Februárové novinky od L'ORÉAL Paris


Ahojte!

Možno ste už postrehli či už na Instagrame alebo na Facebooku príspevky s produktami o ktorých dnes píšem, ale chcela som vám to ešte zhrnúť a napísať to aj pre tie, ktoré radi čítajú a navštevujú môj blog.

Vo februári L'Oréal Paris priniesol na beauty svet niekoľko noviniek a pár z nich sa dostalo do mojich rúk. Ako prvé vám predstavím

 Rouge Signature


Tento matný tekutý rúž zanechá na Vašich perách ultra tenký nezaťažujúci film, ktorý sa postará o pocit nahých, ale zároveň nalíčených pier. Výsledkom je intenzívny odtieň s dlhotrvajúcim efektom.


Tekutý matný rúž stačí naniesť v tenkej vrstve a dosiahnete úžasnú intenzívnu farbu. Textúra rúžu je dosť tekutá a ľahká, ktorá nezaťažuje a zanecháva pocit nenalíčených pier.

Tu si prídu na chuť ženy, ktorým vadil nepríjemný lepivý pocit pri Maybelline Matte Ink alebo L'Oréal Less chocolate....pri tomto rúži vám to nehrozí!!!! Rúž sa nerozpíja, neodtláča, na perách zasychá veľmi rýchlo a pery vôbec nevysušuje i napriek matnému efektu. Je to opäť ďalší druh rúžov s dlhotrvajúcim matným efektom, ktorý vydrží aj 8 hodín, aj keď počas jedenia sa vrstva rúžu stratí ALE i napriek tomu Vám pery ostanú zafarbené akoby pigment vsiakol priamo do pier.
Pri postupnom stracaní rúžu sa nestretnete s drolením ani hrčkami, či nepríjemným sťahujúcim pocitom na perách.


Rúž má rovnaký aplikátor ako majú rúže Less Chocolate a  pracuje sa s ním perfektne. Slzičkový aplikátor je menší, naberá dostatočne množstvo rúžu a dajú sa s ním vykresliť dokonalé pery bez použitia kontúrovacej ceruzky. Rúže majú veľmi pekný dizajn a pri kúpe môžete vidieť presne aký odtieň kupujete.
Ja mám odtiene 105 I Rule, ktorý je studený mauve odtieň s fialovou a mrkvovo červený odtieň 113 I Don't.


Oba odtiene sú veľmi pekné a vhodné aj na deň, aj keď červený by som skôr volila na večer alebo k líčeniu,  tomu ladiacemu.
Rúže nájdete v 12 odtieňoch v @dm_slovensko a @tetask za necelých 11€ čo je na drogériu aj dosť, ale aj na stránkach notino.sk za 8€
Za mňa je to objav tohto roku a odporúčam ich všetkými desiatimi.

(Na ľavo I Rule, na pravo I Don't)

Unlimited mascara

Novinkou je aj táto špirála vo vodeodolnej verzii, ktorá je zaujímavá najmä svojím odličovaním.


V prvom rade má špirála veľmi lákavý dizajn s ohybnou časťou, vďaka ktorej sa dostanete aj k najkratším mihalniciam. Je menšia, spratná, taká akurát do ruky a podľa mňa vhodná aj na cesty.
Špirála sa postará naozaj o predĺženie, zvýraznenie rias a aj objem, ale pri opakovanom nanášaní riasy zlepuje a čo je horšie dosť rýchlo zasychá takže ich rozdeľovanie je o to zdĺhavejšie. Na riasách nevytvára hrudky, neopadáva ani sa neodtláča a má naozaj veľmi dobrú výdrž.


Celá kefka je ohybná a pri nanášaní sa s ňou pracuje veľmi precízne, je silikónová s krátkymi štetinkami a nie je vôbec tvrdá. Na môj vkus naberá dosť veľa maskary.

A teraz k odličovaniu.
Špirála je vodeodolná ALE dá sa jednoducho odlíčiť teplou vodou 🤨takže.....ak chodíte na plaváreň kde je voda chladnejšia, máte radi chladnejšie sprchu, dážď či sneh vás neprekvapia, bude držať. Prekvapuje ma, že sa mi zle odličovala aj micelárnou vodou či dvojfázovým odličovačom a to si teda drhnúť oči nebudem a nechcem.
Teplou vodou (ale nie letnou) špirálu odlíčite behom pár minút, odličuje sa v žmolkách alebo ako keď dávate dole lepidlo z rias. Riasy ostanú 100% čisté a očné okolie tiež. Nič popod očami nenájdete.


Špirále dávam celkovo 8/10 kvôli lepeniu rias. Cena na notino.sk je necelých 10€ čo je opäť dosť vysoká cena aj keď je špirála podľa mňa dosť praktická.

Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver


Balzamov a kondicionérov nie je nikdy dosť. Popravde ja testujem takéto produkty najradšej a keď vidím ako sa vlasy menia teším sa.
Kondicionér L’Oréal Paris Elseve zaistí vašim vlasom jednoduché rozčesanie a potrebnú výživu. Výhodou je, že máte aj masku v jednom a máte vlasy dostatočne vyživené a chránené pred poškodením. 

Opravuje mechanické a chemické poškodenia vlasov. Vyživuje a regeneruje poškodené vlasy a je vhodný skôr pre suchšie vlasy. Po zime je to veľká pomoc pre vlasy.
Má hustejšiu krémovitejšiu konzistenciu a do vlasov si ho aplikujete po celej dĺžke. Na ruke je trošku mastnejší ale vlasy po ňom mastné neostanú.
 Po umytí ostávajú vlasy prekrásne voňavé aj niekoľko dní, jemné, plné objemu, lesklé a veľmi ľahko sa nie len rozčesávajú ale aj upravujú.
Balenie je dosť veľké takže vydrží dlhšie a nájdete ho na notino.sk za necelých 5€.


Zaujali vás niektoré produkty? Zaujíma ma o čom radi na blogu čítate? Aké produkty vás bavia?

Pekný deň

Tatiana 🖤🖤

Komentáre

  1. Ja stále nemôžem z odličovania tej riasenky. Asi ju skúsim

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Matné rúže vyzerajú skvelo a teším sa, že zaschnú a netvoria na perách nepríjemný pocit :) A tá maskara - veľmi zaujímavý tvar :D :) Plus to odličovanie - paráda :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno rúže sú naozaj skvelé a veľmi rada ich nosím, odličovanie je skvelé, ja si neviem vynachváliť

      Odstrániť
  3. Matné rtěnky mě moc lákají, hlavně proto, že nelepí :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno to je na nich naozaj skvelé konečne po nanesení nemusím ešte púdrovat a naviac vysušovať pery👍stoja za to

      Odstrániť
  4. Perfektní článek. Unlimited řasenka mě baví, mám ji v klasické verzi a rouge signature už musím zkusit!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne ❤️áno tie ruže sú úplne dokonalé ja potrebujem este ďalšie odtiene 👍konečne čo je na tých perách príjemne

      Odstrániť

Zverejnenie komentára