S malým lístkom spravím veľké veci



Ahojte!
Dnes by som sa povenovala veľmi príjemnej téme....a to mojím obľúbeným čajom wellness od Popradské
 Ako ste si mohli všimnúť postupne Vám pridávam recenzie na tieto skvelé slovenské čajíky, ktoré u nás obľubuje mnoho Slovákov a ktoré sú u nás na trhu už vyše 60 rokov. 

Ja som si dnes pre Vás pripravila pár fotiek a myšlienok o wellness čaji GINKO pamäť a prekrvenie. 

Ginko biloba je národným stromom v Číne a v Japonsku kde ho pokladajú za znak plodnosti. Avšak je známe aj u nás najmä s jeho účinkami na pamäť. Mnoho ľudí neverí účinkom ginka, no jeho účinky sú známe už spred 5000 rokov kde ho využívali na liečbu nesústredenosti, porúch pamäti, závratov a pri bolestiach hlavy. 
 

Wellness čaj GINKO pamäť a prekrvenie od  Popradské  obsahuje  20% ginko biloby, mätu kučeravú, mätu piepornú, citrónovú trávu, koreň sladkého drievka, aróma - malina a prírodnú arómu vanilky. 

Pre mňa je toto veľmi zaujímavá kombinácia bylín a ovocia. Keďže ja uprednostňujem takéto kombinácie, mne čaj veľmi vyhovuje a teraz v tomto predvianočnom zhone som si ho varila každý každučičký deň, aby som bola sústredená a na nič dôležité nezabudla.

Chválim príjemnú malinovú arómu, ktorá dodá čaju to pravé ovocné, mäta, ktorá pri pití čaju zanecháva osviežujúci pocit a sladké drievko, ktoré čaj príjemne osladí. Ja osobne si čaje nesladím, pretože si vždy chcem vychutnať všetky zložky čaju, ktoré cukor prekryje. 

Čaj wellness GINKO Vás zahreje, keď ho vypijete príjemné teplý, kedy zanechá vo Vás pocit pohody a tepla. No príjemne Vás osvieži, keď si ho popíjate aj chladnejší.


Ginko vie prekvapiť, potešiť a liečiť!

Extrakt z ginga biloby je zatiaľ najpredávanejším vôbec. Má veľa priaznivých účinkov na nervový systém, ktorý prekrví a tým zabezpečí skvalitnenie funkcie mozgových buniek. Lieči poruchy sústredenia, problémy s pamäťou, pričom zlepšuje proces pamäti a učenia sa. Využíva sa pri bolestiach hlavy a závratoch. Ginko sa môže pýšiť priaznivými účinkami na cievy, krvný obeh ovplyvňuje vlastnosti krvi a tým zabezpečí a skvalitní prietok krvi a jej cirkuláciu. Má antioxidačné účinky, ktorými chráni bunky v tele a zabezpečí aj pohodu ženy v predmenštruačnom období.


Keďže ginko zlepšuje cirkuláciu krvi a tým aj prekrvenie končatín je na zadnej strane krabičky čaju  skvelý tip, ako prekrviť horné končatiny a to nie len pomocou čaju ale aj jednoduchého cviku.


Tak čo? Vyskúšate účinky GINKA v čaji od Popradské?

Dajte mi vedieť

Pekný deň
Tatiana

Komentáre