Yves Rocher Pure Algue čistá a svieža pleť


Krásny pondelok, 

Dnes Vám prinášam v recenzii nový rad výrobkov na čistenie pleti od francúzskej značky Yves Rocher. 
Celá rada PURE ALGUE má antioxidačné a okysličujúce účinky, ktoré sú vhodné najmä na hydratáciu pleti. Rada je vhodná pre normálnu a zmiešanú pleť a je inšpirovaná čistiacou silou oceánov. 

Hlavnou účinnou zložkou je mikroriasa Tetraselmis, ktorá žije na povrchu oceánov. Sú to neobyčajné rastlinky, ktoré majú schopnosť bojovať proti negatívnym vplyvom a starnutiu pokožky. Výsledkom stresu, mestského znečistenia a únavy je väčšinou dehydratácia pokožky. 

Mikroriasa Tetraselmis podporuje angiogenézu, proces vďaka ktorému dochádza k rastu nových krvných ciev a tým sa zlepšuje okysličenie buniek a predchádza sa ich starnutiu. 


Celá rada obsahuje 7 produktov na čistenie pleti, ktoré sú v rôznych konzistenciách. Každá žena si nájde niečo čo jej vyhovuje a má rada. Ja produkty používam pri double cleansingu, ale už teraz môžem prezradiť že penu používam len ráno. 
Môžete sa tešiť na želé, gél, jemný scrub, úžasnú penu, micelárnu vodu, obrúsky (tie som netestovala) a hydratačnú masku. Každý jeden produkt má čo do seba a stojí za vyskúšanie. Tak si ich poďme predstaviť. 

ODLIČOVACIE ŽELÉ 3 V 1


Musím sa priznať, že produkt takejto konzistencie mám po prvýkrát. Má ultra ľahkú textúru, je hustý naozaj ako želé a kombinuje účinnosť čistiaceho oleja v kombinácii s gélom. Obsahuje kvapky vody, ktoré sa počas čistenia na pleti zmenia na jemnú penu. 


Veľmi jemne a šetrne odstraňuje make-up aj z oblasti očného okolia, ale nie je to 100% a tak treba pleť ešte dočistiť. Nemusíte pleť príliš dráždiť trením na dočistenie môžete použiť penu alebo micelárnu vodu. Je vhodný pre všetky typy pleti, absolútne nedráždi očné okolie, neštípe ani na pleti ani v očiach. 
Pleť po umytí vodou nepne, nie je vysušená a má nádhernú jemnú vôňu. 

SVIEŽI ČISTIACI GÉL


Gél som používala najviac. Veľmi jemne a šetrne pleť zbaví make-upu, ľahký denný make-up zvládne precízne a poradí si aj s vodeodolnými produktami. Ja osobne tieto produkty používam s čistiacou silikónovou kefkou, s ktorou je to oveľa precíznejšie. Zanecháva pleť sviežu, hydratovanú, bez nepríjemného vysušeného pocitu, opäť s krásnou sviežou vôňou. 

ROZJASŇUJÚCI PEELING PRE SVIEŽU PLEŤ 


Pri exfoliacií  pleti je veľmi dôležité vybrať si ten správny peeling. Citlivej pleti nevyhovujú tie so zrniečkami ale samozrejme nemusia ani ostatným typom. Množstvo žien používa už chemické peelingy, ale treba ich šetrne vyberať. Nezabúdajte, že exfoliacia je dôležitá ALE netreba to preháňať, pretože sa vám môže zbytočne začať príliš pleť zanášať mazom, môže byť vysušená  alebo sa objaví akné.


Rozjasňújuci peeling má opäť veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá vás sprevádza celým čistením. Má ľahkú gelovitú konzistenciu a obsahuje bambusový prášok. Je to veľmi príjemný crub, zrniečka nie sú absolútne hrubé ani nepríjemné a pleť nepodráždi ani neúmerne nevyšúcha. 
Môžem povedať, že pre normálnu, zmiešanú pleť ako stvorený.  Pleť je po exfoliácii jemná, nesťahuje, póry sú stiahnuté a krásne vyčistené. 

