Avon novinky


Krásny sviatok

Momentálne som mierne poľavila v blogovaní, ale verím, že všetko sa vráti do správnych koľají. I napriek tomu som si pre Vás pripravila pár tipov na produkty od AVON SLOVENSKO, ktoré určite stoja za vyskúšanie.

V ponuke nájdete veľké množstvo produktov, ale ja som do tejto recenzie vybrala masku na tvár, laky a samozrejme to by som nebola ja, keby som nevzala nejaké rúže.

Poďme teda siahnuť najprv do starostlivosti o pleť.

Anew Ultimate multi-performance zlatá zlupovacia maska

Väčšinou stiahám po platených maskách, ale táto ma oslovila obalom a výsledkami, ktoré sľubuje. 
Najviac ma zaujala čiastočkami zlata, ktoré obsahuje a samozrejme aj jej zlupovaním. Nemám rada masky, po ktorých ostáva veľké množstvo neporiadku. 


Pomáha dodať pleti hladší a rozžiarenejší vzhľad, zloženie obohatené o zlato by malo pleť zanechávať čistú, osvieženú, povzbudenú a zregenerovanú.
Maska má veľmi príjemnú konzistenciu, mierne lepivú, ale štetcom sa nanáša celkom dobre. Počas schnutia na tvári mierne chladí, ale len do doby kým nezaschne.


Negatívom je veľmi silná parfumácia. Nehovorím, že je to nepríjemná vôňa, ale je to dosť silné. Mne to nejak extra neprekáža ale nájdu sa žienky, ktorým to vadiť bude a samozrejme aj citlivá pleť na to reagovať bude. Zlupuje sa dobre a nemusíte ešte polku tváre oškrabkávať. Nejak extrémne pokožku neťahá takže naozaj zlúpnete len masku a nečakajte žiadne vyčistenie pórov.


Pokožka je po nej jemná a príjemná na dotyk,hladká a nie je vysušená. Musím však dodať, že mi voňala až do večera takže je naozaj dosť silno parfumovaná.

Cena masky je 7,50€ a má 75ml.

Matný rúž True Colour 

Myslím, že ste si všimli, že testovanie rúžov patrí k mojej obľúbenej testovacej rutine. Beriem to ako takú rutinu jednoducho testovanie produktov bez rúžu by nebolo ono. 

Najnovšie som siahla po týchto matných, ktoré ma veľmi prekvapili, no v dobrom slova zmysle. 


Momentálne väčšina žien používa práve tekuté rúže a už aj kvôli tomu som siahla po týchto. Krásny klasický čierny matný obal s jednoduchým klasickým rúžom.
Rúže oslovia nie len vonkajším vzhľadom, pigmentáciou, ale na moje prekvapenie aj výdržou.


Na zápästí mi stačilo urobiť jeden ťah rúžom a skutočne vidíte sami ich krásnu sýtu farbu.
Veľmi dobre sa nanášajú, majú príjemnú zamatovú textúru, ktorá je na perách jemná a nevysušuje. Dodajú perám krásnu matnú sýtu farbu.

(odtiene zhora Magnificient Mauve, Merry Magenta a Powder Blush) 

Po nanesení si treba rúž jemne odtlačiť do servítky, keďže sa obtíska, ale ako vsiakne do pier pekne drží na perách. Vydrží pitie a jedenie ľahkých jedál s tými mastnejšími sa jemne stráca, ale i napriek tomu je naozaj skvelý.


Veľmi rada po ňom siahám, pretože sa mi páči konzistencia, farba a vôňa rúžu. Oslovil ma výsledným matným finišom na perách bez pocitu pnutia a sušenia. Cena rúžu 4€ je priateľská a vhodná.
Práve tu sa hodí za málo peňazí veľa muziky!

Gélové laky na nechty

Na testovanie som si vybrala aj tieto gélové laky. Človek očakáva, že niečo viac vydržia, ale musím napísať že mne teda vôbec. Párkrát umytá fľaška, ruky a kúpanie dcérky mi zabezpečili ošúchanie laku za 2dni. 


Vybrala som si krásnu sýto ružovú, ktorú už doma bohužiaľ mám a dokonalú púdrovo ružovú, ktorá je naozaj prekrásna len škoda tej výdrže. Presne takýto odtien som už veľmi dlho hľadala.


Ktorá staro-novinka Vás zaujala??? Určite mi dajte vedieť. Zaujímalo by ma akú máte skúsenosť s lakmi. Vydržia vám alebo nie?

Pekný deň
Tatiana 🖤🖤

Komentáre

  1. Tiež nemám rada prehnanú parfemáciu. Rúže ma zaujali.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tá parfumácia je na mňa tiež dosť.... A už len to že masku som si robila doobeda a pleť voňala až do večera 🤷‍♀️

      Odstrániť
  2. ruže su neskutocne dobre za tu cenu a hlavne prijemne na perach..o pigmentacii ani nehovoriac😍 masku som tiez skusala a prvykrat ziadna zla alergicka reakcia (v minulosti mi ichvsetky masky niecim vadili a plet nezniesla) naopak bola som milo prekvapena..no okrem hladkej pleti som nic viac nespozorovala...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi ne to tak hladkej a prevoňanej to je všetko. Áno rúže sú skvelé a rada ich používam stále 👍

      Odstrániť

Zverejnenie komentára