Ampulové masky od Garnier

 


Krásny deň 

Postrehli ste už nové masky z dielne Garnier  ktoré sú špecifické silou ampuliek účinných látok a rýchlosťou výsledku? Nájdete ich v troch verziách, vhodné pre všetky typy pleti a poviem vám rozhodne stoja za vyskúšanie. 
Všetky nájdete už aj v drogériách. 


Masky sú naozaj fantastické tam sa poďme na ne pozrieť bližšie. 

TEXTILNÁ PLEŤOVÁ MASKA HYALURONIC ACID

Hyalurónová maska s výťažkami z vodného melóna perfektne pleť osviežila, dodala dávku hydratácie, pričom je pleť úžasne napapaná sérom, pôsobí plnšie, vypnutá a svieža s pekným prejasnením. Maska je akurát veľká, krásne sedí na tvári a ma nádhernú sladkú vôňu po melóne. 


Opäť ako sme u značky Garnier zvyknuté je riadne mokrá, ale sérum nekvapká a skoro cely obsah sa aj vsiakne do pleti. 
Ja som si nechala masku aj dlhšie, pokožka bola nádherná, mierne lepkavá, ale ako sérum úplne vsiaklo je plne hydratovaná, nepôsobí mdlo ani ochabnuto. Môžem len odporúčať.

TEXTILNÁ PLEŤOVÁ MASKA VITAMÍN C

Ďalšia fantastická maska. Nádherne voňavá, svieža vôňa ananásu vás bude sprevádzať celé maskovanie. Maska je riadne nacucaná sérom, nekvapká a na pleti drží fantastický.

Prilne a nepohne sa. Výsledok je naozaj skvelý. Pleť je prejasnená, má krásny glow, nádherne zdravo sa leskne. Pleť je vypnutá, napapaná a zvláčnená. Okamžitý účinok za pár minút. Po zložení masky je pleť jemne lepkavá, ale ten pocit sa rýchlo stratí. 


Túto s ananásom a vitamínom C môžem len a len odporúčať. Ak máte mdlú suchú pleť vyskúšajte je fantastická. Prejasnenie pleti trvá až do ďalšieho dňa. 

 TEXTILNÁ PLEŤOVÁ MASKA S NIACINAMIDOM DETOX 


Pleťová maska s 2% niacinamidom (vitamín B3) a výťažkom z kelu je vhodná na vyváženie pleti a reguláciu kožného mazu či redukciu škvŕn.

Preto je najvhodnejšia pre mastný typ pleti. 

Maska je napitá sérom, krásne prilne k pleti a nádherné sviežo vonia. Táto vôňa vás bude sprevádzať celým maskovaním. Mne veľmi pripomína vôňu produktov z rady Hyaluronic Aloe taktiež od Garnier. Pleti zabezpečí detox a vyčistenie, odstránenie mazu pričom zanechá pleť rozžiarenú. Počas maskovania mi pleť jemne brnela, ale neštípala.

Po zložení masky ostala pleť svieža a póry boli celkom výrazne stiahnuté. Keďže ja nemám mastný typ pleti nebola nijak vysušená ani zbavená mazu. Efekt som skôr videla na póroch a vyčistení. Určite by som ju mohla odporúčať ženám a dievčatám s mastnou a problematickou pleťou. 

Všetky masky z tejto ampulovej rady môžem len a len odporúčať. Myslím, že akúkoľvek si vyberiete budete spokojné. Cena masiek sa pohybuje okolo tých 3€.

Skúšali ste ich alebo sa na ne len chystáte? 


Krásny utorok 

Tatiana 







Za masky, ktoré som dostala v rámci spolupráce ďakujem Garnier. 

#spolupraca #barter 

Komentáre