Garnier macadamia HAIR FOOD


Ahojte!!

Dnes mám pre Vás článok, ktorý zaujme ženy, ktoré majú poškodené vlasy a potrebujú im dodať šťavu, lesk a život. Predsa každá z nás chce mať nádherné vlasy a o tie moje sa postarala táto úžasná maska od GARNIER MACADAMIA HAIR FOOD. 

Ako môžte vidieť ja mám makadámiovú masku, ktorá je určená pre dosiahnutie hebkých a lesklých vlasov s dostatočnou regeneráciou, hydratáciou a výživou. Vybrala som si ju pretože mám momentálne veľmi zničené, nepoddajné a vypadávajúce vlasy, ktoré potrebujú dosť povzbudiť.

Masky sa predávajú v štyroch variantoch a to:

  • macadamia hair food - hydratácia, regenerácia a výživa pre suché a nepoddajné vlasy
  • banana hair food - hĺbková výživa pre suché vlasy
  • goji hair food - žiarivosť pre farbené vlasy a
  • papaya hair food - regenerácia pre zničené vlasy 


Maska mi prišla pred dvoma týždňami a ja som sa naplno pustila do testovania.

Prvé čo ma zaujalo bolo veľké balenie. Je to 390 ml čo je naozaj riadne veľa a teda masku tak rýchlo neminiete.
Momentálne sa cena masky pohybuje okolo 7€ a nájdete ju v drogériách, ale aj veľkých obchodných reťazcoch.
Ďalším veľkým plus je zloženie......maska je z 98% prírodného pôvodu a nie je testovaná na zvieratách.
Veľkým prekvapením bola vôňa. Budte opatrné, keď otvoríte balenie aby ste ho nezjedli. Maska ma naozaj prekrásnu vôňu, ktorá je tak intenzívna, že Vám vydrží aj viac dní po použití. Ja som sa na tejto vôni stala závislá a poviem Vám, nie je nič príjemnejšie ako keď Vám takto perfektne voňajú vlasy.
Maska má konzistenciu hustejšieho smoothie, je to ako jogurt. Na rukách máte taký mastnejší pocit, ale ani pri jednom použití mi vlasy neostali mastné.


Masku má viacúčelové využitie a to ako:

Balzam na vlasy

Masku nanášate na mokré vlasy a rozotriete po celej dĺžke a opláchnete. Je to rovnaké použitie ako pri kondicionéroch. Takto masku využívam najčastejšie. Vlasy sa dajú jednoducho rozčesať, dokonale sa oddelia a česanie je jedna radosť. Po vysušení sú vlasy jemné, lesklé a prekrásne voňajú. Ďalšie produkty na rozčesávania už nebudete potrebovať. To Vám zaručujem!!

Bezoplachová starostlivosť

Malé množstvo masky nanesiete do suchých alebo mokrých vlasov, poprehrabujete a hotovo. Túto variantu som vyskúšala hneď keď mi maska dorazila. Končeky ostali krásne lesklé, príjemné na dotyk. Vlasy neboli vôbec zaťažené skôr jemné, vzdušné, nezlepené a neskutočne prevoňané. Pri tejto variante naozaj vidno, ako sa maska stará o vlasy, pretože ich nezaťažuje, scelí ich a postará sa o skvelú výživu pre končeky. 
Je to veľmi jednoduchý spôsob ako vyživiť a nakopnúť zničené konce. 

Maska na vlasy 

Masku nanesiete na celé mokré vlasy a necháte pôsobiť 3 minúty. Dôkladne opláchnete a hotovo. Presne po tomto využí masky vznikla aj táto fotka, ktorá myslím si hovorí za všetko.
Vlasy po použití boli vzdušné, lesklé, jemné a zároveň sa dali ľahko upraviť. Vôbec neostali mastné, vlasy boli vzdušné, nelepili sa a perfektne sa rozčesávali.
Aj na fotke môžete vidieť že vlasy sú ucelené vôbec nie sú nepoddajné, krásne lesklé a hydratované. Tento spôsob mi naozaj veľmi vyhovuje a musím napísať s čistým svedomím, že sa moje vlasy naozaj používaním menia a len k lepšiemu. SOM VEĽMI SPOKOJNÁ a masku už z rúk nepustím.




Na záver by som Vám masku len odporučila a verím, že mojou recenziou aj presvedčila. Podľa mňa ak vyskúšate akúkoľvek z nich budete nesmierne spokojné, prekvapené a ostanete maske verné. Ďalšia vec, o ktorú sa maska postarala je, že vlasy nosím rozpustené, čo som ja teda veľká obľúbenkyňa copu. 

Ešte by som Vám zhrnula moju spokojnosť do pár bodov:
  • dokonalá výživa a hydratácia
  • navracia vlasom prirodzený zdravý vzhľad a zlepšuje štruktúru
  • vlasy scelí, zjednotí a dodá im zdravý lesk
  • vlasy prekrásne a intenzívne prevonia (aj na niekoľko dní)
  • po použití vlasy nie sú mastné
  • vlasy sú vzdušné, nezlepené a veľmi dobre sa rozčesávajú
  • veľké balenie, ktoré Vám vydrží dlhšie
  • viacúčelové využitie


Ak ste masku už vyskúšali budem rada ak mi napíšete ako ste spokojné.

Pekný večer

Tatiana

Komentáre

  1. Tak maska vypadá fakt zajímavě, ještě jsem ji nezkoušela :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A naozaj aj je...a tá vôňa... je to skvelý produkt určite stojí za vyskúšanie 👍

      Odstrániť

Zverejnenie komentára