoré máte suchú, mdlú pleť.

Mali ste už nejaký produkt od firmy RYOR ak áno dajte mi tip, čo stojí za vyskúšanie.

Ďakujem firme RYOR za zaslanie produktov a možnosť vyskúšať ich

Pekný deň Tatiana

Komentáre