Hugo Boss Botled Pacific


  Ahoj, krásny slnečný pondelok  

Nová letná vôňa od Hugo Boss Pacific dodá vašmu mužovi osviežujúcu a povzbudzujúcu vôňu, čím podporí všetky zmysly a dovolí sa vám ponoriť do leta plnými dúškami.

Radí sa medzi osviežujúco aromatické až drevité vône ukrýva v sebe kvapku citrónu, spŕšku kokosu a štipku soli vďaka ktorým prináša typická vôňa Boss Bottled toľko novej energie.

Vďaka svojím čistým líniám sa vôňa Pacific  stala nepostrádateľnou klasikov najmä v lete, veľmi pekne vyzdvihne čistotu a osvieženie u muža a nepôsobí ťažko a výrazne. 

Naplnená sviežim a čistým tónom vyžaruje táto vôňa sofistikovanosť a takú radosť z bežných dní, zo života,  je vhodná skôr na teplé letné dni, dovolenky alebo aj bežné jarné a letné dni. 

Vďaka korenistým a kvetinovým tónom je táto vôňa nadčasová,  vhodná pre moderného muža mladšieho a stredného veku.  Základom je neomylne mužná pulzujúca harmónia santalového dreva a cédra. 

Vôňa dodá sviežosť, nekonečné energiu a aromatickú mužnosť a to myslím, že chce každá z nás žien.  Sexi voňavého muža. 

Je to veľmi príjemná a povzbudzujúca vôňa s pekným jemným flakónom ktorá nesmie chýbať na žiadnom mužskom stolíku.

Zloženie vône:

Hlava: citrón, slaný akord

Srdce: kokos, cyprus

Základ:  santalové drevo kašmírové drevo


Môžem povedať že mne ako žene sa vôňa páči, pôsobí na mňa veľmi osviežujúco a čisto. Manžel by prijal trochu dlhšiu výdrž ale i napriek tomu je s vôňou spokojný. Letná, nevtieravá,  osviežujúca, príjemne voňavá to mu stačí. 


Napíšte mi voňavý tip vášho partnera budem rada. 

Pekný deň 


Tatiana 










Článok vyšiel v spolupráci so stránkou elnino.sk 

Komentáre