Marcový Arome balíček


Pekný večer

Ďalší mesiac utiekol, bol oveľa náročnejší ako ten predtým, ale nie kvôli testovaniu, ale kvôli situácii, ktorá práve na celej našej Zemi nastala.
Poďme sa však pustiť do produktov z marcového arome balíčku. Tento mesiac bol veľmi štedrý a testovanie bolo naozaj skvelé a voňavé. Opäť som si rozšírila obzory a našla produkty, ktoré vstúpili do mojej každodennej rutiny. Niektoré produkty ste už mohli vidieť aj u mňa na Instagrame no tu na blogu vám to vždy dám také celistvé pretože na Instagram sa nezmestí všetko čo by som chcela napísať tak poďme teda na to.

Ako prvý vám predstavím produkt dekoratívnej kozmetiky

NIVEA Q10 CUSHION TÓNOVACÍ KRÉM


Začnime pozitívne. Na tento produkt od Nivea som sa veľmi tešila. Je to pre mňa novinka a vôbec som nepostrehla, že Nivea vyrába takéto produkty. Výhodou ošetrujúceho tónovacieho krému je zloženie obohatené o koenzým Q10, ktorý je pleti vlastný, kyselinu hyaluronovú a kreatín, ktoré zabraňujú starnutiu pokožky, dodávajú pleti mladistvý vzhľad a starajú sa o jej pružnosť. Navyše makeup obsahuje SPF 15, ktorý chráni pred UV žiarením a predčasným starnutím pleti. Palec hore dávam za jeho ľahkú konzistenciu a prirodzene vyzerajúcu pleť. Cushion má veľmi peknú príjemne jemnú špecifickú vôňu Nivei. Páči sa mi na ňom veľké zrkadlo vo vnútri a aj celý ten dizajn, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Myslím, že je to produkt vhodný pre mamičky ktoré, potrebujú rýchlo vyzerať dobre a nemajú čas sa maľovať. Pleť pekne zjednotí, nevysušuje, nezvýrazňuje vrásky a prejasní ju. Na konci dňa mám s ním pokožku príjemnú na dotyk, takú vláčnu takže v tomto je skvelý, ale mierne lesklú.


AVŠAK
Odtieň 02 Medium je dosť oranžový a aj pri nanesení na pleť natrením (nie vklepaním ako pri make-upe) má výraznú oranžovú farbu, ktorá teda nepristane každej. Možno keď je žena snedšia, krásne opálená alebo má jednoducho takú farbu pleti. Ďalšou nevýhodou je aplikácia. Ak máte na pleti nejaký zápalový proces, akné či ekzém, herpes, ktorého sa hubkou dotknete a potom s ňou opäť idete do produktu je to veľký problém. Všetky baktérie sa tam budu množiť a vy si tak pri opätovnom nanesení nanesiete na pleť všetky choroboplodné zárodky.


Ďalšia vec, ktorá je pre mňa negatívom je cena, ktorá sa pohybuje okolo 20€.
Tento produkt s ami páči tak spolovice.

LABELLO OŠETRUJÚCI PEELIG NA PERY


Pozor upozorňujem vopred toto je totálna závislosť.
Tento scrub sa Labellu vydaril do posledného detailu. Nielenže ten obal je nádherný s krásnou pastelovou farbou ešte aj účinky sú skvelé. Musím dať palec hore jeho tyčinkovému vyhotoveniu. Nemusíte tak prstom naberať žiadny scrub z nádobky a tak si všade zanášať baktérie.
 Má v sebe dostatočne ostré abrazívne čiastočky prírodného pôvodu, ktoré pery obrúsia od šupiniek. Zo začiatku musíte minúť nejaké množstvo balzamu aby ste sa dostali ku čiastočkám, ktoré vám pery obrúsia, tak sa nezlaknite, že máte vadný kus. Páči sa mi tento nápad 2v1 starostlivosť, peeling aj hydratácia.


