Rúž nikdy neuškodí


 "Žena dospeje, keď si uvedomí vlastnú hodnotu a kúpi si dokonalý rúž."

Dnes začínam recenziu takto poeticky. Pre mňa ako ženu je rúž nie len súčasť líčenia ale je aj odrazom mojej nálady a emocionálneho rozpoloženia. Rúžom môžete dodať žene ešte štipku ženskosti, sebavedomia a extravagantnosti, či podčiarknuť jej osobnosť. Zvýrazniť na nej to krásne, zvodné čo muži milujú.

Vďaka rúžu môžete byť každý deň iná. Rovnako ako zmena farby a strihu vlasov toto dokáže malý zázrak, či už je to rúž klasický alebo tekutý.
Momentálne ženy vyhľadávajú skôr tie dlhotrvajúce a na klasické rúže sa zabúda. Nehovoriac o tom, že toto obdobie nosenia rúšok úplne potláča ich nosenie. Ja však rúže nosím rada takže u mňa ani tieto dôvody nevedú k ich odloženiu.


 Mám pre vás štyri nádherné odtiene klasických vysúvateľných rúžov od Mary Kay. Ich rúže sú skutočne ikonické a obľúbilo si ich mnoho žien, nie len vizážistky a ich poradkyne, ale aj ženy, ktoré značku ako takú nepoužívajú.
Keď sa však pozriete na ich obaly poviete si veď všetky sú rovnaké. Nie je to až taká pravda pretože majú dve verzie a to polomatnú a pololesklú.

Novinkami tohto leta boli ďalšie odtiene polomatných gélových rúžov 
Rúže s polomatným finišom sú skôr také zamatové, na perách skutočne príjemné, komfortné s plným krytím a celkom dobrou výdržou. Na povrchu sú lesklé ale rúž je vo vnútri matný, pričom špička rúžu je tak ostro skosená.


 Pery nezanechávajú suché ani po niekoľkých hodinách. Majú lahučké zloženie, ktoré sa skvelo nanáša na pery, krásne ich zvárazní a decentne zmatní. V ponuke nájdete veľké množstvo odtieňov a ja vám predstavím dva.

Red Stiletto je krásna neutrálna červená farba, ktorá sa bude hodiť každej žene. Má dokonalú pigmentáciu, na perách sa stráca postupne, nefľakatí a pôsobí sexi.
Odtieň Coral Captivate je teplejší odtieň ružovo hnedej so štipkou červenej. Krásny letný odtieň,ktory som si veľmi obľúbila pretože pôsobí sviežo, šťavnato a sexi.

(gélový polomatný rúž Coral Captivate)

Ďalšími rúžmi, ktoré nájdete v ponuke Mary Kay sú gélové pololesklé rúže

Majú jasné farby so žiarivým leskom pričom odtiene sú s vysokým obsahom pigmentov a nádherne vyplnia nerovnosti na perách. Neobsahujú žiadne glitre, ale krásny lesk. Tieto majú špičku skosenú menej. Poskytujú jemnú starostlivosť, pery nyvysušujú a udržujú ich vláčne počas celého dňa.


Na perách pôsobia prirodzene, s dobrou výdržou, obtláčaju sa, ale vydržia pitie a ľahké jedlo. Na perách sa nerozpíjajú a ani príliš nelesknú. Kvalitou a komfortom sú skutočne na vysokej úrovni. Z týchto nosievam asi najradšej odtieň Rosewood čo je taka neutrálna hnedá nude farba. Odtieň Haute Pink je krásna sýta ružová vhodná na leto. Je to skôr taký výrazný neónový odtieň. 

Líčenie s produktami Mary Kay a rúžom v odtieni Rosewood 

Ak mám celkovo zhodnotiť tieto rúže sú to veľmi dobre vysúvateľné rúže, ktoré nesmú chýbať u žiadnej ženy v kabelke. Kvalitou a komfortom sú na vysokej úrovni. Cena je síce vyššia, ale ak si jednoducho nájdete obľúbenca už ďalší hľadať nebudete. Samozrejme ak hľadáte svoj odtieň rúž nemusíte otvárať hore majú sklíčko cez, ktoré vidíte aký odtieň vyberáte. Dizajn je jednoduchý, lesklý čierny obal so zaujímavým strieborným znakom.


Na záver ešte všetky odtiene. Tak ktorý sa vám páči? 
A nezabudnite..... 
"Žena, ktorá nenosí rúž na verejnosti, sa cíti nahá." 

Za produkty a možnosť vyskúšať ich ďakujem Mary Kay

Pekný večer Tatiana 

Komentáre

Zverejnenie komentára