Fotokniha od Empikfoto


Vitajte,

Fotky nám najlepšie pripomínajú ako letí čas, ako sme ho trávili, kde sme boli, čo sme videli, ale aj ako sa naše životy menia, posúvajú vpred.

Fotky boli, sú a aj ostanú súčasťou nášho života. Môžete si tak s nimi zaspomínať na chvíle, ktoré boli pre vás významné a cenné. Fotky si však nemusíte len zakladať do albumov.
V týchto dňoch sa Vám môže zdať, že sa nám zastavil čas, že sa na všetko čaká, dúfame, že sa všetko napraví, vnímame okamihy, ale ten čas stále neúprosne beží dopredu. Nedokážeme ho spomaliť ani zastaviť, ale môžeme zmeniť naše vnímanie. Môžeme si tieto okamihy uložiť a spomínať na ne ako na etapu života, ktorá bola pre nás náročná, ale verím, že ju zvládneme.

Tak si môžete teraz nájsť čas a vytvoriť svoju vlastnú originálnu fotoknihu

A kde?



Na stránke empikfoto.sk si môžete vytvoriť pre vás dokonalú a jedinečnú fotoknihu. Fotoknihu, ktorá nebude len odrazom vašich spomienok, ale môže urobiť radosť aj Vašim známym a blízkym.
Na stránke Empikfoto si môžete vytvoriť fotoknihu, do ktorej si pridáte rôzne texty, vyberiete si motívy a pozadia, ktoré sa páčia vám a poviem Vám že výber je skutočne veľký.



Na stránke je jednoduchá orientácia, nájdete tam presne to čo hľadáte od fotokníh, fotky, ale aj rôzne fotodarčeky.
Najlepšie sa pracuje v internetovom prehliadači Chrome. Ja som si musela sťahovať tento prehliadač keďže cez Explorer nešlo otvoriť program v ktorom už vytvárate priamo fotoknihu a nahrávať fotky z počítača.

(rôzny výber motívov) 

Tak sa postupne krok po kroku od výberu dizajnu fotoknihy až po nahrávanie fotiek dostanete ku jej tvorbe.
Môžete si vyberať priamo dizajn vhodný pre bábätká, dievčatká alebo chlapčekov, knihy pre novomanželov, knihy vhodné na spomienky na leto, rôzne okamihy.

Pri tvorbe si môžete podľa seba vybrať pozadie, kliparty, zmeniť kompozíciu a aj rozloženie snímok.

(výber pozadia, kliparty, kompozície, rozloženie snímky) 

Tvorba je rýchla, takže už len povyberať fotky a nahrať ich. V tomto období máme viacej času tak vám dávam tip ako stráviť tieto dni. Vrátiť sa niekoľko dní a rokov dozadu a zaspomínať si. Momentálne na stránkach www.empikfoto.sk dostanete k nákupu nad 19,90€ poštovné zdarma a ešte aj s mojim kódom tatiana20 budete mať 20% zľavu. Tento kód platí do 11.4.2020

Tak hor sa do spomienok. Spomienky mame len v hlave tak ich skúste vyhodiť z hlavy a vyrobiť si krásnu fotoknihu.

Peknú sobotu

Tatiana

Komentáre