 Scrub netreba zotierať a trením pier sa čiastočky rozpustia. Po použití sú pery príjemne vláčne, jemné, zamatovo hebké, prekrvené, výživené a hydratované. Tentokrát nájdete scrub v dvoch príchutiach alebo vôňach a to aloe vera a divoká ruža. Cena 2,20€ je úplne úžasná, myslím, že toto by mala vyskúšať každá z vás.

SCRUB S ALOE VERA


Obsahuje organické aloe vera, kroré hydratuje a podporuje hojenie pier. Peelingové čiastočky v ňom sú prírodného pôvodu pričom je zloženie obohatené o vitamín E. Vonia sviežo a príjemne. Krásne mentolová farba obalu ale aj peelingu priláka každú ženu.

SCRUB WILD ROSE


Obsahuje šípkový olej, vitamín E a výťažky zo slnečnice vďaka ktorým budú pery krásne a šťavnaté. Neobsahuje minerálne oleje. Vonia jemne a sladko. Dokonalá princeznovská farba balenia a samotného scrubu.

Pre mňa veľkou novinkou v tomto balíčku z arome.cz boli produkty značky RITUALS.


Je to známa značka avšak ešte som od nich nič nevyskúšala. Tentokrát sa mi do rúk dostali dva produkty z rady The Ritual Of Jing a to presne z kategórie SLEEP. Ďalšou radou je RELAX, ktorú možno vyskúšam niekedy inokedy.

JING SUCHÝ OLEJ NA TELO A VLASY


V tomto psychicky náročnom období, potrebuje človek zrelaxovať a oddýchnuť. S tým vám môže pomôcť tento úžasný suchý olej s vôňou levandule a santalového dreva, ktorý upokojí a uvoľní telo aj myseľ. Olej sa dávkuje rozprašovačom, ktorý má veľmi jemný rozptyl. Veľmi rýchlo vsiakne do pokožky, prevonia ju, hydratuje a zvláčni, pričom na nej neostane mastný film a pokožka nie je absolútne zaťažená. 
Olej má príjemné upokojujúce a antistresove účinky, návodí pocit spánku a pokoja. Ak si ho aplikujete do vlasov celú noc vám bude jeho aromatická vôňa robiť spoločnosť. Suchý olej je veľmi vydareným produktom, nie len vďaka jeho úžasným účinkom ale aj vôni. Obal produktu je famózny, sklenená fľaštička je úplne nádherná doladená dreveným vrchnákom. Celý produkt pôsobí veľmi vyvážene a luxusne.
Cena oleja je 19,50€


JING MASKA NA RUKY



Nepríjemný pocit suchých rúk a pnutie pokožky. Myslím, že v tomto období je to problém skoro každej ženy a nie len teraz, ale aj v zime. Rituals si však pre nás pripravil masku na noc z rady JING, ktorá je obohatená o levanduľu a santalové drevo a vďaka masáži rúk ňou môžete navodiť pokoj mysle a navodiť tak spánok.


 Vďaka maske bude vaša pokožka rúk ráno jemná, zhydratovaná, vláčna a prevoňaná. Maska je hustej priesvitnej konzistencie a aj pri navrstvení vpije do pokožky a tak ju dokonale výživí. Mne to veľmi vyhovuje, najmä kvôli deťom, že si nemusím dávať rukavičky.
Cena masky je 9,90€

Zaujali vás nejaké produkty, budem rada ak mi napíšete.

Pekný večer Tatiana


Ďakujeme dievčatám z arome.cz za hradný balíček. 
#aromegirls 

Komentáre

  1. Tak tie Labelá.... hm... tie su na zjedenie. Už vidim, čo si najbližšie kupim, ak sa dostanem do drogerie - čo bude neviem kedy pri sučasnej situácii... :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joooj Zuzka sú fakt skvele mne trosku viac vyhovuje ten s aloe ale asi len kvôli vôní 👌 určite neolutuješ

      Odstrániť

Zverejnenie komentára