Garnier Bio a novinky


Dnes by som Vám chcela napísať o novinkách od Garnier, ktoré boli uvedené na trh koncom mesiaca marec. 
Svoje portfólio rozšírili o Bio radu, ktorá je vhodná pre prirodzene zdravú pokožku. 

Jemné spracovanie parnou destiláciou umožnilo extrahovať vzácne esenciálne oleje vybraných rastlín, aby boli vyvinuté produkty pre priaznivú starostlivosť a čistenie pre každý typ pleti

Celá rada bude ponúkať 11 produktov certifikovanej biokozmetiky na tvár od čistenia, krémov a gélov. Nájdete v nej aj čistiacu hubku conjac.

Celá rada je vegánska, produkty majú certifikát Ecocert a nachádzajú sa v recyklovateľnych obaloch.


Nová Garnier Bio rada využíva silu týchto šiestich surovín. Lavandin, chrpa a tymián z Francúzska, argán z Maroka, citrónová tráva zo Srí Lanky a konjac (zmijovec) z Ázijskej vysočiny. 

Garnier Bio Lemongrass 

Intenzívny čistiaci gél  s organickým esenciálnym olejom z citrónovej trávy a aloe vera odstraňuje nečistoty, maz a zvyšky znečistenia bez vysušovania pokožky. 
Prírodné zloženie je obohatené o organickú vodu z nevädze a glycerín, ktoré zaistia sviežu a zjednotenú pleť. Gél Vás možno prekvapí a možno poteší intenzívnou, sviežou, bylinkovou vôňou po citrónovej tráve. 

Zabezpečí pleti odstránenie nečistôt a aj jemného make-upu. Je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť. Pleť čistí veľmi šetrne, nevysušuje ju. I napriek parfumácií pleť nedráždi. 

Gél má aj veľmi vhodné zloženie a naozaj môžeme o produkte tvrdiť, že JE BIO PRODUKT.


Čistiaci gél má priehľadnú farbu, veľmi jednoducho si ho nadávkujete vďaka pumpičke. Na celú tvár Vám postačia dve stlačenia. Pred tým si tvár jemne navlhčite a potom gél jednoducho masírujte na pleti a on sa napení. Čistenie je veľmi príjemné šetrné.


Pleť je po použití gélu jemná, nemastná, príjemná na dotyk, nie je podráždená a príjemne prevoňaná. Ja som s gélom spokojná a ešte viac, že dokáže odstrániť aj make-up. Cena gélu je v DM drogériách okolo 5,50€.

Textilná maska vitamín C 

Pleťová maska Garnier Skin Naturals Fresh Mix Mask Vitamin bude vašu pleť rozmaznávať a ošetrovať. Je vhodná pre suchú pleť, pretože dodá pleti dávku hydratácie, rozžiari a výživý unavenú a mdlú pleť. 

Obsahuje vitamín C, ktorý pomáha rozžiariť a zjednotiť pleť, hĺbkovo ju hydratuje a pôsobí proti tmavým škvrnám.


Maska má dve komory, pričom v spodnej časti sa nachádza tekutá zložka a hore je jemná, tenká plátená maska. Masku si poprekladáte a stláčate až kým sa tekutina nedostane k mask (poviem vám ja som stláčala dosť silno a mala som občas pocit že to vybuchne kým to prešlo do druhej komôrky) . Poviem Vám je to niečo iné, ale veľmi zdĺhavé.
Maska je na pleti príjemná, po 15tich minútach ju skladáte dole, pleť je po nej akoby nasiaknutá, mokrá a ja som ju mala aj mierne lepkavú. Potom ako maska vsiakla a uschla už nie.
V obale však ostáva ešte dosť produktu čo je dosť škoda. Cena masky je okolo 3€.

Pleť je naozaj veľmi príjemná, hydratovaná takže účinok splnila.

Oslovili Vás produkty, ak áno napíšte mi.

Pekný deň
Tatiana 🖤

Komentáre

  1. Mě zaujala ta myšlenka, že garnier přišel s bio novinkami, zkušenost nemám, ale vypadá to zajímavě.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi to veľmi páči 👍a verím, že sa toho budú držať 👍

      Odstrániť
  2. To je opravdu milé překvapení, že i Garnier myslí na bio :-)
    All my cosmeticsk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je to skvelé 👍ešte musím vyskúšať aj ostatné produkty

      Odstrániť

Zverejnenie komentára