O mne



Vitajte na mojom blogu 💙

Chcela by som Vás privítať na mojom novovytvorenom blogu. Som čerstvá mamička, ktorá si užíva materstvo. Už strašne dlho som si chcela splniť svoj sen......sen, ktorý už dlho nosím vo svojej hlave. Áno je to blogovanie. Chcela by som sa dostať bližšie ku Vám😉 chcela by som písať svoje zážitky, ktoré ma čakajú pri výchove dcérky💓chcela by som písať o kozmetike, ktorú mám rada, ktorú používam nie len ja ale ktorú používame u dcérky, chcela by som podporiť maminky a ukázať im, že aj matka, ktorá je doma, môže vyzerať skvelo, pôvabne, má svoje koníčky, záujmy a venuje sa nie len sebe ale aj tomu krásnemu stvoreniu💕  Mojím snom, nie je len blogovanie ale aj hľadanie cesty ku krásnemu líčeniu. 

Verím, že v mojom blogu sa postupne objavia zaujímavé články, príbehy, recenzie na kozmetiku a to nie len na telovú kozmetiku ale aj dekoratívnu kozmetiku, fotky z môjho života. Verím, že nájdem medzi vami maminky, ktoré budú navštevovať môj blog, verím že im budem inšpiráciou prinesiem im skúsenosti a využijú moje postrehy. 

Niečo v krátkosti o mne
Moje meno je Tatiana, bývam v Martine kde som navštevovala gymnázium a potom pokračovala cestou na Jesseniovu lekársku fakultu kde som sa stala ani neviem akým zázrakom zdravotnou sestrou. Toto povolanie je pre mňa vysnívaným povolaním. Už od malička som bola empatická, rada pomáhala ľuďom a samozrejme hrala sa, že som sestrička alebo doktorka 😂 Rada pracujem s ľuďmi, som komunikatívna, mám rada okolo seba ruch, ľudí, smiech, dobrú náladu. Mojou ďalšou záľubou ako aj záľubou každej ženy je líčenie, kozmetika, starostlivosť o seba. Keďže som sa stala matkou v prvom rade ma zaujíma spokojnosť mojej dcérky, úsmev na jej tvári ale aj na mojej. Držím sa hesla "Šťastná mama, šťastné dieťa!" 
Mojou ďalšou záľubou je tvorba servítkovou technikou, čítanie kníh a teraz konečne aj blogovanie.

Budem rada, ak budete navštevovať môj blog a budete so mnou zdieľať moje zážitky, čítať moje články a necháte sa inšpirovať. Ďakujem za prečítanie.

Vaša verná autorka Tatiana💖

Komentáre

Zverejnenie komentára