OKYSLIČUJÚCA ČISTIACA PENA

JEDEN ÚŽASNÝ PRODUKT.


Čiastiacu penu musíte jednoducho vyskúšať. Tak jemný obláčik, ktorý vám vytvorí na pleti a s jemnosťou vyčistí pleť je úžasné. Dávkujete si ho priamo pumpičkou pričom produkt je tekutý, ale priamo cez pumpičku si nadávkujete penu. Niečo skvelé a konečne aj iné ako gél.


Ľahká penová textúra je vhodná na dočistenie pleti po make- upe, alebo na ranné čistenie. Ja ju používam najmä tak. Pleť krásne osvieži, zhydratuje a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Veľmi príjemný produkt nie len pre normálnu pleť. Absolútne pleť nevysušuje a krásne ju prečistí a prevonia. Môžem len a len odporúčať. Je to celkom veľké balenie má 150ml, ale ja osobne by som si priala aj viac.

ODLIČOVACIA MICELÁRNA VODA 2v1

Nie som veľkým zástancom micelárnych vôd, ale túto som vyskúšala, kvôli tomu, že mi produkty z rady Pure Algue sadli a nedráždili moju pleť. 


Používam ju skôr v druhom kroku double cleansingu, kedy už len pleť dočistím. Na to je naozaj skvelá a poradí si so zvyškom make-upu. Pleť je po nej svieža, nepne a ani nedráždi očné okolie. Nie je však natoľko silná aby si poradila s make-upom bez toho aby som mechanicky pleť trela. Skôr ju môžem odporúčať na dočistenie alebo prvé ranajšie čistenie. 


OKYSLIČUJÚCA HYDRATAČNÁ MASKA 

Mojou veľkou slabosťou sú masky a rúže. Naozaj veľmi rada skúšam a testujem práve tieto produkty. 


Hydratačná maska má ľahunkú krémovito gelovitú konzistenciu, ktorá sa úžasne nanáša na pleť a skutočne pleť aj zhydratuje a výživí. Veľké množstvo z nej sa dokonale vsiakne do pokožky, pleť je jemná, vláčna a krásne prejasnená. Dodáva jej krásny prirodzený glow, ktorý teraz vyhľadáva veľké množstvo žien. 


Do hĺbky pleť revitalizuje a to už za 5 minút pôsobenia. Krásne vonia ako celá rada Pure Algue. Na pleti nezaschne do krusty a tak pri jej odstránení pleť netriete a tak mechanicky nedráždite. Úžasná maska na hĺbkovú hydratáciu a rozjasnenie. Myslím, že môžem s čistým svedomím napísať, že je vhodná pre všetky typy pleti, pretože jej účinky a výsledok naozaj stoja za kúpu. 

Produkty od YVES ROCHER z rady Pure Algue vám môžem len odporúčať a to nie len ženám s normálnou a zmiešanou pleťou. Pokožku absolútne nedráždia, sú vyrobené z prírodných ingrediencií ktoré rešpektujú požiadavky našej pleti aj naše prostredie. Spokojné budä aj ženy s mastným typom pleti, pretože netreba zabúdať na hydratáciu aj takej pleti a rovnako pleť suchá a citlivá. Parfemácia produktov nie je tak výrazná, aby dráždila ani tú najjemnejšiu a najcitlivejšiu pleť.
Pleť je po používaní hlbkovo hydratovaná, svieža, príjemne prevoňaná s prirodzeným rozžiareným efektom. Na leto, je táto rada ako stvorená. 

Čo hovoríte na novú radu od Yves Rocher. 
Páči sa vám? Napíšte mi budem rada.

Krásny začiatok týždňa 


Tatiana 








Za produkty ďakujem portálu Modrý koník a značke Yves Rocher. 





 

Komentáre

  1. Ahojky,
    nová řada mě dost zaujala. Myslím, že bych měla získat tři produkty v rámci předplatného časopisu. Dost se těším na tu čistící pěnu, to je můj oblíbený produkt.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem rada keď napíšeš či ti sedia. Áno ta pena je naozaj úžasná. Krásny deň

      Odstrániť

Zverejnenie komentára