Chudnem, čistím, spaľujem s Wellness čajmi od Popradské



Ahojte!

Dnes mám pre Vás jeden článoček o týchto dvoch čajoch. PU-ERH a DETOX mi pomáhajú zbaviť sa nazbieraných kíl a cítiť sa lepšie. Posledné obdobie kedy som sa dala trošku na chudnutie sú mojimi pomocníkmi. Musím povedať, že som schudla, nie je to samozrejme len o čajoch, ale aj o zdravej a vyváženej strave a pohybe.

Rozdelila som si pitie týchto dvoch pomocníkov. PU-ERH pijem najmä pred cvičením alebo nejakou fyzickou aktivitou. DETOX zvyknem piť každý druhý deň, v období svojich dní ho pijem každý deň, keďže vtedy som neskutočne zavodnená a nafúknutá ako balón.

WELLNESS ČAJ PU-ERH

Myslím si, že snáď každý pozná tento druh čaju. Pije sa v období chudnutia keď chce človek stratiť nejaké tie kilá, ale aj keď chcete očistiť pečeň od škodlivých a toxických látok. 

Viem, že už majú ľudia načítaných mnoho článkov o čajoch a možno je to otravné, ale rada by som Vám napísala aké priaznivé účinky ma Pu-erh na organizmus: 
  • odbúrava tuk a znižuje hladiny cholesterolu
  • pôsobí priaznivo na tráviaci trakt a pomáha s trávením pričom podporuje činnosť žalúdka
  • zlepšuje sústredenie
  •  detoxikuje telo, čistí črevá, pomáha pri plynatosti
  • neobsahuje kofeín takže je vhodný aj večer
Wellness čaj Pu-Erh obsahuje aj L-karnitín, ktorý je účinný pri chudnutí.
L-karnitín nielenže podporuje spaľovanie tukov, ale podporuje aj regeneráciu a budovanie svalov. 

Po vypití čaju sa vždy začínam viac potiť a preto ho pijem teda pred fyzickou aktivitou. Pomáha mi viac sa potiť a tým pádom teda vyplaviť viac toxínov a spáliť viacej tukov. Myslím si, že práve nadmerné potenie pri cvičení z Vás vyplaví všetky toxíny a samozrejme Vám pomôže schudnúť. Avšak netreba zabúdať potom tekutiny doplniť, najlepšie čistou vodou, alebo vitamínovými nápojmi, ktoré napríklad ponúka monsterfitnes. 


Wellness čaj Pu-Erh obsahuje ešte okrem iného aj zelený čaj, mätu piepornú, jablko a ananásovú a slivkovú arómu. Kto už pil tento čajík vie, že ma špecifickú chuť takú zemitú neviem to ani slovami opísať. Nie každému však chutí. Veľkou výhodou je, že sú v ňom pridané arómy, ktoré z tohto čaju robia úžasný ovocný nápoj so silou spaľovača tukov!
Ak máte vyskúšať jeho účinky, alebo jeho špecifickú chuť klikajte na popradske


ďalším mojím pomocníkom je 

WELLNESS ČAJ DETOX

Wellness čaj detox pijem každý druhý deň a v období svojich dní.  Snáď každá to prežívate rovnako ako ja. Zavodnená, spuchnutá s nepríjemným pocitom. Toto všetko robia v našom tele hormóny. Avšak ja tento nepríjemný pocit potláčam práve čajom DETOX. Cítim sa vždy dosť nepríjemne a keď čajík popíjam každý deň a niekedy aj dvakrát do dňa cítim sa oveľa lepšie, pocit nafúknutia a zavodnenia ustupuje. Jedinou nevýhodou je časté močenie, ale na to si treba len zvyknúť. Ja popri pití tohto čaju vypijem ešte okolo 2 litrov tekutín najmä čistej vody a jemne sýtenej minerálky a poviem Vám niekedy hľadám tiež len toalety a niekedy je to lepšie. Záleží od toho koľko škodlivín a nadbytočných tekutín sa v tele nachádza. 

Tento čaj je vhodný na odvodnenie a zbavenia sa toxínov. Má príjemnú bylinkovú chuť, ktorej základ tvorí najmä žihľavu a potom mäta, zelený čaj či ružová aróma. 
Chcela by som však napísať, že ak nemáte veľmi v láske takéto bylinkové čaje neprídete si na chuť. Možno ešte s lyžičkou medu by to stálo za to ochutnanie. 


Žihľava sa vo Vašom tele postará o

  • očistu pečene
  • odvodnenie tela
  • posilnenie močového systému
  • podporu krvotvorby a očistenie krvi
Ja som si na kombináciu týchto dvoch čajov veľmi zvykla a neviem si ju vynachváliť. Stali sa takou mojou rutinou. Jedna šálka čaju a aké veľké veci dokáže. 

Oba tieto čaje som už nakupovala aj vo veľkých reťazcoch takže ak máte chuť vyskúšať ich hor sa do toho. Samozrejme ak ich nenájdete na stránke popradske ich nájdete všetky pohromade.


Verím, že ste dostali slinu a čajíky vyskúšate. Ak ste ich už skúšali dajte mi vedieť či Vám chutili.

Dočajíkovania

Tatiana

Komentáre