Essentiq 💚💚 magická sila prírody


Ahojte!

Na mojom blogu sa Vám snažím priblížiť nielen kúsky dekoratívnej kozmetiky, ale aj telovú kozmetiku pre nás či naše detičky. A presne o tom bude aj dnešný článok.

Mala som možnosť testovať prírodné organické bio produkty ESSENTIQ, ktorých pôvod môžte hľadať v Slovinsku. Produkty obsahujú najmenej 98%- 99% prírodných organických zložiek. Od produktov môžete očakávať dotyk prírody, čerstvosť, nedotknuteľnosť, jemnosť a čistotu.

  • Výrobky neobsahujú formaldehyd, parafín, propylénglykol, kremík alebo deriváty chlóru.
  •  Výrobky neobsahujú parabény, polyetylénglykol (PEG), laurylsulfát sodný (SLS / SLES), syntetických farbív, fenoxyetanol, alebo etoxylované produkty.
  •  Výrobky neobsahujú geneticky modifikované organizmy
  •   Obal je plne recyklovateľný
  •  Výrobky z línie starostlivosti o tvár neobsahujú parfumy
Kozmetika Essentiq sa postará o Vaše telo, vlasy a pleť. Chcela by som upozorniť, že nezabudli ani na tých najmenších a myslia aj na to aby boli produkty s Vami aj na cestách. 

Produkty môžete kúpiť aj v kamenných predajniach v Bratislave a Jakubove. Samozrejme funguje im aj krásny prepracovaný e-shop  https://www.biomagic.sk/ , na ktorom nájdete všetko o produktoch a nakúpite v pohodlí domova.

Sprchový gél ACEROLA & MELÓN


Na testovanie mi prišiel tento ovocný sprchový gél s acerolou a cukrovým melónom. Sprchový gél vonia úžasne a pri umývaní rozvonia celú miestnosť. Má hustejšiu konzistenciu, je oranžovej farby a stačí naozaj máličko aby ste sa napenili.
Sprchový gél má 250 ml no myslím si, že vám vydrží dosť dlho keďže ho naozaj stačí menej. Je vhodný pre každý typ pokožky, nie len pre dospelých. Ja som s ním bez problémov umyla aj Alžbetku a keďže je prírodný nemala som obavu.
Postará sa o hydratáciu, vyživí a zabezpečí pružnosť a jemnosť pokožky.

Sprchový gél som si veľmi obľúbila splní to čo sľubuje a ešte Vás v myšlienkach prenesie aj do voňavého leta.

Ako ďalšie som mala v balíčku cestovné balenia rôznych produktov a nejaké vzorky. Cestovné balenia majú všetky 20 ml čo využijete zhruba dvakrát. Prišlo mi šesť takýchto produktov a ja som sa im nesmierne potešila. Veľmi ma potešil sprchový gél pre deti a tak som do testovania zapojila aj Alžbetku.


MINI sprchový gél Aloe vera a mango


Sprchový gél je 2v1 aj so šampónom vhodný pre deti od 1 roka. Je vhodný pre deti s normálnou ale aj citlivou pokožkou. Gél má úžasnú ovocnú vôňu manga a sú v ňom výťažky z organickéh gélu aloe vera. Pri umývaní si treba dávať pozor, pretože stačí menej gélu aby ste umyli detské telíčko.


Mne osobne sa tento sprchový gél veľmi páčil a som rada, že sme ho mali v balíčku. Postaral sa o zábavné kúpanie a krásny voňavý kúpeľ.

MINI čistiaci gél a tvár


Čistiaci gél obsahuje zelený citrón a May Chang, organický gél aloe vera, výťažky z lišajníka islandského a šalvie. Mne pleť nijak nedráždil, jemne a šetrne odstránil make-up.  Je vhodný aj na odstránenie vode odolného make-upu s tým som mala trošku problém, ale bolo ho dosť tak možno aj preto. Pri odličovaní neštípe ani v očiach čo je pre mňa veľkým plusom a má príjemnú sviežu citrusovú vôňu.

MINI šampón aloe vera a pšeničný proteín

Momentálne mám problém s vypadávaním vlasov a mám šampón, ktorý teraz používam takže toto som nevyužila a popravde na moje dlhé vlasy by to nestačilo.

Tento šampón je vhodný pre normálne a farbené vlasy, dodáva lesk a vyživuje pokožku hlavy.

MINI šampón žihľava a citrónová kôra

Tento šampón je vhodný pre mastné vlasy. Šampón podporuje správnu funkciu mazových žliaz, čím zabraňuje pokožke hlavy nadmernej produkcii mazu. Je účinný aj proti lupinám.
Šampón vyskúšal manžel a bol spokojný. I napriek tomu, že je šampón prírodný pení dostatočne.

MINI sprchový gél zelený čaj a limetka


Ďalší jeden úžasný a voňavý produkt. Obsahuje okrem iného aj vzácne výťažka z pomarančov, mäty piepornej, rebríčka, harmančeka a medovky. Tento sa mi zdal trošku redší ako s acerolou a melónom. Má opäť krásnu sviežo-bylinkovú vôňu a je vhodný na všetky typy pokožky. Zabezpečí pre Vašu pokožku hydratáciu a detox.

MINI intímne mydlo


Obsahuje harmanček, nechtík lekársky a Tea Tree. Vhodné aj pre dievčatká od 3 rokov. Spočiatku som sa obávala, ale vyskúšala som a neľutujem. Takéto prípravky musím vyberať veľmi opatrne a práve s týmto od Essentiq som nesmierne spokojná. Nádherne vonia a je jemný k ženskému telu.
Chráni intímnu oblasť pred baktériami a pôsobí protizápalovo.

S produktami ESSENIQ som nesmierne spokojná a určite ešte niečo vyskúšam a verím, že buden tak milo prekvapená ako aj teraz. Teším sa, že sa na našom trhu objavuje čoraz viac prírodných produktov a nahrádzajú tie, plné chémie a umelých zložiek.

Veľmi pekne by som chcela poďakovať za produkty a teším sa, že som práve ja mohla vyskúšať silu prírody od Essentiq.
Pekný večer


Tatiana🖤

Komentáre